88

GSM

преди 13 години

Да правят го,те за това и са измислени GSM-ите!Всъщност Всичко се записва до кой и кога време и т.н.т.Дори и да смениш SIM картата си телефона първо си излъчва собствения си код и тогава на картата.Записва се инфо и за движението на обекта........Принципа е подобен на навигациите които продават.

87

Анонимен

преди 13 години

ima6 li predstava dali go praviat tova tuk v BG ... s prevkliu4vaneto kato mikrofon ?i samia aparat ima li individualen i nepovtorim kod koito ostava v sistemite, nezavisimo ot kartite ?

86

Amenhotep

преди 13 години

Интересното е че тия, дето от край време дуднат все за свободата на словото в момента всячески се опитват да запушат устата на тази свобода на словото. САЩ са ТЕРОРИСТИ - най-ярък пример за това е снимката на Осама Бин Ладен и Бжежински, които си гукат по приятелски.

85

Анонимен

преди 13 години

IN INTERNET WE TRUST!

84

GSM

преди 13 години

И това *** да спре да банва IP-та на прокси сървари щот никой няма да може да коментира провокиращите статии на dnes.bg

83

Анонимен

преди 13 години

голяма излагация за американцитеможеха просто нищо да не правят,сега цял свят ще ги намразии в САЩ се напълни с комунистикак може някой да бъде арестуван,за нещо,за което дори няма данни.В службите на Швеция няма данни за изнасилване,толкова скалъпени обвинения не знам как ги измислиха.

82

GSM

преди 13 години

до 105Питай,ако мога ще ти отговоря.......

81

баа Пена

преди 13 години

По наше село има лаф колкото по го бъркаш,толкоз по мирише! Най-лесно се държат хората за гушите!

80

Анонимен

преди 13 години

blagodaria a moje li drugo da pitam ?

79

дроб

преди 13 години

Обаче, само за дни свалиха домейна на сайта, замразиха paypal акаунта им, швейцарска банка замразиха сметките им, прекратиха хостинга им и атакуваха паспорта на Асандж. И всичко това без съд и присъда!Явно хората, които искат да покажат истината наяве, се арестуват.Да си спомним какво е направил Обама за укрепване на световния мир (нали получи Нобелова награда именно за мир) ... Май нищо.

78

GSM

преди 13 години

Случайно да е чувал някой,че GSM-*** се засича с точност до метър в градски условия и може да се превключва от оператора като микрофон?Ама е удобно и сами си ги носите и не Ви карат насила,нали?!Повече очи не отварям щот си отваряте бузките на задните части сами

77

Анонимен

преди 13 години

Знаете ли в какво го обвиняват?Обвинението в изнасилване е отпаднало.Обвиняват го, че правил секс без презерватив с ...(поне) една от ЦРУ.Хехехе :)Не са една - две, цялото ЦРУ е :)

76

tulski

преди 13 години

Тоя не вдъхва доверие.

75

pachangel

преди 13 години

Наистина много ги боли американците че не може да наложат пълно медийно затъмнение като в самите щати над целия свят.Не могат да арестуват като Асанж всички честни разобличители на американския произвол.Ще гласувам за Асанж в Тайм и всяка акция в негова подкрепа.

74

GSM

преди 13 години

до97Кви простотии бе ***?Така ли не разбра,че този развързва ръцете на Щатите за налагане на новия световен ред?Че ти турим и на тебе чип у промития мозък!И че те слушаме и кога пърдиш..........

73

черва

преди 13 години

Как пък чак сега уж откриха, че уж бил сексуално насилствал някакви момичета? След като се вдигна шум около него заради сайта му. Пак някой търси някаква изгода от цялото това положение.

72

Анонимен

преди 13 години

Пий си хапчетата бе ***. Толкова лине можеш да измислиш нещо смислено та само спамиш тука с некви простотиии

71

zetxx

преди 13 години

awe neznam ama towa koeto se slu4wa s tozi 4owe4ec zwu4i mn jalko, i opiswa to4no ideqta 4e sme ovce i nqkoi ni kara..

70

wiki

преди 13 години

tozi sait o6te raboti mai 213.251.145.96

69

Анонимен

преди 13 години

Това е като тероризма. ЦРУ, ФБР и още 16 американски разузнавателни служби + МИ 6, Мосад и кои ли още не, с общ бюджет надвърлящ милиарди долари, с информатори и агенти по цял свят, сателити и кой знае още какви шокаритетни неща, не могат да намерят един бос *** ОСАМА (АЙДЕЕ БЕ). Така и Асандж, сам се предал - те не могат да го намерят сами. Аз ако открадна 2 лева от ИБЕЙ ще ме гепят до седмица, а тоя с електронни плащания не могат да го надушат къде е. САМ СЕ ПРЕДАл. ХАХАХАХА. Наивници