33

коррексион

преди 13 години

и още една грешка - гастроезофагеална, а не ГАСТЕРОЕЗОФАГЕАЛНА...хич н си в час с терминолотията...

32

знаещ

преди 13 години

Самоизлекуване от рак. Струва ли си да повярваш в чудото?Не само си струва, а е и задължително, но там е трудния моент, за това болния грябва да има хора около себе сиу, които да му дават кураж и да му вдъхват вяла, когато той е зле...Силата на самовнушението е голяма !

31

много умно !

преди 13 години

Май намаш добри приятели, отили си от тази коварна болест, единствено стреса е една от причините за злокачествените залолявания..

30

коррексион

преди 13 години

РУФЛЕКСНА ? - рефлуксна

29

Дрът Комсомолець

преди 13 години

Най-добрият антиоксидант е червеното вино!Най-добрата храна е суров жълтък с малко солчица и една филийка хляб,а после и една лъжичка мед(изял си цялата менделеева таблица)!Всички плодове и зеленчуци са най-полезни!Всички риби и морски деликатеси са най-полезни!Вредно е свинското,говеждото,овчето и всякакво червено месо.Варивата са колкото полезни за някои,толкова вредни за други.

28

венерически болести

преди 13 години

"Между друготоДо откриването на антибиотиците съществувал т.нар. мексикански начин за лекуване на рак на млечната жлеза. Болната била заразявана със стафиликок. Тя или загивала, или бактерията унищожавала раковите клетки и жената оздравявала."Между другото и сета сифилис се леуква като се зарази болния с малария - високата температура, която вдига болния унищожава бледата слирохета, причинител на сифилиса..въпреки антибиотиците

27

Лекар

преди 13 години

Няма да споря с незапознати! Колкото до хвърляне на дипломи - те пациентите ще ти го кажат!

26

***

преди 13 години

Не се знае още точно какво отключва разпространението на рака в човешкия организъм, но аз съм сигурна, че съвременните пороци -алчност, завист, лицемерие, болни амбиции и др. са катализатори на този процес.

25

Анонимен

преди 13 години

Фармацефтиката няма да го излекува,защото здравето не носи печалби!!! Умът е по-силен!

24

йъхик

преди 13 години

ПЧЕЛНИЯТ МЕД Е БИЧ ЗА ХОРАТА С МИГРЕНА И ГАСТЕРОЕЗОФАГЕАЛНА РУФЛЕКСНА БОЛЕСТ,МОГА ДА СПОРЯ С ТЕБ ТВЪРДЕНИЕТО ТИ Е ГЛУПОСТ МАЙ ДОСТА СИ ПРЕПИСВАЛ ИЗХВЪРЛИ СИ ДОКТОРСКАТА ДИПЛОМА.ХОРА С ВИСОКА КИСЕЛИНОСТ АКО КОНСУМИРАТ 80 ГР.МЕД ИМА ДА ПИЯТ РАНИТИДИН СЛЕД ТОВА???

23

Лекар

преди 13 години

гастроезофагеален рефлукс може да се провокира от: 1.Тютюнопушене 2.Кафе и чай (включително и безкофеиново) 3.Алкохол 4.Цитрусови плодове 5.Шоколад (всички видове) 6.Пикантни подправки!

22

дука....

преди 13 години

Не забрявяй,че пчелният мед е любим и на раковите клетки,затова е опасно да се гледа на него като на пенкилер!

21

Лекар

преди 13 години

ЛЕЧЕБНАТА доза пчелен мед е до 80 грама дневно! Нищо не усилва, ако не се прекалява с него!И понеже очаквах да се появи някой "запознат", ще напиша следното:В България годишната консумация на пчелен мед от човек от населението е около два килограма. В Германия е около 12 килограма на човек от населението годишно! И немците са 80 милиона!

20

йъхик

преди 13 години

ПЧЕЛНИЯ МЕД УСИЛВА МИГРЕНАТА И ГЛАВОБОЛИЕТО И ПРИДИЗВИКВА СИЛНИ КИСИЛИНИ ПРИ Гастроезофагеалната рефлексна болест.

19

Минчо

преди 13 години

Абсолютно си права. Когато става дума за лечение, ще припомня една хубава българска поговорка: СЕДЕМ ПЪТИ МЕРИ, ЕДИН ПЪТ РЕЖИ. Болните трябва да имат достатъчно и то- достоверна информация, когато вземат решение как да се лекуват. Пълно е с пишман - доктори.

18

Ваня

преди 13 години

До 10Германската нова медицина е създадена от един психопат, който носи отговорност за мъчителната смърт на стотици хора.

17

ne 3nae6

преди 13 години

do 8 nape6i pove4e 3a aloeto

16

Лекар

преди 13 години

Още нещо ще напиша: Раковите клетки се появяват много лесно, когато кислорода от въздуха увреди стените на клетките ни. Затова трябва да се приемат с храната "антиоксиданти"! До момента са познати над 12200 съединения, които действат като такива, но един вид храна има ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ СВОЙСТВА в това отношение - ПЧЕЛНИЯТ МЕД!!!

15

Лекар

преди 13 години

ГЛУПОСТИ!! Престанете да заблуждавате хората!!!!!!!И в моята практика имаше един мъж - от едно Котел-ско село - проблем с единия крак, отишли някакви *** (!!!) от една църква и му казали: "Моли се, ще ти мине"Човекът не отишъл навреме на лекар и резултатът беше АМПУТАЦИЯ на крака!! Когато дойде, вече беше с тежка гангрена!!!Спрете да ЗАБЛУЖДАВАТЕ ХОРАТА!!!Църквите НЕ СА БОЛНИЦИ!!!

14

Анонимен

преди 13 години

Раковата индустрия е за милиарди долари годишно. Евтин лек никога няма да бъде "измислен"