367

za 408

преди 13 години

"Акт за пускане в експлоатация има ли!?Ленти рязаха ли се?"Да ти прави впечатление въпросителната форма:)Ти дори не можеш да четеш,камо ли да знаеш за какво става въпрос:)".аз съм си завършилА образованието и съм доста грамотна." Скромно,пък и интелектуално:)Грамотноста е функция на свършена работа и външна оценка, а не самооценка НЕГРАМОТНИЧКОО!И как няма акт,а има "Атк16" и Протокол:) Я остани насаме със себе си за известно време:)Ех на Боко кадрите:) Трагедия!

366

Анонимен

преди 13 години

Факт е обаче, че Цанков камък е построен и е едно грандиозно, красиво и качествено хидросъоръжение. За разлика от постоянните оаквания на Тиквата, които започнаха още докато беше кмет. Сега продължават с още по-голяма сила.

365

аз

преди 13 години

Нищо не му е на камъка........Поради тази причина....върви там....Там всичко е ок?!!Даже и патрона му!!Дето и той нема диплома....,ама философ човек...може и от хидромелиорации да поназнайва....

364

Анонимен

преди 13 години

ДА ПРИПОМНИМ НА ТИКВО-ФЕНЧЕТАТА С МЕДИЙНО ПРОМИТИ МОЗЪЧЕТА:06.06.2010 19:27Премиерът и столичният кмет прерязаха лентата на разширението между бул. "Симеоновско шосе" и бул. "България" Да е честита новата отсечка!На пътуващите по Южната дъга на Околовръстния път вече ще им е по-лесно. В компанията на столичния кмет Йорданка Фандъкова и на министъра на регионалното развитие и благоустройството Росен Плевнелиев премиерът откри за движение разширението между бул. "Симеоновско шосе" и бул. "България". Отсечката е дълга малко над 4 км и е завършена седем месеца преди крайния срок, защото е избрана по-скъпа, но по-бърза технология.

363

аз

преди 13 години

За Боко ти любим ..изобщо не ми пука....Банкя е далече....Да ме извиняват останалите,но на простака така се отговаря.....

362

аз

преди 13 години

Алооооо грамотния....аз съм си завършилА образованието и съм доста грамотна...поради която причина си позволявам да пиша тук не глупости и простотиииии!!!Няма такъв акт!Няма!!!За без пари ще те ограмотя:Атк16,последващ от Протокол за въвеждане в експлоатация - в рамките на един месец!!!ХАЙДЕЕЕЕ,ДЕРЗАЙЙЙЙЙ ПОЛИРАН МОЗЪК.......Тоооо и лексиката ,като познанията ти!!!!ГРАМОТНИК!!!

361

Анонимен

преди 13 години

Какво пищите всички. Първокопко Режилентов отри мултифункционален обект - когато е сухо, е магистрала - важен път. Когато вали става плавателен канал, по който можете спокойно да минете с вашият шлеп или малка яхта. Събота и неделя минаването с плавателни средства ще се регулира от Во-Кат, съвместно с катер от бреговата охрана. На неизползваните участъци от водоплавателният канал ще се сложат мокри барове, делфинариум и аквапаркове :)

360

ХАН-КРУМ

преди 13 години

404Този път е фекалията на Боко! Само затова си познал дотук:)) А ти си интелектуалната фекалия на Боко и на ГЕРБ:)))

359

ХАН-КРУМ

преди 13 години

Страдаш ли страдаш,а! Нещо не ти се вързва ставащото с медийния образ на фюрера ти:))

358

аз

преди 13 години

Абсолютно...,но не са предвидили фекалните води и мърсотиии на баровците.....Така че......Трябва да изменим нормите за оразмеряване и да включим опция-фекалии и *** на баровци-нали?!!

357

Анонимен

преди 13 години

Боко строи евтино с европейски пари и след това ще правим скъпи ремонти с български (наши) пари

356

za 397

преди 13 години

Ало неграмотника! *** поне прочети Закона за устройство на територията и има една наредбичка за актовете, които се издават в строителството:) Това, че нещастието ти е пълно си личи отдалеч, но затова не сме виновни ние:)

355

Анонимен

преди 13 години

Май и тия дето са строили Южната дъга са с фалшиви дипломи като протежето на Пожарникаря - Калинка. Той кой ли в ГЕРБ е с някаква квалифакация. Всички са въздух под налягане, начело с Мутрата-Премиер, който дори не може да пише.

