189

коко

преди 13 години

След атентата в църквата "Света Неделя",извършен по поръчка на чужда държава е логично терористите да бъдат преследвани.Сега ако някой започне да сее терор като убива невинни хора няма ли да бъде преследван?И коя друга страна изби депутатите си от парламента и цялото правителство,защото са били преследвали обирджиите на мандри,наречени партизани?

188

ghost

преди 13 години

mda,taka e.ako sa priemnici na bkp-trjbva da ponesat nakazatelna otgovornost za represiite.akosa druga socialisti4eska partia-trjbva da predstavjt registracia.ina4e sa samo serGey i 40te razboinika.

187

ор

преди 13 години

2 август 1891 г. на учредителния Бузлуджански конгрес. Тогава е приета първата й програма. В нея се заявява, че "освобождението на работниците е дело на самите работници", че партията трябва да работи за издигане на съзнателността на работническата класа и да води борба, за да може да се "освободи нашето общество от съвременното робство и да осъществи социалистическите наредби у нас". Свобода? Справедливи наредби? Утопии! Работникът последна дупка на кавала, за номенклатурата, власт и облаги.

186

Мале, мале

преди 13 години

Ами, ако регистрацията е останала под мавзолея?

185

Има вариант

преди 13 години

Какво толкова е станало? Царя отиде при партията на жените, БСП ще отиде при мъжете. Е да де, стой въпросът, дали ще ги припознаят като такива?

184

ADIOS

преди 13 години

Господа плювачи, настоятелно ви молим да намалите дебита на слюнката, защото сайта се удави и ще ви затрудни при влизане в него!Уважавайте себе си!

183

станишеф

преди 13 години

Имаме копие,ама една дебела нотариуска го изяде! Тиквата да бръкне в самосвала и-да го извади! А га се молихте да ви приеме в тази партия,що не го искахте,а тикво,а другите ***?????

182

Бай Ганьо

преди 13 години

снимката казва много неща.първото е ,че тия от днес бг пак са избрали най-правилната.говорим за регистрация,не за избори.

181

666

преди 13 години

TA TE NIKOGA NE SA BILI ZAKONNI , TOVA E PRESTAPNA PARTIA !

180

Наблюдател

преди 13 години

каква регистрация бе?тия от бсп трябва направо да се закрият.

179

Avgur

преди 13 години

В този форум е като в кучкарник,много мръсен кучкарник.

178

Анонимен

преди 13 години

В тоя силно червен сайт някакви си пишат статии и самите те си пишат коментари към статиите. Яко.

177

Анонимен

преди 13 години

bravo na gerp davai se taka

176

Цецко

преди 13 години

Е, ако големия апарат на БСП не се справи с тоя гъдел, да ида да им помогна? Дано като са горили архивите не са изгорили и учредителния манифест :))))

175

jiko

преди 13 години

BSP-BKP tribva da se obiavi izvan zakona i da im se tarsi otgovornost za "bezsledno" izcheznalite , za lagerite i genocida sreshtu sobstvenia si narod , kakto i za "vazroditelnia" process

174

Китайски НПК

преди 13 години

Народа не ще удостоверения,а ревизия и съд! Ама и на вас-герберасти не ви отърва хорското желание-както и на предишните грабители от 89-та-насам! И вии гербави сте престъпници,и вии сте за бесилката!

173

Р. Петков

преди 13 години

Другарю, днес бонус за вас - още2 лв.

172

Анонимен

преди 13 години

"По-големи престъпници от горепосочените нямаааааа!!!"По твоята герберска логика ние трябва да избираме между по-големият и по-малкият престъпник ли(БСП/ГЕРБ)? Ако е така - мерси за такава държава. Ще я сменям.

171

ха-ха-ха

преди 13 години

Ами да търсят :))). Лошото е, че всъщност пак дигат прах, тъй като те са регистрирани като партия по закона след 10 ноември. Иначе добре би било да изчезнат. Ама нещат

170

Анонимен

преди 13 години

Много червено във форума бе,МНОГОООО,чак намирисва на развалено червено.Самият факт,че в момента най-много реват комунистите и догановци, е един огромен плюс за Бате Ви Бойко.По-големи престъпници от горепосочените нямаааааа!!!.