203

G STAR

преди 13 години

Костов е най големият....не говорете празни приказки!!!Повечето ни политици,срещу него да бягат.не могат да го стигнат!!!!

202

жоро

преди 13 години

нямате си напредстава какъв крадец е костов . но аз не го презирам за материалните кражби а за това че уби вярата на милиони Българи за един по справедлив и демократичен свят. свят без комунисти. Той предаде цяла България в ръцете на ***. но има ГОСПОД.

201

Анонимен

преди 13 години

Абе я да ви попитам като е толкова *** Костов и го мразели хората,защо пак си е депутат и се съобразяват с него ,пък вие ***,дето пишете тук за 10 лева на ден и си броите цигарите и кафетата се имате за много умни ..

200

иван

преди 13 години

Кажи си Иване!!!!!!!

199

български ИДИОТ

преди 13 години

Пропуснат беше шанса да се възпита поне малко търпимост и култура в зашеметеното от простотия, пичовщина и чалга наше общество - благодарение на БОЦЕ, естествено. Е, кво от това, важното е че он, като пръв народен чиляк, държи здраво същата тази простотия до своята партия, щото, знайно е, у нас се докопва до властта само оня, с когото е простотията: масовата простотия у нас е най-влиятелната сила, не само политическа, ами и всякаква

198

български ИДИОТ

преди 13 години

Тия(ДС) ще довлачат бандитската си власт до следващите избори. ..)))Доган току-виж станал ако не първа, поне втора политическа сила, оти преумният български избирател нема да отиде да гласува: оти да гласуваме бре, та гладници ли да доведеме на власт?! Нека тия да си лапат, оти устите им са пълни, и нема место повеке да лапат! Оно и избори не са ни нужни веке: да се охарчваме с тия пусти избори, като полза и управия нема! И айде, таку-виж бандитската опозиция опаа, възкръснала и след догодинашните избори! Дмитриевич току-виж станал вечен премиер, щото момчето ного го бива да управлява: он и шегаджия бил бре?! Леее, каква весела психиатрична държава сме: ех, Карлуково, Карлуково, мъко наша...

197

sda

преди 13 години

kostov prezident/po - dobre premier !grob za platenite komunisti4eski draska4i

196

sdfg

преди 13 години

smyrt za komunizma

195

123

преди 13 години

КАЖИ МОЛА ТЕ , КОМОНДИРА ВИНАГИ ЛИ СЕ ПИШЕ С ПЪЛЕН ЧЛЕН, ИЛИ ПОНЯКОГА МОГА ДА ПОЛЗУВАМ И ПРАЗЕН ТАКЪВ.

194

Красота и ум

преди 13 години

Костов изглеждаше днес прекрасно.Красивият мъж си остава красив винаги,умният също.Външност и интелект.И класа.Това е мъж,а не нагъл ***,слушащ чалга,като Бойко Борисов!Че той,последният не прилича на мъж,а на разтривач на ушите на Тодор Живков!

193

Анонимен

преди 13 години

Викторчо и Цолова днес пак демонстрираха некомпетентността си да водят интервю.И липсата си на възпитание.Не са на нивото на Костов,няма смисъл да се опитват да се показват остроумни.Дори няма за какво да се хванат,че да се направят на интересни.Трябва някой да им заплете косите на двамата.Жалко,че няма да е Костов,щото той е много сдържан и възпитан.Аз много не одобрявам това-те ще се опитват нещо там,Костов ще си мълчи.....можеше малко да им затвори устите и да им пакаже,че нямат възпитание!

192

МЕGI

преди 13 години

При Костов държавата гонеше мафията, а сега мафията си има държава в лицето на Гоце,БОЦЕ и БСП(ДС).

191

Костов - ПРЕЗИДЕНТ!

преди 13 години

Най-корумпирания политик на прехода е Гоце, а най-корумпраното, най-лъжливото и най-тъпо правителство е това на БСП. Защо е тъпо- защото Европа ни дава милиарди евро, а БСП и Гоце не можаха да ги разработят. Тъпо е защото по 100 пъти ни повториха , че трябва да борят мафията, вместо това Гоце заедно с Румен Петков закрилят мафията и ги осведомяват, кога ще има акци срещу тях.

190

Анонимен

преди 13 години

Костов е активизирал целият си електорат /около 10 човека/, които да слагат минуси под коментарите :-))

189

пенков

преди 13 години

КОМАНДИРЪТ ............ , А НЕ КОМАНДИРА !! *** НЕГРАМОТНИЦИТЕ , *** ИЗПЕРКАНОТО ПЛЕМЕ , ПОДВИЗАВАЩО СЕ В САЙТА !!

188

Няма смисъл

преди 13 години

Аз не бих се сърдила-нямаше и да ми мине през ума да разчитам,че българите ще ме разберат.Аз знам,че те са най-простият народ,злобни са и повечето са комунистически обладани.И не бих си затворила очите за това.Ако бях Костов и ако пак застана на върха,много би ми се искало,така да ви закопая,че да не се събудите никога!Защо Иван Костов си хаби нервите за такива,като вас?Той е умен,честен и велик политик,защо му е това?Е,вярно-няма късмета да се е родил в страна,в която ще му кажат "Благодаря"!

187

Анонимен

преди 13 години

Az go poznavah Chorata i beshe malko dilarche, sega se opitvat da go izkarat mafiot. Kostov ne znae kakvi gi govori.

186

Анонимен

преди 13 години

Костов пак омекна-тъкмо се опъне малко на Бойко и той му вади договора за строежа на ТЕЦ-1 с клауза за изкупуване но тока по 114лв за 15 год като сега от АЕЦ-а е около 30лв ,а от държавния ТЕЦ-2 по около 60 лв.хайде сега някой фен на крадливия *** да сменне за колко милиони става въпрос

185

ZOZO

преди 13 години

KOSTOV E KRADEC

184

Анонимен

преди 13 години

моля ти се др.Костов да се разсърдиш пак зада не ти слушам глупостите.пък ако се скриеш ще почерпя.