354

бойко

преди 13 години

АЗ ГО СТРОИХ ТОЯ ПЪТ! АЗ! АЗ! АЗ!Ч

353

Анонимен

преди 13 години

прави се специален хидротехнически проект за стогодишната вълна, изчислява се дебити при стичането на малките рекички плюс повърхностните води .....при залпови ситуации..при съответните коефициенти за максимумите при цикъл от 100 години....това се прави за всички водостоци и мостове.......тук работата явно е следвала непрофесионалната логика политико-бизнес, корупционна логика...давай ,че избори идват...трябва да режа лентата плюс застроените и засипани естествени дерета в драгалевци и бояна...,където цари хаоса на мутренските строителни изстъпления....проектите трябва да са интегрални за цялото околовръстно и територията на софия плюс заедно с канализацията и запасен-резервен бъдещ ресурс....всичко на парче и хаос и много пара за свои хора.....толкова при положение ,че последните добри специалисти си отиват и никой не ги търси....проектите се възлагат на наши хора ,без квалификация...и то при това ,че на околовръстното никнаха много важни бизнес обекти.....защо няма проблеми при стария участък на околовръстното при бояна.....живеем в общество на частните интереси ...обществените се решават по този начин...шменти-капели.... прави се специален хидротехнически проект за стогодишната вълна, изчислява се дебити при стичането на малките рекички плюс повърхностните води .....при залпови ситуации..при съответните коефициенти за максимумите при цикъл от 100 години....това се прави за всички водостоци и мостове.......тук работата явно е следвала непрофесионалната логика политико-бизнес, корупционна логика...давай ,че избори идват...трябва да режа лентата плюс застроените и засипани естествени дерета в драгалевци и бояна...,където цари хаоса на мутренските строителни изстъпления....проектите трябва да са интегрални за цялото околовръстно и територията на софия плюс заедно с канализацията и запасен-резервен бъдещ ресурс....всичко на парче и хаос и много пара за свои хора.....толкова при положение ,че последните добри специалисти си отиват и никой не ги търси....проектите се възлагат на наши хора ,без квалификация...и то при това ,че на околовръстното никнаха много важни бизнес обекти.....защо няма проблеми при стария участък на околовръстното при бояна.....живеем в общество на частните интереси ...обществените се решават по този начин...шменти-капели....

352

za 394

преди 13 години

Е и! ? Какво му е на Цанков камък:) Дори Боко го даде на едни хора, дето твърдеше, че не спазват правилата в държавата:)) Хем лоши, хем им бута пари в ръцете:)

351

аз

преди 13 години

Акт за пускане в експлоатация .....Няма такъв акт!!!Лелееее,малеееееЩо се излагате така бееее?!!Коментирайте некой друг сайт или тема,по която поне малко поназнайвате...хаде стигааааааа ...НЕГРАМОТНИИИИИ

350

Анонимен

преди 13 години

Ще му се сбъдне мечтата, хората да го запомнят и след 50 години. Така се строят магистрали. Аз съм обещал да правя магистрали, така че след 50 години българите да знаят какво съм направил грешка !! ПЛАВАТЕЛНИ КАНАЛИ!!!Софиянци, не се отчайвайте.През нощта температурата е отрицателна и утре ще имате най-голямата пързалка в света.Готови сме за зимната олимпиада! Това е голямата изненада на Бо Бо, Правителството и СГО за България за Коледа и за Нова година.Не че няма да има и други изненади! Утре всички под строй на откриването !!!!

349

Анонимен

преди 13 години

Първия по-сериозен дъжд превърна в посмешище гордостта на Бойко - южната дъга на Околовръстното. То лесно да насипеш малко асфалт, който за снимки е перфектен. Само дето отдолу трябва да има инженерна инфраструктура, дето не се вижда на снимките, и струва пари. Които по-добре да идат за други снимки... Поне да се беше сетил Вождът да поръча лодки, които да разположи край шосето.

348

аз

преди 13 години

Лелеееее,за кадъната ли ти домъчня,а?!!Малко са ти минаретата и джамиите......?!!!Еееее,не!!Ходи на Цанков камък...там всичко е на шест!