76

Анонимен

преди 13 години

ЯД МЕ Е ,ЧЕ ТОЗИ ОТ СНИМКАТА СИ СЕДИ В САРАЙТЕ И НЕ ХОДИ НА РАБОТА М ПАРЛАМЕНТА!НИЕ МУ ПЛАЩАМЕ ОХРАНАТА ТОЗИ ДА СПИ СПОКОЙНО. ЧУДИМ СЕ КАК СЪС СКАПАНИТЕ СИ ДОХОДИ ДА ИЗХРАНИМ,ИЗЛЕКУВАМЕ И ОБЛЕЧЕМ ДЕЦАТА СИ!ЗАЩО НЯМА ПОСТОЯНО ПРИСЪСТВИЕ НА ПОЛИЦИЯ ПО СЕЛАТА ХОРАТА ДА СПЯТ СПОКОЙНО ИЛИ ТАМ ЖИВЕЯТ МАЙМУНИТЕ?????ВЪЗМУТЕНА СЪМ ......

75

Анонимен

преди 13 години

На пресконференция днес от РЗС прожектираха три видеоматериала, в които се съдържат скандални изказвания на областния управител Иван Тотев, депутата от ГЕРБ Антоний Иванов и кмета на район Изток Петър Петров, от които става ясно, че представители на управляващата партия са извършвали фалшификации по време на изборите, проведени миналата година. От кадрите се разбира ясно, че преди изборите в ГЕРБ се провежда обучение на членове на секционните комисии за това как се фалшифицират изборните резултати и как бюлетините в полза на противникови кандидати могат да бъдат превърнати в невалидни. В заключение пред активистите на ГЕРБ областният управител Тотев заявява: "Всички знаем, че това е един от начините, с който можем да имаме предимство".Друг интересен момент от видеото са думите на кандидата за кмет на район Изток Петър Петров, който казва: "56 емисари има ДПС, които много пречат, нали казахме, че няма да крием, в деня на изборите, ако може да ги приберат органите на реда".От РЗС прожектираха и кадри от предизборни срещи на депутата Антоний Йорданов в ромската махала в Пловдив, на които той обяснява на избирателите, че ако изберат кандидата на ДПС, за тях няма да има пари, а ако изберат кандидата на ГЕРБ, ще им се помогне. Ето изказването на Йорданов: "Ако Петьо не спечели на изборите, а спечели Яшар, пари няма да има, ще си продължава постарому. Ако Петьо е кмет, ще има пари, ще ви се помага".Йорданов обаче не спира дотук с обещанията и добавя, че няма да се събарят незаконни постройки в ромската махала, а по-скоро ще бъде направен опит те да бъдат узаконени. Депутатът уточнява, че постройки, които няма как да бъдат узаконени, няма да бъдат събаряни. Припомняме, че само преди дни управляващите предизвикаха обществено напрежение в Несебър, след като се опитаха да съборят незаконни пристройки на къщи. Тогава премиерът Борисов и строителният министър Росен Плевнелиев надълго и нашироко обясняваха, че няма да направят компромис с нито една незаконна сграда.След победата областният управител Тотев е заснет да говори с вътрешния министър Цветан Цветанов и да му казва: "Не е победа нашето, то си е живо клане". След това обяснява, че гласовете на ГЕРБ са с 5000 повече. От своя страна министърът поздравява активистите за победата на изборите.На въпрос откъде е получил видеоматериала, лидерът на РЗС Яне Янев обясни, че той му е бил даден от активисти на ГЕРБ.По време на пресконференцията стана ясно, че видеото е било заснето и предназначено за предизборно обучение на активистите от ГЕРБ.

74

джокер

преди 13 години

Предполагам, че за Станишев, Доган и Румен Петков важи народната мъдрост: "роди ме мале с късмет, па ме хвърли и на смет!". Тия хора са от национално значение, щом са толкова важни за държавата? Вероятно играят отлично боулинг и могат да карат яхта, а, може и по-важни неща да могат, но със сигурност са толкова важни, че даже 1% уличен прах да падне върху косите им, армията ще изпотроши дърветата, за да ги защити. Ето това се казва значими хора? Браво на тях!

73

Един Българин

преди 13 години

до 77, виждам че много еродирано се изказваш. Така е тези неструват и 1 ст и не си заслужава да ги пазим, но да си чул Доги да е плащал за нещо в живота си? Борисов и Дянков струват повече от мазньото и дядката.

