21

Анонимен

преди 13 години

Прокуратурата има целия механизъм на държавата ,за да събере доказателства.Не става с всички знаем...само компетентният орган може да каже какво се знае ОБЕКТИВНО и какво не.Който знае случай за подкупен съдия ПО ЗАКОН е длъжен да сигнализира компетентните органи. Ако не го направи - това е престъпление впрочем.Тъй че да не обясняваме по тъпомо, по Цветаново,че враг на държавата е лошият съдия,който за разлика от добрия милиционер Е УЧИЛ...

20

Анонимен

преди 13 години

"Колежката е невинна. Ами, ако кажем какво е взела нали ще изпее и ние какво намазваме. Всички хапваме по-нещо. "Не зная дали сте невинни,но сте ЦИНИЧНИ!200 000 ЛЕВА не са просто-"хапване" ,а 3 ОПЕРАЦИИ НА ДЕЦА В ЧУЖБИНА!!!!!

19

манипулации

преди 13 години

Най-интересно е поведението на герберите, когато се отграничават от комунистите. В същото време между тях има знак за равенство. Това напомня за голямата манипулация СДС, когато си мислехме , че е организирана от некомунисти. Тогава обаче редовите членове на СДС не бяха комунисти, а по-точно бяха заклети антикомунисти. Историята се повтаря този път като...фарс!

18

Анонимен

преди 13 години

ТУК ПРОКУРАТУРАТА НЕ Е НАМЕРИЛА НИЩО - дори до съдии не се е стигнало.Та на какво ли да вярваш - на законова процедура - Наказателен кодекс творена с вековете, и на Наказателен кодекс - който казва какво е престъпление и КОЙ ТРЯБВА да го докаже и констатира, с всичките гаранции за независимост, взаимен контрол и баланс между обвиняем - държавна принуда, праваИЛИна физкултурниче,което съди по ТВ хора ,за които се изказва сам ,че няма доказателства,което потвърждават и компетентните органи...

17

Анонимен

преди 13 години

Лошото е че г-н Цветанов без юридическо образование се опитва да победи там където всички са с такова образование и са вряли и кипяли в такива казуси.Не може с медийни изяви да докажеш нещо,трябва дълга и упорита следствена работа,а там г-н Цветанов издиша като новобранец на висилка.Ако по Бтв се издаваха присъди досега престъпноста да е намаляла наистина наполовина.Затова има една приказка на която юристите се кефят много,че над съдиите е само Господ.

16

Невинни сме

преди 13 години

Колежката е невинна. Ами, ако кажем какво е взела нали ще изпее и ние какво намазваме. Всички хапваме по-нещо. Като адвокат първото нещо което правим при дело и да видим, кои е съдията и как да го спечелим. Това важи за всяко дело. Така печелим, които даде повече той печели.Така е и така ще бъде -- не се сърдете, но това е системата.

15

za6to

преди 13 години

ВКП до българският народ: ''ПАРИ НЕМА - ДЕЙСТВАЙТЕ''

14

Анонимен

преди 13 години

Следователите,прокурорите и съдиите попитали съдия Крънчева-'Вярно ли че сте взели 200 000 лв подкуп?'Тя отговорила-"Не"И съдът прекратил делото.

13

Анонимен

преди 13 години

Проверката в какво се състои - питане "Взели ли сте 200 000 евро за да пуснете Баретата?" - Не- Еми добре тогаваРезултат от проверката: "Изглежда не е взела 200 000 евро. Поне не точно"

12

Анонимен

преди 13 години

хахахаха...колежката Крънчева яко изкрънчи.Нямаме забележки към колежката Крънчева,дори ще я предложим за поощрение.Кой ли е очаквал че ще докажат нещо и ще я осъдят.Халал да са и парите със здраве да си ги троши легално.

11

opa

преди 13 години

axaxa имах си аз да се окаже че някои съдия е виновен ,хаха тия хора са уникални изверги ,жалка гнусна ,корумпирана *** -българския съдия! в кое семеиство в България няма пострадал или близък ощетен от тези пумяри

10

ha

преди 13 години

ha-ha-ha-ha-u-u-u-ha-ha-ha-ha stiga! Ne moga veche , shte se pukna ot smyah - ha-ha-ha ha. Nemate greshka vie ei.

9

мухльо

преди 13 години

ХАХАХАХАХАХАХА-на луди ни направиха......***!!!!!!!!!

8

Анонимен

преди 13 години

Ама тея везни на земята, не важат за Божия съд,дано да си ги носите в гробищата.:):):):):):):):):):):) hihihihih

7

Анонимен

преди 13 години

Интересното е как може да има толкова мухльовци сред моя народ, които защитават съдиите ?

6

Крънкач

преди 13 години

Този инспекторат да докаже, че Крънчева не е изкрънкала 200 бона. Нека докаже!!!

5

адвокат

преди 13 години

НАШИТЕ СЪДИИ СА ПО ГОЛЕМИ ПРЕСТЪПНИЦИ ОТ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ!!!!!!

4

сдг

преди 13 години

Да бе тя ако ги взела и те като я питали да ли е вярно,всичко си е казала.Голям смях.Ами нали ако е вярно, какво очакват да отиде да ги внесе в банката ли?Или да си купи нещо недвижимо.Да вземат да изчакат до 1-2години ще си проличи.Те парите или са в офшорки или имот в чужбина,там кой ти проверява.Те тука не могат да хванат на кого са нерегистрираните имоти пък какво остава за чужбина.

3

666

преди 13 години

Кво общо има пък Цветанов със случая не разбрах?Името на тая *** излиза при разговори за подкупи,и то предлагащия подкуп го казва!Абе вие комунистите сте големи убитаци!Спряха ви цоцането и завихте като вдовици за к.р!

2

ВЪЗХИТЕН

преди 13 години

БРЯХ МНОГО БЪРЗО УСТАНОВИХА ,ТАКА АКО ВОДЯТ И ДЕЛАТА В СЪДА