16

Багериста

преди 13 години

Сега ако КС/за незнаещите-Конституционният съд/не върне този определено репресивен и порочен закон ще започне лов на вещици!!!В българия винаги и имало достатъчно омраза и ненавист към политическият противник!Честито да ви е българи едно от най мракобесните творения на полицейско-пожарникарската правна мисъл!Идват страшни времена-мечът на Темида е наточен за всеки политически опонент!?Господ да ни е на помощ?!Ако има нещо хубаво то е,че Съдебната система трябва да се реформира след този закон!

15

Въпроси

преди 13 години

Къде им е логиката на комунистите? Кой нормален човек ще ги подкрепи? Който няма право да чете секретни държавни документи, как може да бъде висш служител и то от най-високият ранг на висш служител. Ама то е кристално ясно, колко подли и корумпирани са ком. депутатите. Как е възможно да защитаваш позиция, неблагонадежни хора да имат достъп до държавни тайни?

14

Пак ни прееВаха

преди 13 години

E сега ще падне съдене на България в Страсбург за огромни суми ! То ще е съдене без доказателства, съдене по лично убеждение, съдене по бързата процедура, по неспазени изисквания и т.н. Гомямо плащане ще е - от моя и вашия гръб !

13

dedo

преди 13 години

А мен дали ще ме вземат?Аз съм с противовъздушна установка, имам многогодишен опит и макар да ми е ясно, че с това чудо самолет няма да сваля, ако го обърна срещу пехота, ще има зашеметяващ ефект. Готиното е, че може да се използва по всяко време - преди, по време, след прочитането на присъдата, без значение каква е тя.

12

пипалото

преди 13 години

Хора, погледнете! Още не е открит новия съд и някой е откраднал очилата на съдийката и и е поставил кърпа? Сега тая дама ще съди на поразия?

11

АВРААМ

преди 13 години

Сега, кметският пост и ОС в София ще се превърне в истинския съд, борбата на престъпността ще е за тях,т.е. софианци ще изнесат на плещите си и от тях ще зависи бораббата с организираната престъпност в страната , избирайки своя кмет и ОС. Съдиите в един съдебен състав винаги са по-малко от съдебните заседатели...

10

XXX

преди 13 години

I OT DE SHTE VZEME SADII ???? VSE SA SI TEZI !?SAMO NA PO VISOKA ZAPLATA I VERNI NA CECO

9

anonimen

преди 13 години

abe tova e za6toto sa gi zastapali ot Evropa za6to nqma osadeni ,no kak 6te ima nali kato osadqt nqkoi toi za da im otmasti 6te izpliue drugi te vsi4kite sa navarzani koi 6te osadi tozi sad dali Maslarova ili Ov4arovili pak moje bi Cvetanov,koi ili pak dogan xa,xa

8

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Тази госпожа Темида с превързаните очи и везните - колко добре олицетворява дилемата пред, която са изправени българските съдии - да вземат тлъста пачка пари, да оправдаят бандюгата и да чуят квалификации за майките си от страна на народа... или да осъдят бандюгата, да останат с празни джобове и да не могат да спят нощем......

7

tc tc tc

преди 13 години

Най-накрая!

6

Анонимен

преди 13 години

Да отговарят на следните условия10 години стаж вила в Приморско телефона на Черниявярност към ЦЦ и ББ социално слаби

5

НАПИТКА РОМ

преди 13 години

Не бива един политически орган, в който управляващите имат мнозинство, да избира съдебните заседатели, които ще съдят противниците на ГЕРБ, посочи Корнезов. Червените опинци се разтрепераха, леле мале , кво чака ***.

4

НОЩИТЕ БЕЛИ

преди 13 години

Боят настана, тупат сърца ни ето ги идат . . . Браво, най накрая . . .

3

Любомирчо

преди 13 години

Този съд как ще работи. Цвъки ще казва и директно ги съдят може и СРС-та да им чете

2

някой

преди 13 години

проблема е че няма да могат да прехварлят сегашните дела там октопода остава при сегашния лабав съд

1

Гошо Тъпото

преди 13 години

Докато в Парламента,БСП-то има дупетати като Любен Керкенезов,редовите членове ще видят ....правораздаване от червения съд,през крив...макарон.