61

нло

преди 13 години

ЗА БОГА БРАТЯ НЕ ПАЗАРУВАЙТЕ.*** СИ Е *** И СЛЕД ДВА МАНДАТА. А ОРЪЖИЕ НА ГРУЗИЯ ПРОДАВАЙТЕ.

60

Анонимен

преди 13 години

Ок спирам. Искам да говоря за друго.*** ми се е съсухрил нещо. Май ще трябва да ходя на лекар.И мадата нещо.

59

Нов морал

преди 13 години

Аз поне знам,че нищо не знам,но с теб какво ще правим:)А ти какво знаеш:)Трагикомедия:)Знам какво казваше Боко по медиите:)*** той откри и Сомалийския залив:)Явно и ти знаеш колкото него:)Може да отидете да прережете лентата на цитирания залив:)Пък помогнете и на Желева при пренасянето на Грузия в Близкия изток:)Нали ЗНАЕЩИЯ:)Поклон пред "ерудцията" и "интелекта" ти,изчерпващ се с доказателство като "нищо не знаеш":) Убийствено състоятелно:)Аз не знам да дали се правя на интересен, но ти не си:))

58

Анонимен

преди 13 години

#53за 10 години оборудването на АЕЦ Белене е вече морално остаряло и ще трябват още няколко милиарда за модернизиранелихвата е цена за ползване на пари, няма логика да се слага лихва на оборудване за даден обект, това оборудване не може да се даде под наем и да се извлича изгода от негосамо корумпирани политици могат да подпишат подобен договор за АЕЦ Белене - вече стана ясно че са откраднати стотици милиони и сега трябва да мълчим и да гледаме как кражбата ще продължава

57

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Абе мухъл, нас какво ни интересува, че договорът е от 10 години и не са го изпълнили досега... - ами ако беше от 50 години колко щеше да ни струва сега централата... - имат си достатъчно територии зад полярния кръг за такива ***, а и Уго и Чик Чи Рик няма да откажат...

56

Анонимен

преди 13 години

Руската дипломация наистина постигна успех по брилянтен начин в българия.Използваха момента с двата скандала този на италианската брънтия ,и на олафското *** и си купиха аец която ние ще им платим !Тихо и кротко по руски както се казва.Като прибавим и това че щатите в момента се разправят с тайните си които излязоха на бял свят. Учете се български бизнес *** как се прави бизнес ,голям бизнес!!!!!!

55

По принцип е така, н

преди 13 години

6. Спираме строителството на нови - ДОКАЗАНО! неефективни вятърни и фотоелектрически ЕЦ, даващи ток с цена 72 стотинки и следим световния технически прогрес...---------------------------------------------------------------------------------------------------------това е абсолютна лъжа, иначе как бихме си обяснили факта, че инвестицията се избива за 3-4 години?????

54

Анонимен

преди 13 години

цъкаме ти минуси докато си научиш урока накрая

53

rumen221

преди 13 години

Приятели,Ще повтарям докато чуят и глухите, а след това ще продължа, докато чуят и русофобите, неграмотните, глухите и дори Костовия пудел Мартинчо и хубавото Наде...!!!Преди 10 г. цената на Белене беше 4 милиарда евро При инфлация от 5% днес тези пари са 6 милиарда, проблем е само, че Бойко се опитва да я качи с 500 милиона за Рушвета Му, пардон, за консултантскиДнес истинската битка не е за ЗЕЛЕНАТА ЕНЕРГИЙНАТА СИГУРНОСТ на България, а за това кой ще гушне рушветите за Южен поток и Белене и кой 60 милиарда Печалба от Белене...!!!Българските икономически интереси, ни налагат Зелена Енергийна стратегия, в унисон с Европейската Визия - 2020...:1. Веднага строим Южен поток, защото заради икономическата блокада на Иран и заради окупацията на Ирак, по инициатива на САЩ, газ за Набуко няма да има поне още 50 години, за 1000-та километра през Кюрдистан стигат по 300гр. Динамит седмично2. Заради всеобщата икономическа криза, след елементарни преговори пускаме 3 и 4 блокове в Козлодуй, строим Белене с 51% държавно участие и после тази част прехвърляме в СРЕБЪРНИЯ ПЕНСИОНЕН ФОНД... така, че заради Демографската криза, по 1 милиард лева за пенсии годишно да не тежат на бюджета...3. Закриваме 50% от въглеводородните ТЕЦ, с което съкращаваме с 40% вредните емисиии. Екоглобите ще оскъпят двойно цената на тока, спрямо сегашните 8,8 стотинки и ще ни върнат в каменната ера... За съжаление, при това СДС и ДСБ, ще останат без финансиране!!!4. Планираме за след 15г. два заместващи блока на действащите в Козлодуй, а след 30г., строим нови два реактора в Белене...;5. Правим ВЕЦ навсякъде където е възможно..., браво за Горна Арда..., срам за Цанков камък!!!6. Спираме строителството на нови - ДОКАЗАНО! неефективни вятърни и фотоелектрически ЕЦ, даващи ток с цена 72 стотинки и следим световния технически прогрес...7. Прилагаме действия за Енергийна ефективност, според "джоба си"...Ето тези 7 крачки, в изпълнение на Сратегия 2020, са "Национално отговорна зелена енергийна стратегия"... и мощна Законна подкрепа на родния бизнес, чрез евтина енергия Всичко останало е от "Лукаваго" и от Златния телец...!!!

