369

батко

преди 13 години

Те се мислят за велики затова не са проверили фирмата,защото смятат че на тях всички са длъжни да им правят подаръци,още коя година се говореше за мистър 10 % имаше такъв министър и друг който сам си казваше:"егати държавата щом аз съм й министър,друг си беше спестил пари от закуските.Сами сме си виновни,ние си ге избираме,ще си ги търпим.

368

Слик

преди 13 години

Щели са да отидат 100 % от поканените, ако името на домакина не е било Клаус Барби. Първата реакция на средно интелигентен човек е да провери кой го кани. Най малкото да му напише името в интернет. Което говори, че от 38 депутата 40 процента са пълни тапандурници. другите 60 са се осетили овреме, знаейки че няма как да съществува организация с такова име.

367

ЦЦ

преди 13 години

Как беше лозунга " За нов Морал ". И сега какво ББ им прави "строга"забележка, ще ги извикат пред така нареченият навремето - Съд на честта, те ще обещаят че повече така няма да правят/еле онзи Мозъка/ и ще я подкарат по-старому. Онзи ходил във Венеция,другата си подправила дипломата и т.н. А бе въобще правят ни на маймуни

366

miselm

преди 13 години

следваща промоця ОТ ТКЗС ЯМБОЛ БЕЗПЛАТНИ ЯМБОЛСКИ МОТИКИ да вадят картофи с тях давидим колко ще се наредят да си вземат

365

макето

преди 13 години

тая текезесарка,приятно ли е когато ходи на пазар с чартьр.Едни и сьщи ла ....на са всички.

364

българин

преди 13 години

ДОКОГА ,СТИГА,БАСТА,ПИСНА НИ ОТ МОШЕННИЦИ 20 ГОДИНИ - МУТРИ,КРАДЦИ,УБИЙЦИ,ТАРИКАТИ.ДА ИЗЛИЗАМЕ ПО УЛИЦИТЕ И ДА ГИ ИЗГОНИМ

363

луд

преди 13 години

Евала на журналистите от двете медии! Дано имат и други идеи, да проверят алчността на политиците. Щом се полакомяват за един телефон, можем да си представим, какво ще направят за един милион. И това да им е за "последно", не ми звучи убедително, защото за някои от тях, май имаше други случаи, когато им беше за "последно"

362

леля

преди 13 години

Сигурна съм,че голяма част от депутатите са с фалшиви дипломи,като ги гледам и слушам,тъжна картинка.Няма кой да ги провери.Да беше само Калина,но не е само тя.А тези дни един сръбски мафиот каза,че техния човек в България бил Бойко Борисов.Никакво обяснение от него,дори не се оправда като винаги.Тъжно,смешно,жалко за всички нас,които всики път отиваме на избори и се кръстим и молим Бог дано улучим и всеки път - измамени и излъгани.

361

ВВ

преди 13 години

Всяко чудо за три дена."ПОДАВАНЕ НА ОСТАВКИ"- ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО Е ТОВА.Вижте ги какви жалки *** са ,колко са прости - дори не са си направили труда да проверят фирмата .,това е ЛАКОМИЯ.тЕЗИ ЗА ПАРИ НА ВСИЧКО СА ГОТОВИ.

360

Анонимен

преди 13 години

Е проявете разбиране де,всеки ден има заседания,но не всеки ден им дават такива подаръци.....поне през 2-3 дни,как да отърват авантата:))))

359

miselm

преди 13 години

пълният запис на шоуто бегачите ще се излъчи по БТВ на 03 12 10 между 8и9 часа

358

яна

преди 13 години

чудя ви се на акъла,не прочетохте ли че Бойко каза "това да им е за последно и че най дисциплинирани били депутатите от Герб.всичко е ясно,той на черното вика бяло,много е лошо да те управлява човек,който не си признава вината.луди,всичките са луди.

357

От 38

преди 13 години

поканени - отишли 16 . Нормално , депутатите не могат да се отзовават на всяка покана , особено , ако са по едно и също време .

356

Анонимен

преди 13 години

Благодаря!

355

d

преди 13 години

to4no pyk tezi ot Siniata koaliciq, kradoha nai-mnogo!!!!

354

леля

преди 13 години

ДО 380 - Утре в сутрешния блок на БТВ .

353

Анонимен

преди 13 години

КАКВИ ОСТАВКИ, ДО СЕГА ТОЛКОВА МНОГО ИЗДЪНКИ И НЯМА ПОДАДЕНИ ОСТАВКИ,ЧЕ ЗА ЕДИН ТЕЛЕФОН ЛИ НИЩО ЧЕ Е СКЪП.

352

Анонимен

преди 13 години

Преди около година и половина гласувах с чиста съвест за СИНЯТА КОАЛИЦИЯ и сега се гордея,че с моя глас се опитах да помогна на целия български народ да заживее по достоен живот...гласувайки на следващите избори обаче не забравяйте ,че и аз имам нужда да живея достойно в държава с различна от сегашната ценностна система

351

лола

преди 13 години

ВСИЧКИ ЛИДЕРИ НА ПАРТИИ ДА ГИ ИЗГОНЯТ И ДА ИДВАТ СЛЕДВАЩИТЕ,КАКВО ОЩЕ ТРЯБВА ДА СЕ СЛУЧИ,ЗА ДА РАЗБЕРАТ С КАКВИ ХОРА РАБОТЯТ.

350

БГ

преди 13 години

БРАВО ДРУГАРИ! НА ВАС И НА ВАШИТЕ ПАРТИИ.БРАВО И НА ТЕЗИ КОИТО СА ВИ ИЗБРАЛИ.ОПРАВДАВАТЕ ДОВЕРИЕТО НА СЪЗДАТЕЛИТЕ ВИ-БКП И ДС. КАТО УПРАВЛЯВАЩА "ДЯСНА" ПАРТИЯ ГЕРБ СА ОТНОВО В МНОЗИНСТВО,НО И ДРУГИ- ТЕ *** КЛОНИНГИ НЕ ИМ ОТСТЪПВАТ. НЯМА ГИ САМО ЗЛОДЕЙТЕ ОТ СДС И ДСБ, КОИТО"РАЗКАПАХА" БЪЛГАРИЯ.