78

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

...селянин...

77

Запалката

преди 13 години

Абе не знам къде са, ама знам по-важното - че не са в нашия джоб. Което е много, много жалко и трагично. Кога ще поумнее този другарски народ, че да ни постави пак на софрата, питам аз?

76

БГ

преди 13 години

За вас и дпс няма пари! Накрадохте се! За всички други ще има. За вас 1 стотинка няма! Станишчо отишъл при бате Бойко да иска пари за закуска......Ааа хлапак, колко години краде! Няма да ти дам. Излязъл на улицата Станишчо и видял 50ст. Зарадвал се, навел се да ги вземе и....Аамет го изненадал..............

75

гражданин

преди 13 години

и на непросветения е ясно, че бюджета не струва, а Станишев трябваше да обяснява това когато бяха на власт, допусна да ги изкарат по крадливи и от костовото правителство. Това което не мога да им простя, че допуснаха неграмотни и криминални типове да овладеят държавата. Живеем година и половина в някакъв кошмар от скандал в скандал с *** мутренски похвати, а страната датъва ли затъва. Помислете малко как ще я караме , след тези и господ да дойде няма да може да вкара държавата в ред.

74

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Виждам, че си неграмотен, но да си чувал нещо за Ирландия?... - и да те питамимаш ли представа къде изчезнаха ония 4 милиарда бюджетен излишък през ноември 2008 година?... - знам, че една част от тях са в тоя форум, но останалите къде са?...... - и да си смениш ника!!!!!...

73

rumen

преди 13 години

Антидянковщини и социални пристрастия,макар да знам, че В собственото си село никой не е пророкВреме е да се спазва Конституцията...! Чл. 60. (1) Гражданите са длъжни да плащат данъци и такси, установени със закон, съобразно техните доходи и имущество.Сега можем да направим... Седем стъпки към Рая...:1. Премахване на различното данъчно облагане на доходите, от труд (заплати) и собственост (дивиденти, печалба, наеми и т.н.)... премахване и на таваните за пенсионно и здравно осигуряване... като дискриминационни...!! Така, спазвайки принципа на плоския данък Равенство, онези 65% от доходите, които взема 10% от населението, ще са справедливо обложени...2. Премахване на различното данъчно облагане между, едноличните търговци и другите юридически лица! Отмяна на Патентния данък, като дискриминиращ. 3. Задължително облагане на всички доходи в България - При източника...!4. Въвеждане на три стъпала за облагане доходите, на Физическите и Юридическите лица, с долен праг Необлагаем минимум= Социалния минимум от 640 лева...!!! - Рухна мита... - 10% плосък данък = 100% събираемост...!!!5. В България, в 21 век, не живеят *** маймуни...!!! Незабавно въвеждане на лични данъчни досиета и данъчна полиция! Установяване персонално, защо 1 милион граждани не плащат данъци и осигуровки...! Дали защото вече са направили първия си милион и се подиграват с Държавата или нямат доходи Ако нямат доходи, да им се плащат социални помощи, но с внесени за тях пенсионни и здравни осигуровки...!!! 6. Включване в размера на работните заплати, на всички допълнителни доходи, представителни, технически, бонуси, дрехи и другите екстри... като квазипарите ваучърите за храна, например! 7. Въвеждане на еднокомпонентни потребителски цени, за услугите и енергиите!!!

72

rumen

преди 13 години

До 83,- "Четете деца, четете, че тя науката сляпото окато прави..."Знаеш ли кой го писал и в кой клас се учеше...

71

Pfff

преди 13 години

Където и да са - важното е ЧЕ НЕ СА ВИ В ДЖОБА КОМУНИСТИ ГАДНИ :))))) И ЩЕ РЕВЕТЕ АМА ПАРИ ЗА ВАС ВЕЧЕ НЯЯЯЯМААААААА !!!! хахахахахаахахааа

70

Анонимен

преди 13 години

Горе духа ли много? Как точно си я представяш тази работа, че ние им даваме 1 млрд., а те ни връщат 1,2 млрд.? Те от какво печелят?

