592

старо куче

преди 13 години

Ти май се храниш с някакви ваши си вътрешни помощи...само за геЙбери. Заприлича ми като във вица за двамата ***...едниният казал : Ха сега де!..На тъпана ли да вярвам или на онази си работа...когато тъпана задумкал че булката е била девствена.Народа не се храни с хвалбите в измислени цитати от световни агенции, а от това което е в портмонето му.

591

Анонимен

преди 13 години

Само БСП може да оправи помията, забъркана от хомодружинката ГЕЙБ!

590

АМАН

преди 13 години

Независимо от грешките на ГЕРБ, пак ще гласувам за тях! Общото икономическо състояние на Бг несамо е добро, ама и се подобрява и световните агенции го доказват. А който иска 50 лева за Коледа, ми да работи повече! Както казва Меркел ние (германците) ставаме рано и бачкаме,а ние бг ставме рано и мрънкаме. По добре нов строеж, отколкото кинти за Коледни добавки на РАБОТЕЩИТЕ по времето на соц - те ни лъжеха, че плащат, а ние че работим! евалата ББ

589

фар

преди 13 години

Така Ви се иска или така Ви нарежда агента Гоце ???

588

Без коментар

преди 13 години

Социалистическаическа агенция Алфа рисърч!!!

587

коко

преди 13 години

Алфа рисърч огладняха и си завъртяха *** към вятъра.Да живее Бойко!!!Цецо,хвани тези злостни агитатори срещу Вождовете и ги посъветвай с малко лечебна гимнастика!Имотите са в опасност!Напред към пълна победа над предателите!

586

Анонимен

преди 13 години

Хората ги кефи хора с агентурно минало да представляват българия, БГ президента да е бил Гоце, турците да казват какво ще правят българите, да се съсипва природата и всичко останало, което няма смисъл да се изброява стотици пъти. 21 години не стигна да им дойде акъла в главата ивли по-скоро старите измряха ама младите чалгаджии са достойна бодра смяна.

585

ник

преди 13 години

На изборите догодина БСП вече ще води с няколко процента.

584

Д-р Ох

преди 13 години

За съжаление, има много ненормални, то си личе и от някои от коментарите тук, в типичното безсилно заяждане на гейболетките, които когато видят истината гледат да я покрият с гадост и попържня(за неграмотните гейболетки това е псувни) дано не се покаже, обяче истинате има една склонност винаги излиза отгоре.

583

старо куче

преди 13 години

Като видиш рано сутрин творенията на най-видния геЙбер - бай Кольо и ти става ясно и онова което не ти е било ясно! Дерзай Коле!

582

Анонимен

преди 13 години

При мен отдавна !

581

Анонимен

преди 13 години

Снощи на телевизия БТВ казаха че рейтинга на Герб се вдига.Така се манипулира народа.

580

Лол

преди 13 години

Ама защо така? Ами след 1 или 2 години, няма да получим никаква подкрепа от народа. Какво ще стане с партията? Как ще влезем в Парламента? Трябва да се направи нещо! Трябва да се увековечим на власт. Да заемем всички важни постове в държавата. Да манипулираме и компрометираме - тези тактики показаха, че работят добре.

579

Ивка

преди 13 години

Изследването не е вярно, то доверието в Гейб непосредствено преди парламентарните избори бе под 50%, та те тогава бяха в Апогея си, а сега да ми показват отново подобни резултати е малко смешно.

578

Не за герберчетата!

преди 13 години

Думата, която знаят тия е - НЯМА!!!!! И НА ИЗБОРИТЕ НЯМА...........

577

горките герберчета

преди 13 години

Герберите трябва да си ходят - все повече висшисти безработни, няма пари за здраве!!!!!!!!!!!!!!!!!

576

Profesora

преди 13 години

Narodat ni vseki pat se laje i glasuva za poredniq mesiq,koito da go opravi,no pone polojitelnoto e v tova,4e posle vinagi se osaznava

575

гица

преди 13 години

Бата мата ! Нещо по късо не можа ли да напишеш. Пак Бате Бойко ще ни оправи.

574

B.BOKLUK

преди 13 години

Бойко, ти си комунистическа марионетка.Достатъчно раздели българския народ и насъска отделните съсловия едно срещу друго.Насади само злоба и омраза.Наложи простотията и чалгата като стил на държавно управление.Историята ще те прокълне.*** си с мир!

573

B:BOKLUK

преди 13 години

Има ли нормален човек, който да гласува за Боко Тиквата, Цецко Апартамента, Дянков, дебелата Фидосова, грозната цецка, малумната желева, фалшивата калинка, лудата ана-марийка борисова, бедната цветелинка, лъчо мозъка, 16те телефончета и още, и още виждате ли се бе "мозък"