116

Анонимен

преди 13 години

вървиш ти..........на баба си в задн*ка

115

Иван

преди 13 години

Вървим към предсрочни избори със свръхсветлинна скорост!Като нищо народа ще се вдигне още Януари.То това не се търпи вече!

114

IND

преди 13 години

От друга страна 300 000 ако ги разпределим на 130 човека се получава по една заплата от 2300лв.След като им спряха еврофондовете при предното правителство, къде поради нагли кражби, но също толтова и поради некадърност на червената номенклатура се сетиха, бяха изпраени до стената и трябваше да привлечат хора от частния бизнес. И намериха вратичка да им дават по две заплати на тези хора.Щото един добър експерт-счетоводител, търговец, финансист или мениджър едва ли ще се съгласи за по малко.

113

Кобилата на Яне

преди 13 години

То хубаво да дойдат....ама ги претопихме..А военните съкратихме...Да вземем да си внесем един Пиночет,по 2-ро направление.....Хем ще влезем в историята,като 1-та страна внесла диктатор,хем може пък и да се оправим )

112

Klemi

преди 13 години

Abe kak e vazmojno- hora vav vlastta,deputati da imat biznesi! Tova v nikoq darjava go nqma hora, v nikoya.Offf, ne moga veche, taz Blagaria nikoga nqma da se opravi, koito ima nadejdi e ili prost ili lud.

111

Кобилата на Яне

преди 13 години

Няма да се учудя,ако се окаже,че голяма част от собствениците на пътните и пъто-подържащите фирми са бивши служители на ДС...То вече те доктори станаха,та едни пътища ли ще им се опънат,....А там ква лапачка е,ммммммммм Батко на братко,братко на шурито,шурито на вуйна,вуйна на швейцарските банки....и накрая пътищата ни като на Гаврош гащите,а Вуйните с Кавали и Бентли-та.....по родните калдъръми....Гротеска брат ми...

110

IND

преди 13 години

А тия от СДС да се научат да смятат."От началото на годината всеки месец служителите на агенцията са взимали по 300 000 лева бонуси.""Общо 130 служители на АПИ са се облажвали с тлъстите месечни добавки към заплатите си.""Средно бонусите за ръководството на агенцията са по 5000 лева на месец."сп130 * 5000 = 650 000 а не 300 000пак нещо бъркат или въобще не е вярно това което казват

109

ДА ИЗФЪРЛИМ БОКЛУКА

преди 13 години

НЕКА ТАНКОВЕТЕ ДОИДАТ !!!

108

х а

преди 13 години

Е кой би издържал при гледката на тая пачка от снимката???

107

Клаус Барби

преди 13 години

Герберчета, почвайте и вие като кумунетата - Костов е виновен ! Приватизацията ! Балкан ! Сапио ! Хайде, че скоро ще подобрите рекорда на Виденов. При вас заплатите ще станат 1 долар :) Оня червен комсомолец ги срина до 10 долара, вие обаче сте по-добрите :)Само СДС и ДСБ ! Няма друга алтернатива. И те са "в бизнеса", но поне са по-интелигентни и управляват кадърно.

106

До Д1

преди 13 години

Уморихме се вече, всеки ден нов скандал, нова простотия, нова глупост, нова наглотия!Ама е така когато са хем некадърни, хем амбициозни, хем лакоми.

105

св.Колю

преди 13 години

Така се строи магистрала. Искаме още много магистрали да построим. И така до пълната победа на батко,братко,сватко,вратко и другаря началник.

104

Пари нема...

преди 13 години

Пари няма... ама за наши хора се намират :) И Калина нямаше стаж за Шеф на фонд Земеделие, ама стана нали? При това с диплома менте :) Всеки ден грандиозен скандал, а ГЕРБ все девствени :)

103

Д2

преди 13 години

Е такъв ден нема да има докато са на власт!

102

sk

преди 13 години

И тия са си май като предишните. Данъци ще плащам ще има да чакате. по 5000 бона, а поцял ден си клатят краката само. ББ та тия взимат повече от теб бе индияниц.

101

абб

преди 13 години

Светна ли ви сега защо Вагалински ви намаляваше по 50% от плансметките за археология *** ***. Айде идете и го целунете. Той вече е цункал мангизите, а вие копайте без пари от март до декември и ***, мързеливци такива.

100

ХАХАХА

преди 13 години

Открай време гербаджии и бесепари се карат в сайта, а всъщност са партньори в леглото. За пример веднага можем да посочим червения гном "ГЕРБ=ДПС" който редовно бива опрашван от един гербаджия. И за да сме съвсем точни-не директно от него, а от приятелят му който е значително по надарен.Изглежда, че политическите съперници са може би само пред публика такива, щом като позитановеца редовно алъщисва дупе на политическия си противник.........:)

99

Д1

преди 13 години

Искам поне 1 ден без гаф на ГЕРБ и ББ и ЦвЦВ да отсъстват от новините !

98

четец

преди 13 години

До 92: Браво Иване, много вярно но дано някои осъзнаят това, че е така.

97

69

преди 13 години

Егати....Даже и ще получават максимална пенсия....Къде е тази баба от НОИ,дет обеснява как хората ще вземат по големи пенсии...А министъра на МВР доктори подслушва ,а тук не сме ...Баси държавата....Как да се гордееш,че си Българин...БЪЛГАРИО за тебе те умряха....Къде си Вазове....