41

Анонимен

преди 13 години

Много правилно, не може НС да се занимава с някаква глупост. Това е работа на полицията. Тъпанарите от опозицията само търслят поводи да демагогстват.

40

електорат

преди 13 години

ЗА КАКВА КОМИСИЯ ГОВОРЯТ ,ДО КОЛЕДА ТРЯБВА ДА Е В ЗАТВОРА . Е, КАКВО ЗНАЧИ, В БГ. ИМА ЛИ КОМИСИЯ ЗНАЧИ НИЩО НЯМА ДА СЕ СЛУЧИ!!!

39

Анонимен

преди 13 години

За да е в тон с правителството следващият президент на България трябва да се казва Калинка Илиева.

38

аре стига бе

преди 13 години

За гласуваха 56-има народни представители, а против 63-***.А другите къде са?Да няма нова промоция?-;))))

37

Анонимен

преди 13 години

до 34la vie est belle:::

36

тома неверни

преди 13 години

още някои да мисли,че сме демокрация??ми те и тези ,:новият морал:,си подготвиха законите,да са недосегаеми, нали? гръмките обещания на СЛЕДВАЩИТЕ ,че ще съдят настоящите,ще са димка нали?а народа ,оскотява..отдавна съм по форумите,но такава злоба,такава незаинтересованост от съдбата на чуждият,не помня.не съм психолог,но даи боже да не съм прав,че робското,ни е заложено,*** не мога си обясня,овчето ни държание,с тези случаино попаднали в политиката ***.докараха ни до там,да треперим за 200л

35

Джон

преди 13 години

Клаус Щраймер - посланик на Германия у нас до 2008 г. Клаус Барби - касапинът от Лион, нациски гестаповец, вдъхновител на ГЕРБ за мобилните телефони "Верту". Санта Клаус /Дядо Коледа/- религиозно-гражданска перефраза на Св.Николай Ефески. Санта Круз - "Свети кръст". Том Круз - актьор, станал за първи път известен с филма "Роден на 4 юли". А ти какво ще кажеш за Боко Тиквата, Цецо Пудела, Лъчо Мозъка, Фидоска Тънката, Цецка Стругарката и т.н.? Кажи и ела да си получиш парите, Джим...

34

pege

преди 13 години

кой ще се напъва да вади кирливите ризи? Земеделският се знае за кой лобира, даже и го показа нагледно и то с делегация То всичко е навързано като свински черва

33

Alice_in_wonderland

преди 13 години

Не ме изненадва,нормално е за България!!!Живеем си в просташка шуробадженашка държавица,"избираме" си безочливи и нагли управници.Елитът са ни *** футболисти и луксозни ***.Идолите на неграмотните ни деца са чалга певици и мутри.Нищо никога няма да се промени тук...c est la vie!!!

32

Анонимен

преди 13 години

Браво на момата.Сега да се намери някой да направи сериал по случая,-листопад и стъклен дом .......трева да пасат.ха ..ха..

31

До Бай Хой

преди 13 години

Мисля ,че тук бъркаш.

30

Анонимен

преди 13 години

стига с тази калина,че ще и секне кърмата. преразпределила няолко дестки милиона тук-там,позаделила няколко стотин хиляди в нейната сметка ...ами...то...за адаптирано мляко и памперси. щом си знаете,че нищо няма да и правите,поне не ни досаждайте.

29

Джим

преди 13 години

Абе вие наистина ли получавате пари за простотията си или просто ви идва отвътре. Всички платени драскачи използват английски ник-ове, че и аз рекох така - белким и на мен ми дадат некой лев. Че празници идат. Ти кога си го чувал Клаус Щраймер, а? Колкото си чувал за Клаус Барби! Може пък да си чувал за Санта Клаус? Или Санта Круз? Или беше Том Круз?

28

Реалист

преди 13 години

Синята коалиция звучи добре :) Въпреки, че за който и да гласуваш май ще е по-добре от сегашното, не мислех, че подобно нещо бих казал за предишните управляващи ама кво да се прави такава е реалността :) .....

27

Бай Хой

преди 13 години

Иванеее Иване. Явно си малък или просто неопитен. Ако напролет направиш анкета "Коя е Калина Илиева" надали и 10% от хората ще я помнят. Къса е народната памет. Мноооого къса. Дори и поговорка си имаме - Всяко чудо за 3 дни!

26

Иван

преди 13 години

Само да не си мислите, че ще забравим за Калинка и останалите неизброими простотии.

25

ELLE

преди 13 години

Загубили сме били някакви си там 150 млн.лв. , пропуснати ползи, нанесени вреди, лъжи и измами от Калина Илиева - и това ще трябва да го преглътнем ли Бойко? Стига вече , станахме за резил на всякъде!

24

Джон

преди 13 години

В Нюз.БГ днес е публикувано интервю, в което бившия посланик на Германия у нас Клаус Щраймер казва /в резюме/: "Боко Тиквата е абсолютен ***, а депутатите на ГЕРБ и Атака са безмозъчни ***, които пет пари не дават за България, а единственото им предназначение е да изпълняват волята на Тиквата". Затова не се изненадвайте, че по отношение на Калинчето слугите на Тиквата са изпълнили заповедта му....

23

Преспанец

преди 13 години

номер 22А за кой? Кажи ми, моля, ти за кой гласуваш и ако може аргументация.

22

ГГ

преди 13 години

Мда - супер нагло - продължава тази мома да се ползва с протекции.... ето и сега и в НС