52

ВЕЦ

преди 13 години

ОТМИНА ВРЕМЕТО НА АТОМНИТЕ ЦЕНТРАЛИ В ЦЯЛ СВЯТ. БЯХА МОДЕРНИ ПРЕЗ 70-ТЕ И 80-ТЕ ГОДИНИ НА 20 ВЕК. НО СЕГА ВЕЧЕ В ЦЯЛ СВЯТ ГИ ЗАТВАРЯТ И ТЪРСЯТ АЛТЕРНАТИВНИ ИЗТОЧНИЦИ. СЕГА НЯМАМЕ ТАЯ ТЕЖКА ИНДУСТРИЯ ГЪЛТАЩА МНОГО ТОК. СЕГАШНИТЕ НИ ЦЕНТРАЛИ ЩЕ СА ДОСТАТЪЧНИ. ДОРИ ЗА СЛЕД 100 ГОДИНИ.

51

Нищо не знаеш!

преди 13 години

Гледам, че по-надолу си се изказал за цената на газа, пич на теб ти липсват основни познания по договорите от т.н. Голям шлем на другарите ти Гоце и Р. Овч. Прочети в договорите с колко трябваше да скочи цената на газа през тази и следващата година, договорени от националния предател другаря Овчаров и тогава се прави на интересен по форумите!

50

Анонимен

преди 13 години

Спрете да говорите за белене.Ние не сме краставичка.Ние курнишонче.Със здраве да ни носите на ъъъъ плещите си.

49

za 48

преди 13 години

За коя цена на газта - дето я договори Боко ли и се увеличи с над 25%:)За коя цена на АЕЦ-а - дето била 4 млрд и в резултат на "грешка" стана 6,3 млрд:)За кой И.И. - агент "Ивайло" ли от ДС ли?:)

48

Анонимен

преди 13 години

не говорете за цената на газа - защото е двойнане говорете за цената на АЕЦ-а - защото е тройнане говорете че ще последвате съдбата на журналиста И.И.

47

Нов морал

преди 13 години

Да! Да! Спирам! То за първи път слънцето да изгрее и в този форум и аз да правя сянка:))) А знаеш ли какво пише в параграф 14 на договора:))))))))))))))))))))Че не само си неподготвен, но и зле мотивиран:) Явно чакате парите от 6,3 млрд за разпределение:)))))))))))))))))))))))))))

46

Първенеца

преди 13 години

Шъъът рая. Ние и ДПС-то владеем положението. Всичко е добре.

45

Бичето

преди 13 години

Е не може да им се отрече, че са царете на демагогията! Тия дето ореваха света да правим Белене на всяка цена, дето взеха рублите, сега критикуват, че било скъпо. Ами ще си получите още комисионни, няма страшно. Нещастните булгаро ще плащат и ще светят от радиация. Първанов се обажда абсолютно не на място, той е спазарил Белене отдавна, при това за още повече пари. Ликуй комунистически народе, България отново ще бъде заробена от коминтерна?! Гоце да почерпи вместо да шумоли.

44

Kireto

преди 13 години

МРИ ГАДЕН КОМУНИСТ!!!

43

Нищо!

преди 13 години

Спри да се изказваш, че си супер неподготвен!

42

човек

преди 13 години

българинът не знае какво иска , но знае какво не иска , без да знае защо не го иска . ние сме един малък , но много *** народ . отнася се за анонимниците , дето винаги са против нещо и никога за нещо . дето за 20 години научиха една " *** " дума - комунист и я използват за всеки , дето не говори като тях . щото те не мислят , а повтарят Неговита мисли , който и да е той .