21

лъдлън

преди 13 години

Няма нищо по-хубаво от лошото време!

20

Ивелин

преди 13 години

Временцето нека си е зимно, не е там проблема. Идиотско ми звучи предупреждението - Не пътувайте щото вали сняг!!!!Значи да седна в къщи с книга и да чакам да се стопи снега :) Разбирам да беше 15 - 16 век, тогава вярно непроходими са били пътищата зимно време, но сега ако не греша е началото на 21, или в бг-то още го караме като през средновековието? :)

19

Алеко

преди 13 години

Чалга си пуснал и си почти пиян вече, нали? Евала, *** !"... изправи се малко разкрачен, изгледа високомерно немците /столичаните/, почна да се удря геройски по влакнатите гърди и извика победоносно:- ***! Булга-ар! - и още по-силно се удари в гърдите.":)

18

Анонимен

преди 13 години

При такива метеорологични условия електрозахранването спира и в Австрия, Германия, Франция и дори опитните в снежнте бури САЩ и Канада. С тази разлика, че там си плащат тока, не го крадат, не крадат жици и пияните багеристи не късат кабелите.

17

СЕЛЯНИН

преди 13 години

Я не ми кради ника,че ще ти дам и тъщата с него и ще се чудиш на кой свят живееш и дали въобще си жив!!!!

16

Анонимен

преди 13 години

След няколко дни ще се изнесат на свински тръст от града.

15

Анонимен

преди 13 години

Снега не е проблем.Проблем са *** от EVN, защото винаги като подухне ветрец и токът спира.Всяка година е едно и също-падне малко снежец или полъхне лек вятър и токът спира и то минимум за 10 часа. Направо не ми се мисли ако се случи нещо по-сериозно.

14

СЕЛЯНИН

преди 13 години

Не ми пука на банбука дали ви чистят в софето!Днес заклах прасето!Винце имам около тон!На софрата съм шампион!ЕПА НЕКА МИ Е ЗЛЕ ТАКА!

13

Анонимен

преди 13 години

do 2.Za sega minava TOCHNO ot tam.

12

ха ха

преди 13 години

Обичам точно такава време, домашният уют, ехх да дръпна щорите и да се вижда бялата приказка навън. През почивните дни да направя някакви сладки, напр. меденки и да се разнася аромат на канела, предколедно настроение.....мн. се отнесох

11

Анонимен

преди 13 години

Хахахахах че ти Софето за град ли го имаш бе, че аз съм виждал по добре потдържани кочини бе. Кал простотия и *** качени в автомобили добре дошли в София

10

Боян

преди 13 години

До колкото знам ограничението на скоростта извън населено място, дори и през лятото е 90км/ч или ти си от безсмъртните, който това ограничение не ги лови.

9

Анонимен

преди 13 години

От закъсалите автомобили споменават нещо за майките на общинарите и кмета.

8

Софиянец

преди 13 години

затва ли е толкова тарикатско днес в софия, щото селинджърите немогат да стигнат до тука? Всеки ден да е така

7

Лъки

преди 13 години

временцето си е зимно, какво по нормално от това. Проблемите идват от всички пишман шофьори, които още карат с летните гуми, за щяло и нещяло се мятат в колата. От дни придупреждават да не се пътува, ама дебелоглавците не възприемат. Трябва да намерим хубато в лошото вр: да си седнем на задниците, я с винце, или чаша кафе, пред Тв или с книга в ръка

6

nnnn

преди 13 години

какво очаквате ,когато е зима на вън,трябва снег да има,да е студено.ще е изненада,ако през май месец има сняг,а за декември е нормално.

5

petko

преди 13 години

В община Варна нищо не продължава!Улиците са в сняг.Както всяка зима.Какво значи "проходими при зимни условия"за град?Защо снегорините ако се появят са с вдигнати кошове?Имитират чистене ли?

4

Анонимен

преди 13 години

А, глупости. Вчера врътнах Ст.Загора - Казанлък - Пловдив - Ст.Загора. Ако имаш гуми с шипове спокойно се държат 100-110км/ч. Единственият маниакално луд участък е при влизането в Пловдив и карането в самият град - имаше само някакъв смешен "опит за почистване". Майни, аз в планината заледен завой го вземам с 60, а в града на кръстовище с 20 и веднага почва филма "Дрифт". На всяко кръстовище.Днеска врътнах Ст.Загора - Казанлък - Бузлуджа. Идеален път, като за зима.

3

янки

преди 13 години

СРЕЩУ ПРИРОДАТА ТЕХНИКАТА Е БЕЗСИЛНА. СЕГА ЩЕ ВЗЕМЕТЕ ДА ПЛЮЕТЕ . НЕ МОЖЕ ДА ВСЯКА ПРЕСПА ДА ИМА СНЕГОРИН!!! СТОЙТЕ СИ У ДОМА И НАБЛЯГАЙТЕ НА ВИНОТО!!!

2

Анонимен

преди 13 години

Затворен е междуселския път Венец-Лозенец , магистрала Тракия не минава оттам !