72

Анонимен

преди 13 години

ММ да Познаватели Борисов лъжеца по изборите обещава как щеще да ги вкара по затворите ДОган и Станишев а сега казва че на всяка цена ще ги пази, било то и когато НСО предизвикват катастрофи и умират хора.ТЕзи тримата не струват и 1 ст. заслужават да умрът.На площада да ги убие "любовта" на народа а редом с тях и Борисо и дянков и цялата компания.

71

St.Arhangel Mihail

преди 13 години

I da gi pazite kazanite v ada gi 4akat ***!

70

ОТ МИТ АНКАРА

преди 13 години

ДОГАН БЕШЕ ПОХАРЧЕН...

69

Анонимен

преди 13 години

И аз на теб, небългарино...

68

Анонимен

преди 13 години

Доган трябва да бъде опазен,щото ако го убият после няма да има кой да мразим.нали все някой трябва да е виновен на Бойко,някой трябва да бъде мразен - да, това е Доган.

67

Контра - Атака

преди 13 години

Ето как хитрият Доган е взел страха на всички политици :lambo.blog.bg/politika/2009/07/01/zapalkata-na-dogan.356887

66

Анонимен

преди 13 години

От какво ги пазите, да не ги ощипе някой ли?

65

liolio

преди 13 години

симпатизирах на БОРИСОВ до днес плащах си данъци и осигуровки до днес ще направя всичко възможно моите пари да не влизат в държавата,просто тея хора в управлението но държавата се усраха,обещания големи,акции големи,хронорари големи,охрани големи за ГОЛЕМИТЕ КРАДЦИ,БОЙКО БАТЕ БЕГАЙ И ТИ НАДАЛЕЧЕ ПРЕКАЛЯВАТЕ И ЗНАЧИ ВИЕ МОЖЕ ДА СПАЗВАТЕ ЗАКОНА ЗА НСО А НЕ МОЖЕ СПОРЕД ЗАКОНА ТЕЯ КРАДЦИ И ЛЕНТЯИ ДА СА В ЗАТВОРА ,АЙДЕ СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ БОРИСОВ

64

Dan

преди 13 години

Е щом се пъне ще го бутне има време поне още 3 години!

63

Анонимен

преди 13 години

Пазят ги, ама друг път. Баш си ги следят, с две думи опитват се да ги държат изкъсо.

62

Всезнайко

преди 13 години

Прецака ви е разБойко, а :) Щото сте *** и вярвате на марионетки от един и същ театър! Така и не проумяхте че зад сцената актьорите в спектакъла са си приятели! Май няма ли кой да ви каже че сте в голям антракт :) Спите и забравяте че сте граждани на Европа със същите права каквито има всеки такъв Европейски гражданин!!! Да сте чули че има Европарламент и че всеки един сигнал от който и да е гражданин до него се разследва? Не сте ли...така е щото ви е дълъг антракта :) Събудете се, време ви е!

61

Boroka

преди 13 години

EEEEEEEeeeeeeeeeee Dnes.bg superrrrrrrrrr

60

Българин

преди 13 години

Обещаваше да гониш Доган до дупка, сега бдиш над него като орлица, жалък комунистически мушморок.60 - каква мафия разбива мухобойко бе - *** вече нападат болници, разграбват фабрики и убиват хора пред очите на ушевите, които не смеят с пръст да ги пипнат !!! С най-многобройната полиция в цивилизования свят, България има по-масова престъпност от Косово или Киргистан - ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ !!!

59

АНТИКВАР

преди 13 години

Моето момченце, тези които мислят само за тумбака си , ане виждат огромните промени, които се започват нямам никакво намерение да ги дъжалявам.Бойко се опитва да разбие мафията, поръчконивите убийства, отвличания и грабежи, а ти ми говориш за храна.Ще погладуваме малко, ще отмине кризата, но не искам повече да има корумпирани магистрати, източване на ДДС и други крупни престъпления.

58

Анонимен

преди 13 години

Охраняват ДПС -- Доган, Петков, Станишев :)

57

swim

преди 13 години

НЯМА ЛИ КОЙ ДА СПРЕТНЕ ***, ЧЕ НИ ПИСНА ОТ НАГЛИ ЧУЖДЕНЦИ