14

киро

преди 13 години

*** то ние нас сме си оправили,та що да не ходим и да помагаме...Натискат се я,...нали всичките пари от там идват и пак там се връщат с блегословията на САЩ.Иначе,нямам нищо против обикновените евреи,всички сме деца на тая земя.Жалко за загиналите и опустишената природа...Но политиката им в региона е просто нечовешка.

13

читател

преди 13 години

Бог да прости загиналите.Живите още повече ще се сплотят, евреите умеят да понасят ударите на съдбата,историята ги е научила, и за това винаги са толкова задружни.Има на какво да се научим от тях.

12

аз

преди 13 години

Родните шабец-гои отиват веднага да се подмажат на господарите си! Забележете, евреите не са искали помощ от България, но ние се натискаме.

11

11

преди 13 години

Да се готви Меркел - веднага ще обявят загиналите 40 за жертви на Холокоста и ще поискат репарации от немското правителство. А иначе жалко за хората, за природата, за всичките ни безконечни проблеми напоследък...

10

printeris

преди 13 години

хИктари,а ? ***...

9

Коце лосо

преди 13 години

Не Гоше, най вероятно отиват на презентация на GSM-и и накрая на презентацията ще получат по един-РИТНИК!!!

8

Плюшкин

преди 13 години

Не бива да оплюваш всички евреи! Сред тях също има всякакви хора. Евреи предадоха еврети и други на Хитлеровия режим на унищожение. Но то и българи предават българи на унищожение, така че не са само евреите. Мисля че е запален нарочно от екстремисти, но те са ***, защото по този начин вредят и на себе си. Тук мароканските скакалци бяха пуснати от антихристови фундаменталисти. Което не означава че няма вандали християни? Света е всякакъв, а тероризма е само един - алчност и егоизъм.

7

Анонимен

преди 13 години

I PRIRODATA IM OTMASHTAVASAMO TAKASKORO I BOG STE IM OTMASTI

6

***

преди 13 години

Бойко да беше пратил и Калина! Нали е голям специалист по засмукването!

5

Анонимен

преди 13 години

в историята на ИзраелKAKVA ISTORIA IMA IZRAEL,NEINDEFECIRANO PLEME ZAGRABILO 4UJDI ZEMI,KOETO PRENAPISVA SVETOVNATA ISTORIA PO TIAHEN SCENARII.

4

Анонимен

преди 13 години

Сега най-вероятно ще обвинят арабите пак и естествено ще търсят начин за отмъщение , като например засилване на ежедневния терор над Газа днес, или някоя и друга ракетка тук и там или самолетче за разузнаване над Ливан, просто за разтуха. Вместо закуска - куршум, вместо добро утро - изстрел от автомат руско или американско производство. Лошото при евреите е тяхната отмъстителност, която води до безумия срещу хората, за което светът мълчи.

3

roflmao

преди 13 години

Я! Изглежда им липсват концлагерите и са си спретнали пожарче, хихихи

2

Гошо Тъпото

преди 13 години

Тези ...главни секретари и началници,да не са объркали....пожара,с някоя покана за....дипломатическо посещение,или ще вземат....маркуча и ще излязатна....терена,да гасят пожара.

1

Плюшкин

преди 13 години

Гадна работа! Толкова гори запалиха хората че не остана растителност вече май по планетата? А и жертвите и това е гадно. У нас повечето ги запалиха по поръчка на дървосекачни фирми, а при вас какъв дявол ли го стори?