34

Анонимен

преди 13 години

Искате ли пример как мърльовци като този ви манипулират? "Мъжете в България се пенсионират средно на 64 години, в Европа 27 на сто се пенсионират на 62 години". 27 %.. а останалите? Ето ви данни за пенсионната възраст: Германия, Норвегия, САЩ - 67, Австрия, Белгия, Дания, Франция, Швеция, Испания, Англия - 65. 58 % от шведите, 46% от швейцарците и 43% от американците на възраст 60-64 работят, работят и 20% от американците на възраст 65-69. Така се постига висок стандарт и силна икономика ;)

33

Анонимен

преди 13 години

план ран ът за унищожаването на България това се прави в продължение на 20 години с одобрение на всички правителства така,че няма значение от кой цят са политиците,те всички са съпричастни към геноцида на собствения си народ.

32

Анонимен

преди 13 години

Няма смисъл човек да си пропилява живота в България. Това е безнадеждна страна:(

31

Читател

преди 13 години

Така е, защото от 1996 г. назад заплатите бяха много ниски и няма как пенсията ти да е висока, освен ако не си бил някакъв номенклатурчик с космична заплата. Заслугата за това е на другаря Костов.

30

vini

преди 13 години

Този да се научи първо да говори и тогава да коментира .На въпрос защо те не проведоха реформата в пенсионната система започна да говори глупости че от 2000 год. се провеждала такава.Тогава питам аз къде са парите къде е реформата защо сме на такъв хал.Най малко те трябва да говорят за пенсиите именно тяхната партия окради пенсионерите в България и следкато си заминаха от власта оставиха увеличени пенсии които друк да изкарва МЕРЗАВЦИ

29

Читател

преди 13 години

Фалшивите надежди си ги купихме още по време на 3-та коалиция и на тези преди тях. Със закона, съгл.който избираш 3 най-добри години за база от дек.1996 назад стана така,че пенсиите ни да са по-ниски от всички в Европа.А това значи,че мизерията при пенсионерите ще продължава,ако нещо не се промени. Къде беше БСП,когато можеше на направи нещо? Не само да говори като този ***,на който му текат лигите като коментира ГЕРБ.

28

избирател

преди 13 години

Като гледам анкетата тук ,май прави ще излязат социолозите ,че ГЕРБ се сгромолясва !!!Те в началото вдигат изкустевено рейтинги , а като усетят накъде отиват нещата започват да отчитат реално процентите - справка - Петър Стоянов ,НДСВ ...

27

Michael

преди 13 години

Drugariu komsomolec , a sega ve4e komunist... Yavno ne si se promenil ot u4eni4eskite si godini i si ostanal sashtoto ligavo mamino detence,koeto po partiina linia se izdiga nagore...Priatel,na zapad ne te pitat koi e bashta ti , i kolko e snesal na BKP ,a pitat ...KAKVO MOJESH...taka,4e prodaljavai da si kopuvash novi maratonki i se dui pred Sergeiko,moje i da go vpe4atlish...

26

Michael

преди 13 години

Накрая бастуна стана депутат, пък аз лапам мухите! И клкото му завиждах едно време за маратонките, три пъти повече му завиждам сега! Затова го мразя от дъното да душата си!!! Мамка му!!!!

25

След смъртта

преди 13 години

За Дянков бантустанското стадо е ***, които трябва да работи здраво за господарите му. Ако зависи от него, ще плащате данъци 20 години след смъртта си :)

24

Анонимен

преди 13 години

Ей това са мръсните комунисти,държат се като ***.Ако тяхната партия и крадлата на крадлите,любимката им Масларова крадяха с мярка, сега и за пенсионери,и работещи щеше да има пари.

23

Цола Драгойчева

преди 13 години

Другарите си правят анкети в служебния позитански сайт, пляскат радостно с крадливи ръчички... а догодина пак ще ги изненадат резултатите, пак ще анализират причините за провала, Р.Овч. за 18-ти път ще си подаде оставката, СърГей ще бъде преизбран за последен мандат (преди закриването), Гоце ще люспи 100-годиншния червен труп.... все неща, които вече сме гледали и са ясни... Положението в БьеСьеПье е ПАРИ НЕМА - ДЕЙСТВАЙТЕ

22

Michael

преди 13 години

скота 08.07.2009 @ 10:49 |Този *** ми беше съученик във Френската гимназия в София. Така и не се научих да му разбирам артикулацията. Беше една от най-простите и *** не само в класа, но и в целия випуск. Баща му явно беше някаква партийна мижитурка, кара се по родствена линия. Ще запомня Дражко с това че почти всяка седмица беше с нови маратонки, с които се хвалеше в междучасията като пуяк, както и с безобразното му мазнене на учителите.

21

г

преди 13 години

стойнев *** комунист

20

анкета

преди 13 години

Това го слушам и чувам от 2001 г. , той все си е в Парламента !Слуховете за политическата смърт на Костов са меко казано силно преувеличени ! А другарят Костов, ако си спомняш за година и половина изкара държавата от кризата и по икономически показатели надминахме Румъния !!!Паднаха визите за европейските държави и затова че не се редите пред посолствата на унизителни опашки - заслугата тук е изцяло негова ! А ГЕРБ за година и половина освен скандали - нищо друго !!!

19

О'кака Чука

преди 13 години

Представете си...Един ден,да не се питаме дали сме сини,червени или пембяни....А всички да сме за България...Да не слугуваме на Големите сили...Те да ни искат,а не ние да им правим фелацио в знак на преданност....Представете си,един ден политиците ни да знаят какво е морал и чест....А не келепир и далавера....Баси колко е готино,а....

18

Анонимен

преди 13 години

Късното пенсиониране е официална стратегия на ЕС. Това, че 27 % от европейците се пенсионират на 62 означава, че 73 % се пенсионират над тази възраст. За Европа възможността на възрастните хора да работят и да продължат да бъдат част от икономическия (съответно и социалния) живот в страната е ценност, която се предпочита пред това да ги затваряме в старчески домове или да им подхвърляме по една пенсия. Аз бих искал да работя до края на живота си, дори само за да поддържам мозъка си във форма.

17

Аз

преди 13 години

Тоя червен *** го гледах сутринта. Не може да си следи мисълта. Т.е. на Позитано е така.

16

червен деди

преди 13 години

Котета,още много трябва да чиракувате-гола вода сте -----хехехехе!!

15

bros

преди 13 години

Д'*** и комунистическото отроче смотано. Повод да дойде и айде у суши-бара,а поводи и барове, ей Богу, не са му на свършване. Признавам му, че е мн. добър в плеТоариите си, което е, може би, най-добрата черта на соц недоносчетата!!!