177

сдг

преди 13 години

Цели 12-15 часа ли,ти кого заблуждаваш с тези конвулсии.Пак ти повтарям при лекари със такъв завиден стаж,че той за толкова години *** на бебета трябва да знае всяко свое действие като префектна рутина.Тези разговори въобще не е трябвало да се водят.

176

Анонимен

преди 13 години

175Смъртта се доказвала с експертиза? Май клавиатурата ти работи по-бързо от мозъка! То само с обиди и квалификации не става, трябва и акъл, а? А ченгенцата ще си го излежат Чората, за да се научат всички техни колеги какво е редно и какво не е редно да се прави. Меродавно е мнението на експертите и съдиите, ама нали сте по бързите производства и присъдите от трибуната на Парламента, не искате да ги зачетете. Е, затова ще ви го слагат на лягане и на ставане, разбра ли, партенка ***?

175

Анонимен

преди 13 години

Прав си! Колко ли обаче жалък трябва да е човек, който е загубил мярката при самооценката и се определя като.....какво беше:))))))))))) Аз за себе си нищо няма да кажа! За едни съм лош, за други -добър, за едни -умен, за други глупав:) Просто живея в действителността и по начина който разбирам:) Останалото е виртуално самохвалство с елементи на егоцентрично паразитство:))))))))))))))

174

преди 13 години

В Америка ако това стане без значение виновен или не ,най малкото заради цветущия си език оставката ти е поискана. Бил съм там ако тука ви е полицейщина вие не сте за запад.

173

Анонимен

преди 13 години

Май ти не си стъпвал в Европа. Никой не може и да си ПОМИСЛИ за полицейщина от подобен ранг - да влизат десантчици в болница да правят арест. Изходът от един лош режим никога не е военната диктатура и полицейщината. Ако беше така, Латинска Америка щеше да е най-развитият регион на света. Ама на милиционери какво да обясняваш?П.С. *** ще наричаш този, който се е излъгал с ***, ясно?

172

Анонимен

преди 13 години

Всички експертизи доказаха смъртта недвусмислено, а не причината:))))))))))))))))И тъпите куки не лежат в затвора все още, защото обжалват, като се опират на противоречията в експертизите:) Ама нали ти е меродавно мнението:) Не знам от нас какво става, но това, че си вмирисано гранясало зеле, добре ти личи:) И мнението ти такова - вонящо на чесън и зелева чорба, като сравненията ти:))))

171

Анонимен

преди 13 години

А какво да го направи педиатърката? Да му бае? Да му свари чай? Я си гледайте катаджийските бумажки, не ставате за мисъл на такова високо ниво.

170

НЗОК

преди 13 години

Хора бързо забравихте за БОЛЕЖКИТЕ НА МАРГИНА! Голяма част от докторите са корумпирани .

169

Анонимен

преди 13 години

169Теб даже да го кажеш не ти стиска. Като се знаеш колко си жалък....

168

Анонимен

преди 13 години

Има и други тестове. Само че не са от 18и век и се разбират от хора с мозък поне два пъти по-развит от този на физкултурници и техните защитници.

167

Анонимен

преди 13 години

165Всеки може да каже за себе си всичко! Лошото е, че действителността винаги е различна:)))) Един е мишо, друг-виртуален плъх и т.н.:)

166

Анонимен

преди 13 години

И на базата на тези експертизи сега тъпите куки лежат в затвора, защото не са можели никога да се усетят кога да спрат. И всичките експертизи доказваха причината за смъртта на Чората недвусмислено. Така че май много станахте с меродавните мнения, ама *** за зеле не става от вас. И от мненията ви също.

165

Доктур иксперт

преди 13 години

Ми притеснили са се,защото трупчето макар и в мозъчна смърт,без сърдечна дейност и никакво дишане се е разшавало(конвулсии)предизвикани от така нареченото вкочаняване.

164

Анонимен

преди 13 години

159Малеее! По твоя пост си личи, че не си лекар! Твръде постен е откъм интелект! Пък ако си лекар си същият като тези! Това пък съвсем не е признак на интелект! Пък и от СРС-тата се вижда много интелигентин разговор!

163

Анонимен

преди 13 години

О, повярвай ми, съм. И съм го доказвал, когато и където трябва. И не са ми пречели глада в Сомалия, изчезването на белоглавите лешояди и неравностите в шелфа на Червено море. А ти имаш ли самочувствието да кажеш подобно нещо за себе си, мишок?

162

Анонимен

преди 13 години

"Как ще казва на майката че е мъртво - КАТО ТО НЕ Е" Това са думи на единя лекар към другия в телефонен разговор. Странно. Един от методите за експертиза дали плодът е мъртвороден, се прави чрез изследване на белия дроб. Ако в белия дроб няма въздух се счита, че плодът е мъртвороден. Само дето в белия дроб на трупчето ИМА въздух, защото по обясненията на лекарите, педиатърката обдишвала "мъртвородения плод" в продължение на половин час. Пак странно. Абе въобще... странни работи.

161

Анонимен

преди 13 години

161 е за 158

160

Светльо

преди 13 години

Очевидно пък ти си поставен от партията - майка БСП. Къде съм казал, че обичам ГЕРБ, при положение, че достатъчно е навредил на мен вече? Но очевидно ти си комунист и защитаваш лекарите, защото именно лекарският съюз е побутван сериозно от БСП и благодарение на БСП не стана ясно как може да има доктори, които карат скъпи коли.

159

Анонимен

преди 13 години

Абе отворко!:))) колко експертизи имаше по делото "Чората":) Те от лекари ли са правени!?:) Тези експертизи противоречат ли си?:)))))))))) Имаш ли отговори или само се възмущаваш, че хората задават въпроси за неща, които им се виждат съмнителни:) Предполага се, че само твоето мнение е меродавно:) Ливада неокосена:)

158

Анонимен

преди 13 години

Щото им е ясно, че за такива главочи като теб и Цецо всичко е доказателство за ужасни престъпления. Дори и подозренията. Полицайчета, превръщате държавата в ужасно място. Чуждите инвеститори не искат да дават пари на правителство, което национализира пари от пенсионни и здравни осигуровки и разиграва арестите като представления за масите.