103

Faneti MazakOOOra

преди 13 години

този път червените комунисти са прави. СВЕТЛО СИНИТЕ КОМУНИСТИ (ГЕРБОМОЛЦИТЕ) СА СЪЗДАЛИ СХЕМА, ПРИ КОЯТО ПРИБИРАТ 1 500 000 000 !!!!!!!!!!ПРЕДИ ДА ЗАПОЧНЕТЕ ДА СЕ СМЕЕТЕ И ПСУВАТЕ, ПРОЧЕТЕ МАЛКО И ПОМИСЛЕТЕ!ИНАЧЕ ХАМСТЕРА В МОМЕНТА ЗАВИЖДА МНОГО

102

Анонимен

преди 13 години

добре че има криза

101

Анонимен

преди 13 години

sergei ne stava6 za ni6to maxai se

100

сатанист

преди 13 години

отдавна съм се отвратил от българските политици-обирджии и вече няма да гласувам за никой!гадна крадлива *** а аз се чудя как да вържа месеца със 170 лв.гадни лешояди!!!!!

99

Хмм да

преди 13 години

Напълно съм убеден, че без БСП или Костов няма да можем да се измъкнем от мизерията.Вижда се,че това правителство много некадърно управлява,само хленчат,хленчат и се оправдават с предишните.Нима незнаеха за действителноста?Такъв случай да се откажат,да не харчат народни ПАРИ.

98

Анонимен

преди 13 години

тези дето грабиха 2 милиарда от строежа на аец белене не ги хваната и те сега ще доограбят и следващите милиардикацата аец белене е продънена и не може да се напълни - има течове в нечии джобове

97

Анонимен

преди 13 години

Само Овчаров е прав,че за това време и пропуснати пари можеха един атомен колейдър Козлудуй-Белене да построят и щеше да бъде най-дългия на балканите и света.

96

Дедо Гаджа

преди 13 години

Както винаги! Червените, печи ги - вари ги, си остават комунисти. Ако те бяха все още на власт, Белене вероятно щеше да струва около 9 милиарда евро.

95

гагов

преди 13 години

Вервам ти

94

серго-минета

преди 13 години

серго иска да клати яне. обаче яне си пада по трактористи - някак по-първични са му. предпочита един едър потен космат *** пред изнежени съветски комсомолчета. но за един *** става... той серьожа какви ги върти... ако тоалетните на московския университет можеха да говорят... каква възбуда е донесла на малки *** работата по написването на епохалния научен труд за ролята на униформата в съветската армия. а тея съветски офицери на какво бяха способни... дупето на серго още помни...

93

Анонимен

преди 13 години

бойко.б настъпи мотиката

92

Анонимен

преди 13 години

sergei4o 6to ne se maxa6

91

гагов

преди 13 години

Много краде Костов.

90

Анонимен

преди 13 години

АЕЦ БелеНЕ никога няма да бъде завършено, важното е да се краде от милиардите които се влагат там.

89

Анонимен

преди 13 години

sergo kvo dava6

88

Плюшкин

преди 13 години

Жалки сте, Серго, направо сте противни, с фалша си! А когато бяхте няколко пъти на правителство, защо не извикахте "Атомстрой", да решите конкретно какво да се прави, да се изчисли и сега вече щяхме да имаме централа? Ама май вземахте комисионни, по консултантски услуги за КПД? Или пък с отлагането се печелеше от лихви, по заделените за проекта мъней? Повече няма да гласувам за ни един от вас, ако ще нимби да си сложите, зад ушите? Това са 20 години агония и смърт за нас българите?

87

Анонимен

преди 13 години

Абе вие от бсп и дпс не обичате да давате,а да си взимате така е от много години.

86

GMG

преди 13 години

Зщо не казахте за двата варианта - оптимистичен и песимистичен (лош),г-н Стани шев! И защо с дългия като *** Овчаров не помогнахте, а се държхте като ***..ци, а сега се разлаяхте!Знаете ли какви чакали сте,първо мълчите и чакате някой да стъпи в ***, и когато то се рамирише,започвате да говорите.Само че не пресметнахте,че от това губят не само премиерът и мин.Трайков, а всички ние.Е,ще го запомним и догодина на изборите пак ще берете ядове.Защото не сте хора, а интриганти и подли душици.

85

ЛУд

преди 13 години

Боже пази България от наглата Комунистическа ***. Колко им е хубаво, че мизерстваме като кучета. Само дъртофелниците и *** могат да ви върнат на власт. СЪС Серго импотентния пасивен ***....нгел !!! трябваше него за изтипосат на клипа за ' задния двор"

84

Анонимен

преди 13 години

енчев, смени дилъра