110

Анонимен

преди 13 години

Ако тоя на снимката се познава - пич, много ти е дебела жената ве **аси дебелата крава! Ама пък и теб като те гледам си някакъв изпаднал с това дънково яке дънковите якета вече не са модерни и не се носят. Не говоря за сезона, ясно е, че снимката е от пролетта, говоря, че тоя е облякан като селянин.

109

пазарджиклия

преди 13 години

Не обръщай внимание на пео, обратните са такива - по женски заядливи и дребнави!

108

filibe

преди 13 години

***, в София има река и се казва Искър. Доста си ***, да знаеш! А дано Варна и Бургас да ги издави морето!

107

пео

преди 13 години

Явно София е напът да стане пристанище или най-малкото да заприлича временно на европейски град с река.Не се плашете от водата-не във Варна или в Бургас,а в София се намира "Пристанищна инфраструктура".Чува се ,че в Бургас ще;и да местят управлението на лифтовете на Витоша.

106

Анонимен

преди 13 години

Ха-ха - Южната дъга на Околовръстното - е нали Тиквата толкова се фукаше с нея и маса пари похарчи. Сега се видя, че всичко е некачествено и няма елементарна канализация. Обаче фирмите на приятелчетата му се нагушиха здраво.Блей, стадо, блей ... беее, беее ...

105

Анонимен

преди 13 години

Тоя на снимката има адски късите крака - жена му е с по-дълги крака, а е по-ниска от него. Такива са БГ мъжете - ниски балкански субекти!

104

морски гларус

преди 13 години

Пловдив и на малкия пръст на Варна не може да стъпи!

103

Анонимен

преди 13 години

Айде Бочко да оставя магистралите и да тръгва с ножицата да открива шахти. Така де, трябва да е в крак с проблемите на града. Нали е и Премиер и Кмет в сянка. Тая Фандупкова и за оная работа не става вече.

102

самотен

преди 13 години

Дано и аз да си намеря гадже като пича на снимката!

101

Анонимен

преди 13 години

във Варна сте само гагаузи и ***, така че не се хвали толкова

100

до пловдивчаните

преди 13 години

Аз съм от прекрасна Варна. А Пловдив само една атомна бомба ще го оправи. Ние сме вече по-богат град от вас, мазно Филибе и ще догоним столицата по инвестиции. И освен това и по население сме повече. Варна детронира Пловдив!!!

99

@@@@@@@

преди 13 години

Без да сме пътни инженери,минавайки след пускането на Околовръстното забелязахме ,че шахтите са високо поставени от великите строители от ГБС, приятели на сегашния и всички предишни премиери. Сега се видя,че е така. Бойко, жал ми е за тебе, честно. Може да си изпълнен с най-добри намерения, но това не стига. Цялата ти непрофесионалност се стоварва върху тебе с пълна сила. И още ще има за съжаление.

98

ноно

преди 13 години

А КЪДЕ СА БОКО ТИКВАТА И ЦВЪЦКО СЕГА -ЕДИНИЯТ ДА ВИДИ КАКВО Е ОТКРИЛ А ДРУГИЯТ ДА ОТВОДНЯВА.ТЕЗИ ДВАМАТА СА *** И ОЛИГОФРЕНЯСАЛИТЕ *** .ПЪЛНИ СМЕШКОВЦИ

97

винаги недоволен

преди 13 години

вземете си лечков за кмет той ще ви оправи и трабите и шахтите и вас

96

Васо

преди 13 години

Отечеството, освен с гьол за шарани се сдоби и с канал за рифтинг или бързей за пъстърви. Дали пак не е виновна тройната коалиция.

95

Анонимен

преди 13 години

А народния кокошарник не е ли наводнен.....

94

Лелка

преди 13 години

do 101Явно не си им вдъхнал доверие, за да те качат в колата си.Преди месец закъсах с колата на един забутан междуселски път. Спрях и се обадих по телефона на мъжа ми да каже какво да правя.Първата му инструкция беше да отворя капака и да проверя нещо.Още щом излезнах и вдигнах капака, всеки, който мина от там, спря и ми предложи помощ.

93

обиран

преди 13 години

ми хората ги е страх, кой те знае къв си..?

92

Водолазка :)

преди 13 години

Най- смешното е , че дъждовните "шахтички" или са задръстени, или ВЪОБЩЕ ГИ НЯМА!Не ще са заляти улиците,ами до 2 етаж във вода ще плувнива!Аз да питам общините на София- кога смятате да почистите "шахтичките" или още ще ми се правите, че са към " Софийска вода" , айде пак проверете и ДЕЙСТВАЙТЕ!

91

дъжд

преди 13 години

Тъкмо ще измие тоя скапан и вмирисан град