112

Amenhotep

преди 13 години

Съселът е прав за тоя данък. Безумие е да не въвеждат данък "лукс" но да въвеждат данък "мизерия". Но Съселът тия не ги дрънка щот` е социялист и му пука за бедните хора, детощестанат още по-бедни. Дрънка ги, щото искат да сложат данък на твърдия му ***-червен електорат, който предимно обитава колиби, коптори, катуни и т.н.

111

Дрът Комсомолець

преди 13 години

От това,че Бат Бойко сега изглежда лош, Сергей не бива да се заблуждава ,че е по-добър!

110

kireza

преди 13 години

Пигмеят финансов данък въвежда за колиби,парички за кражби още да посъбере някак,но хак ни е като си мълчим като немите риби,и ни го натикват,по бандитската кама сутра,всякак......Овцееееееееееееееееееее сме си.......

109

JMK

преди 13 години

IMA I NQKOI TUK DA NAPI6E DALI E PO DOBRE SEGA ILI OT PREDI 1 GOD,PREDNOTO PRAVITESTVO NI6TO NE E PRAVILO NO PONE OTSTAVQ6E NARODA DA SE OPRAVQ NQKAK SI SAM A TOVA MU E ... A MAIKATA

108

xxx

преди 13 години

VSEKI DEN ГЕРБ POKAZVAT KOLKO ISKAT DA SMAJAT BEDNITE HORA.

107

до аз-59

преди 13 години

Не бива да се плашим от реалността. Споделям мисленето ви, просто искам да бъдем единни като общество.

106

Василев

преди 13 години

Стой си вкъщи, стига да има кой да те храни и да ти плаща сметките.

105

BIG AL ::)))))

преди 13 години

Защо някои все още виждат разлика между БКП-БСП -и ГЕРБ и Атаката ?? Тези левичарски комуно - продукти ??Каква е идеологията им ?? Почитат ли Тошо ? Руски агенти ли са ??Популисти ли са ?? Имат ли Ентелектуален капацитет ? Селски тарикати ли са ?? Какъв бюджет правят ?? Обичат ли полицейщината ?? Корумпирани ли са ?? Неясно забогатели ли са ?? "Идейна ли е борбата , която водят или просто е - ЛИЧНА ?? Фуражки , ченгета и полицайчета ли са ФАКТОРИТЕ в тези партии ?? Заблуждават ли , като всеки 'нов " комунист , че са ДРУГИ ?? Евро атлантици ??КОЕ Е ДЯСНО-ЦЕНТРИСТКОТО в ТЕЗИ ПАРТИИ ????..))))))))

104

яя

преди 13 години

много сте отворени всички тук.какво хубаво видяхте от управлението на бб и цц?на бедняка да му свалят и това,което нчма на гърба а богатите да стават по богати.гласувайте пак за тази ***!!

103

аз-59

преди 13 години

И Вие сте прав, аз го казах същото - никой не бива да очаква някой друг да му реши проблемите - това мислене е наследство от предишния начин на живот, който сме имали. И пак обаче казвам - това не бива да ни кара да се самообиждаме, а именно онези, които се имат за всезнаещи, обиждат останалите. Това не е ли самоизяждане.

102

Наблюдаващ

преди 13 години

Да, чувал съм. Само, че защо мислиш, че тези кредитни милионери са 1:1 хората, които ни управляваха преди 89-та или пък сега...?А ти чувал ли си, че цялата криза с банките и хляба беше подготявяна и режисирана отвън?

101

Василев

преди 13 години

Ако седна да поанализирам,ако взема да се замисля ще вземе да ме боли главата,хладилника ще бъде празен, а жената и децата на студено.Няма да мислиш много,защото ще се уплашиш от реалността.Ситуацията не е трагично-смешна, а драматична.

100

Наблюдаващ

преди 13 години

Хайде стига с тези глупости, че едно време сме се престрували, че работим. Майка ми се побъркваше от бачкане - имаше норми, които непрекъснато растяха и е носила елементи да работи и в къщи.Като ти дава сега някой мазник заплата 300-400 лв. как ще си изхраниш децата при сегашния стандарт?

99

аз 59

преди 13 години

Прав сте, на същото мнение съм. Само трябва малко повече да поанализирате. Вижте какви обяви се публикуват. Търсят се ... хигиенистки с опит - аз лично не разбирам за какъв опит се говори, а Вие? Трагично-смешно. Разбира се, все още има алтернатива - болногледачи се търсят в Европа.

98

Факти

преди 13 години

Чувал ли си за кредитните милионери?! Не законите - определени хора докарафа банките до фалит тогава.

97

Василев

преди 13 години

Ти ако чакаш от бюро по труда да хванеш работа, може да мине кризата и пак да нети предложат.Хващай се здраво, няма срамна работа, ако трябва в чистотата отивай ,важното е да оцелее семейството ти.НЯМА СРАМНА РАБОТА!!!

96

Анонимен

преди 13 години

До 98По скоро обратното,българина си мисли колко е умен и велик,разбиращ от всичко.Как комунизма,световната конспирация,слънчевите протуберанси и не знам още какво си са ни виновни.Ние не можем да поемем отговорноста на избора си 20 години и да се опитаме да го променим,когато виждаме че нищо не се променя.Вярваме в месианството,партийно или личностно и мислим,че този който изберем ще бъде добрия пастир,защото сме гласували за него.Да ама не ситемата тук не работи така.

95

аз- 59

преди 13 години

Идете в което и да е бюро по труда и тогава говорете.

94

Аз--59

преди 13 години

Да, тук и аз ви подкрепям. Нека мерките да вървят паралелно, за да има баланс и да се види, че законът не подминава никого.

93

Василев

преди 13 години

Бачкане, бачкане му е майката.Запрятайте ръкави и хващайте първата работа ,която ви падне.Стига сте хленчили, няма пари ,няма живот,няма бъдеще ами си стягайте разглезените дупенца, защото отмина времето когато всички се преструваха че работят и накрая на месеца колкото и да мързелува човек взима пари!!!Стига сте блеели след комунистите като някакви малки агънца чакащи да им теглят ножа!!!