147

читател

преди 13 години

Дивият , необуздан и твърде смешен руски национализъм ще им създаде много ядове. Смешното е , че точно руските "братя" заклеймяващи германския националсоциализъм близо 60 години , днес го възпроизвеждат съвсем буквално. Само дето германците имат основание да се считат за световни лидери във всяко едно отношение , докато руснаците са лидери предимно в пиене на чист спирт ...

146

Анонимен

преди 13 години

За Масларова не знам и аз,но за трактора пишеше че до 5-6-7 годишен се е казвал Асан Юмеров

145

Анонимен

преди 13 години

Руснак нацист е толкова смешно, колкото *** от ку клукс клан. Те и българските скинари са жалки, ама тези направо са комични.

144

дд

преди 13 години

от както свят светува има ще има войни , няма значение на расова или икономическа основа

143

Анонимен

преди 13 години

Супер. А ти какъв точно тор за арийската раса си? Химически? Не ми се вярва, по-скоро натурален.

142

gft

преди 13 години

хахах по глупаво тълкувание не бях чувал. според него сме били за газовата камера.

141

ioannidis

преди 13 години

Цитат: "Тия пък -пречупени кръстове си татуирали, а не помнят как точно ония с пречупените кръстове от СС им разкатаха фамилията преди 60 години. Тва руснаците са изключително диво племе- ами като искат русия за руснаците да се махнат от Кавказ и другите републики населени с не-руснаци и готово...." Все едно е да кажеш, че българите трябва да се махат от кърджалийско и от лудогорието?

140

Скинар

преди 13 години

Ходих да търся някой от Кавказ, ама не намерих. На вън вали сняг и зимата е като във Москва. Всичко е толкова бяло и красиво. Подозирам, че е така в чест на великата и безсмъртна бяла раса. Но да не се отклонявам от това...мисълта де. Исках да напиша нещо умно и дори се бях сетил какво, ама го забравих...Ще отида да питам някой ром какво да напиша.

139

ioannidis

преди 13 години

Това, че Хитлер е казал че славяните са тор за арийската раса, не означава, че славяните са били за трепане, а че без тях арийската раса не може.

138

Анонимен

преди 13 години

A, помаци... помаците ги знам, тва са ония бедни хорица дето живеят в планините и гледат тютюн и картофи. Не ми се вярва Трактора и Масларката да са от тая черга...

137

Анонимен

преди 13 години

Хахаха стадо ***, използвани от политиците за техните си цели. Тези *** май забравиха кога дядовците им се биеха срещу същия този пречупен кръст. Самите те не знаят националисти ли са, нацисти ли са, крайнодесни или крайнолеви са. Че и се кръстили СС мухахахахахаха то бива бива тъпотия :)))))

136

до 127

преди 13 години

Сергей е ***,а Масларова и Трактора са помаци.Поне така пише из вестниците.

135

Анонимен

преди 13 години

За разлика от славяните, на тях и розова значка не се е полагала, само малко газ...

134

KALT

преди 13 години

На гейовете във Вермахта е била разрешена единствено розова триъгълна значка, в концлагра.

133

koko

преди 13 години

До 130 .По тая логика американците да се разкарат от Северна Америка .

132

fbi

преди 13 години

rezanite sa nagli.da semahat ot nas i da si jiveiat v ***

131

д-р Ох, боли

преди 13 години

Тогава ти е време за пълна профилактика и според мен имаш нужсда не от нещо друго, а от клизма. Заповядай в кабинета ми и ще се разминеш само с цената на прегледа, понеже виждам че имаш искренното желание да си поживееш, а такива като теб са готини ора! Ония, дето не искат да им се направи клризма, те са опасни.

130

Tyrym

преди 13 години

Typungeri

129

чукундур

преди 13 години

Това е програмата на всевишният, който се забавлева с нас хората, чрез един имплант в тялото ни, по рожедние още си го имаме. Той кара шериати, албани, мормони, *** и др., да правят много деца. те после тръгват да хойкат и внасят дисхармония по света. После пък започват ядовете. И понеже непрестанно ни внушава какво ли не, затова има толкова много ядове по света. Аз много си мечтая да срещна тоя, който създаде прототипа на човека и го наказа с този имплант, ама за негово забавление! Ше му ..

128

Скинар

преди 13 години

Много исках да напиша тук нещо умно, ама нищо не ми иде на акъла. Ще отида по-добре да потърся някой от Кавказ, току виж се сетя нещо.