23

валя

преди 13 години

Столичне община да престане да противопоставя хората.Най-добре е районирането да отпадне и всички да плащат при еднакви ставки,но могат да си прегледат отново данъчните оценки на имотите и да са наясно колко са реални.И е крайно време да ни обяснят какво получаваме срещу този данък !

22

Анонимен

преди 13 години

брате, плюехме го оня Стефан Софиянски, ама пак беше по-добре като че ли! Този банкянският *** глей, че даже не живее тука, а в некво село' до София

21

Софиянец от Центъра

преди 13 години

Тия съвсем се оляха. Сега и на синята зона ще вдигнат цената. А това с преференциалното паркиране в синя зона е само за съд. Да плащаш нещо, което не ти е гарантирано, че можеш да го ползваш. Все едно да идеш в магазина, да си платиш стоката и да ти кажат, че е свършила. Съвсем се разсмърдяха.

20

баровеца от село

преди 13 години

Много сте ми смешни ,,соФианците'' не можете да си плащате данъка на жилището.Герб са ви виновни сега,преди беше Костов,бяха комунистите ,беше Царя.Колко сте жалки като не можете да си плащате данък ще плащате наем.

19

Анонимен

преди 13 години

Фандъкова е подлогата на Бойко

18

do 17

преди 13 години

За хора които не гласуват по добре да не коментират и да не се оплакват.Аман от ревящи недоносчета на които все държавата им е виновна.

17

an

преди 13 години

NE SAM GLASUVAL OT 90 GODINA. ZA6TOTO ZA OLIGOFRENI, I MAIMUNI, NE SE GLASUVA. A VIE KATO GLASUVATE SLEDVA6TITE IZBORI, VNIMAVAITE KOI KA4VATE NA VLAST. ZA6TOTO VE4E 21 GODINI OSVEN OLIGOFRENI, V PARLAMENTA DRUGI NE VIJDAM. 21 GODINI EDNI I SA6TI MUTRI E.AT NARODA QKO. SAMO DANAK VAZDUH NE SA SE SETILI DA SLOJAT. NO I TOVA 6TE STANE. DOKATO SI DRASKATE PO FORUMITE I SE VAZMU6TAVATE, DRUGARITE 6TE SI PRAVQT KAKVOTO IM E KEF, NA ONAQ RABOTA. BEDEN, I PROST NAROD, LESNO SE UPRAVLQVA.

16

Анонимен

преди 13 години

az za tova ne glasuvam za nikoi!!!

15

Калин

преди 13 години

на всякакви врътки са готови .. само и само да съберат парички...които да прахосват.

14

Пич

преди 13 години

Е то така като сме тръгнали и Банишора и Заоната ше ги правим лукс квартали, да включим и Надежда и Люлин :)))))) То това са си луксозни квартали с хубави хора ... Убива ме Фандъкова ...

13

Анонимен

преди 13 години

To понеже до сега не бяха така, разбирам от това което пише, че "Банишора", "Зона Б-5", "Зона Б-18". ж.к. "Сердика",ж.к. "Иван Вазов", кв. "Кривата река"са яко прецакани само! ХАХАХа, у Люлина си е екстра

12

Помнещ

преди 13 години

Спомняте ли си кой въведе районирането на четири зони в София? Обърнете се към него - Мафиянски, Костов и компания

11

1

преди 13 години

Тези в скоро време ако не се премахнат, ще ни уморят нас- Бойко вече не си прави и труда да опровергава тъпите законопроекти, за да си вдигне рейтинга, а направо ни дере на живо. Бързат, бързат- пара им трябва сега, че им свършва времето, а народа е беден и е криза и не могат да се налапат на воля- просто ми е чудно как ще иска да е някой на власт след тези- та то няма да има грам за крадене!

10

Маина

преди 13 години

А защо трябва да ги "Удря"-много комунистически ми звучи.Не може ли просто да ги обложи?

9

Е, ТОВА ВЕЧЕ Е....

преди 13 години

ДИСКРИМИНАЦИЯ!КАКВО СЪМ ВИНОВЕН, ЧЕ ПО СТЕЧЕНИЕ НА ОБСТОЯТЕЛСТВАТА МОЯТА ФАМИЛИЯ ЖИВЕЕ ВЕЧЕ 80 ГОДИНИ В ЦЕНТЪРА.ТОВА ЩЕ МИ ДАДЕ ПОВОД ДА СЪДЯ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ В СТРАСБУРГ!НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ, АКО С ТАКЪВ НЕДОМИСЛЕН ПОВОД ВИ ВДИГНАТ ДАНЪКА.ЕТО, ЗАТОВА КАЗВАМ, ЧЕ ГРАЖДАНИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ САМООРГАНИЗИРАМЕ ДАЛЕЧ ОТ ПАРТИИТЕ МАСТОДОНТИ, РОЖБИ НА ЕДНА МАЙКА-БКП.ДОКАТО НЕ Е СТАНАЛО КЪСНО-ЗА ВАС И ВАШИТЕ ДЕЦА!

8

пп

преди 13 години

Ако някой вижда някъде някаква логика , моля да я сподели , защото аз не виждам такава. Какво означава "скъп" квартал .. а баба Станка дето и тя има къща в Драгалевци , което е било село до София и тя е от богаташите .. Не е идеята да вдигнем данъците и да сложим данък "барака , колиба " .. въздух .. Идеята е да СЪБЕРЕМ данъците !

7

555

преди 13 години

НАГЕРБИХА ЛИ ВИ ГО! Другият път да мислите като гласувате/ако можете разбира се:)))) /!

6

Анонимен

преди 13 години

До година са изборите за това е така,прах в очите на хората,в целия свят е така богатите плащат големи данаци.

5

Анонимен

преди 13 години

вече ИСТИНСКИ сажалявам че гласувах за тая ИДИОТСКА партийка герб

4

Стефчо

преди 13 години

Единия от снимката е за Ловешкия, а другия за Сливенския. П.С. Нека кмета да каже, защо без сняг вече превежда пари за снегопочистване и колко е нейния %?