400

Анонимен

преди 13 години

Известно е,че запалката пие само четири пъти в годината, всеки път с три месеца продължителност

399

ПАРТИЗАНА

преди 13 години

МИНАВАМ В НЕЛЕГАЛНОС

398

НАБЛЮДАТЕЛ

преди 13 години

Нянгооо...Да си патриот,да си евроатлантически демократ трябва силно да обичаш братски САЩ,да си готов и *** от Алабама да бъдеш,да громиш комунистите,да рвеш на паметникът на героите бомбили баба ти....Подаваш документи в посолството и отиваш да квичиш и да искаш да буташ паметникът на съветската армия..Леле,получаваш виза,олеле ти си оценен,ти си приятел на биг брадър...Нянгооо не е обида а диагноза-***..нищо лично...Няма да литнеш...

397

ПАРТИЗАНА

преди 13 години

УРАААААА...............................

396

COPY

преди 13 години

1000 лева на вечер струва апартамент в хотела на Цветелина Бориславова в Пампорово Арфа?! Който е решил да посети хотела на приятелката на премиера Бойко Борисов Цветелина Бориславова в Пампорово , трябва да приготви 1 бон за вечер. Криза за Цветелина Бориславова обаче няма, хотелът и е пълен с баровци, а и как иначе престижно е да си отъркан о приятелката на премиера. Междувременно се знае, че поне за двама държавни служители няма никакъв проблем да спят в обителта на Цветелина Бориславова. Единият е шефът на БНБ Иван Искров, който се оказа, че получава месечна заплата от 37 000 лева и Генчо Начев, от Здравния фонд, който пък се разписвал срещу 35 бона на месец. Криза имало, а?

395

alieno

преди 13 години

"Не става ясно откъде от посолството са получили информация, че Румен Петков е разследван за криминално престъпление, след като в прокуратурата няма данни за такова нещо."- Ами как откъде-от Мутрата и Физкултурника -" Физкулт-ура...ура...ура...

394

Анонимен

преди 13 години

ТИКВО не се пени вредно е.Пази си енергията за след 2 и нещо години ,ще ти трябва!Ще водиш хорото мушморок и няма да има спасение.

393

МЕGI

преди 13 години

И продължават да я топят...Това е жестоко! Докато ги търпим - така ще бъде,дори и по-лошо може да стане...Ама нали сме си стадо...*)))

392

ПАРТИЗАНА

преди 13 години

БРАВООООО.........

391

Нянго

преди 13 години

Ами България е била враг...А делата на СССР..... От 1946, до 1990, какво по-лошо? И още има червени метастази-***, които крадат държавата и сеят заблуди сред хората.

390

alieno

преди 13 години

Бойко да не се прави на ощипана булка,защото BGмат,риалът не е толкова глупав, за да не стопли - всичко е режисирано с US посланика.А последния обича да си завира носа навсякъде,ама да не го прискрипе на някоя врата...

389

Анонимен

преди 13 години

А ПРОСТАЦИТЕ С *** в ЦИРКА и самоарестуването на ТИКВАТА и ШЕСТАКА???

388

xxx

преди 13 години

meko kazano kervana si vyrvi varvi ,,neka kuchetata da si kayat

387

ПАРТИЗАНА

преди 13 години

А ТАКААААА.....

386

Анонимен

преди 13 години

Значи това е поискал Цецко и Тиквата от Уорлик !!!После не били предатели...

385

Who cares

преди 13 години

Нищо няма да събори, нито пък някой голям крадец или олигарх ще влезе в затвора!

384

Анонимен

преди 13 години

На мен ми говори лошо за България, че тоя страхлив *** още не е съборил барбекюто на Доган

383

ПАРТИЗАНА

преди 13 години

ВСЕЗНАЙКО ПАК УМУВАШ......

382

Somebody

преди 13 години

Наколкостотин американски и английски бомбандировачи са бомбардирали България в края на ВСВ, така че СССР ни бил обявил формално война едва ли би могло да се сравни с делата на другите... А относно другаря Р.Петков - за какво изобщо му е американска виза - да си изнася капиталите в САЩ ли?

381

Нянго

преди 13 години

Аапселютно!Но има и друго което гадовете крият - гнусно и подло намесват мирните договори, но само удобната за тях част! Не казват, че ИМЕННО СССР НАСТОЯВА БЪЛГАРИЯ ДА БЪДЕ ПРИЗНАТА ЗА ПОБЕДЕНА СТРАНА!И същите тези хора не са казали една дума срещу това на "братята" си. Нагъзили са се, и са предали България. Потопиха я в мракобесието на комунизма.