80

Amenhotep

преди 13 години

78Три поредни коментара, написани на шльокаввица ... Браво бе ГЕРБерче, ти сигурно си назначен в Министерството на Образованието (съдейки по начина ти на писане) .А какво е станало като ветеринаря е изпържил балъка ли? Ами решил е всички проблеми на министерството си, най-вероятно!

79

Анонимен

преди 13 години

а фолк легедната Валдес, бил ли е на "събитието" да хвърли тълпата в екстаз, изпявайки вечният хит 'И ловец съм и рибар съм, на закона мамата *** съм' ?

78

Анонимен

преди 13 години

Ai zapri se oaka se da komentirash i se gluposti rysich v ludnicata koga vi dadoha dostyp do internet?

77

Анонимен

преди 13 години

I kakvo e stanalo kato e izpyrhil riba? Ai da si piesh hapovete a?

76

fi

преди 13 години

Ministara li da ti zaredi hladilnika, raboti i se nahrani, ako trqbva na 2-3 mesta raboti

75

Анонимен

преди 13 години

Хм, таз риба като я гледам изглежда доста отвратително. Незнам дали е заради готвача

74

Анонимен

преди 13 години

И ловец /лъжец/ съм и рибар съм! Браво г-н Министре БРАВО пък и да готвите можете Вий сте мъШ МИЧТА БРЕ. Как тъ уволнят шъ та вземем в наше село да готвиш у кръчмата

73

9-8

преди 13 години

Кои са в управлението ? Симо Пицата, Боко Тиквата,"Майстор" Миро и гепените 5 саламаЦецо Шестака Явор "БАТЕ Борисов" Недев........

72

Анонимен

преди 13 години

надебеля от нерви

71

Amenhotep

преди 13 години

Я обаче министъра с к`ва шапка се е закичил ... Премиерът е ГЕНЕРАЛ ... а министърът е КАПИТАН! Бравос! Сега ако се направи и на Исус Христос и нахрани целия български народ с тая риба, направо трябва да го канонизират!

70

аватар

преди 13 години

когато го направиха министър беше един слаб "***"а сега охранен ***,как стават тези работи

69

homer simpson

преди 13 години

че и повече години да им дават на бракониерите.

68

Баба Гицка

преди 13 години

И на маймунки ще се направят, и по-големи сеири ще организират, само и само да се позабрави скандалът с Калинка-Малинка.

67

до 63

преди 13 години

МинистАро не готви шаран, да не се обидят шараните, които избраха партия ГЕРБ...

66

ми

преди 13 години

... да говори със соц. министър и финансовия за това да има парички всеки ден да се яде риба...

65

Анонимен

преди 13 години

Найденов, искам да наготвиш ***. Използвай Боко Тиквата за материал, има доста...А Цуци Пудела ще те пази!

64

Анонимен

преди 13 години

"Земеделският министър Мирослав Найденов е бил подслушван 6 месеца от ДАНС.Това пише в днешния си брой в. "24 часа" и уточнява, че агентите започнали да подслушват министъра по сигнал на бившата шефка на ДФ "Земеделие" Калина Илиева, която се разследва сега за фалшива диплома.Илиева се оплакала, че Найденов й оказва натиск да пуска определени проекти по програмата за развитие на селските райони.Подслушването е започнало в началото на пролетта. Досега обаче не били открити доказателства за твърденията на Илиева, въпреки че ходела на срещи с Найденов окичена със записващи устройства."Не се учудвам, започват да ми се изясняват много неща", коментира вчера Найденов, но днес изрази съмнения, че е бил подслушван.От ДАНС пък са заявили вчера, че не коментират проверки, защото са класифицирана информация."===============================- Калинка е виновна за фалшивата диплома, но министъра Миро явно е голямата риба която е въртяла и продължава да върти далаверите. Калинка е сложена като удобен и послушен човек който да може да бъде изритан при необходимост - както и направиха.

63

Анонимен

преди 13 години

Г-н Министре, за Никулден не се ли готви шаран, а не друга риба?Може би толкова разбирате и от земеделие?

62

Анонимен

преди 13 години

Нема лабаво при тоз министър!

61

Гражданин за EРБ

преди 13 години

ДО 47/"Гражданино, какво е това семейство, което се храни с 200 кила риба"Каквво се правиш на ударен с мокър ***, че незнаеш уловената риба да се продава... ета така с изкараните пари - хората си хранят семействата...П.П. и спри да пишеш под чужди имена - като ИВАН в пост 46...Колегата "Amenhotep" има право да си пише колкото си ще - ВСЕ ПАК БОЙКО ОЩЕ НЕ Е ЗАБРАНИЛ НА ИНАКОМИСЛЕЩИТЕ ДА ИМАТ САМО ПО ЕДИН ПОСТ - И ТО МЕСЕЧНО...