69

изкукуригал БеСеПар

преди 13 години

Ауа ква стана тя уааааааа? Нъли щехме да ги мащаме тия от ГЕРБа, всички другари тука така пишехте, лятото да дойди и ГЕРБа пада, посли само зимата да дойди ГЕРБа пада...Пада, пада, *** нещу не пада. Що така уа, другариииииии.

68

Георги

преди 13 години

Тия *** от БСП не се ли накрадоха , че питат къде са и тия пари , за да ги прехвърлят в алтернативния си бюджет :))))

67

Тато

преди 13 години

пАри нЕма - действайте!

66

Анонимен

преди 13 години

до 69Правилно ! Аз отдавна съм там :)Затова и мога да сравнявам какво е в Европа и какво ви лъжат вас че е !!!По гнусни лъжи няма!!!Тук законите се правят за да са в услуга и да подпомагат населението, а в Бг е точно обратното за да го смучат, ощетяват и унизяват!!!Проблема е че сте с Анадолско мислене...и не си знаете правата на Европейски граждани! Кога гражданин на БГ се е противопоставил с/у гласуван закон в Бг пред Европейския парламент ??? Никой и никога щото толко ви е акъла!

65

Българин

преди 13 години

До герберските драскачиСамо *** могат да пишат глупости. Не стига ,че сте некадърни, ама на всичко от горе сте и злобни. Разкарайте се , че осмърдяхте форума. По крадливо племе от вас няма. За година и половина докарахте народа до просешка тояга. Безсрамници.

64

9

преди 13 години

погледнете снимката колко е жалък червения плъх /без трудов стаж/ ако бях богат човек щях да предлагам еднопосочни билети до северна Корея на всички червени некадърници щото те дори и да не са на власт спъват развитието, а за парите - Масларова Мургина и тнт

63

rumen

преди 13 години

Приятели,Винаги съм твърдял, че Националния предател си е Национален предател...!!! Старшинката А.Ангелов иска да спре всички сделки за отбрана, за да купува Бракувани американски самолети Ф-16 Националния предател не признава понятия като Държавна изгода, защото превъоръжаването на армията, може да прерасне в технологично превъоръжаване на Българската индустрия!!! За какво става дума- При превъоръжаване на коя да е армия, при сделките с оръжия най-важното е "офсета"... Това са обратните инвестиции, които продавача на оръжие прави в държавата купувач, чрез военни (преки) и цивилни (не преки) обратни инвестиции...Пример:- Закупуваме от Швеция (страната в Европа с най-висока производителност на труда) универсалните тактически изтребители Грипен, за 1.0 милиард Евро, като при 120% офсет ( какъвто предложиха на Чехия, Полша и Унгария). С техни пари Шведите построяват в България цивилни (или цивилни и военни) заводи и подаряват технологии, за 1.2 милиарда Евро...!!!Честата печалба за България е 200 милиона евро!!!- Системата Грипен, е комплексна система за Въздушен, земен и морски суверенитет. На самолета са интегрирани всички най-нови Американски, Европейски и Израелски ракети, включително противокорабни с обсег до 200км., за земни цели с обсег 80км... - все "Супер технорогични оръжия"... Освен това - Шведите комплектоват самолета с Въздушни командни пунктове (тип АУАКС), земен команден пункт за Въздушно-морски суверенитет, което автоматично превръща армията ни в една от най-модерните натовски армии...!!!Ех-х-х... Де го специализирания съд за корупция и национални предатели... Де го...???

62

Всезнайко

преди 13 години

ГЕРБ = Гражданско Единство за Разрушена Българияказано иначе : Грабим *** и Рекетираме Българите

61

Анонимен

преди 13 години

Не знам СерГейко,ти ми кажи,нали ти и приятелите ти от ДПС ги откраднахте.

60

Дон Курошвили

преди 13 години

Как къде са парите ??? В задниците на серГЕЙчо,Мемед и Монката !!! Ей недоносчета гадни , в дън земя да пропаднете и на майка ви в ............ата !!!!П..дали гадни !!!!

59

ddt

преди 13 години

xaxa da ne se e slalil Sergio ,che neshto ne se vijda ot tribunata xaxaxa