8

?!

преди 13 години

ДО 6:стриптизьорка не е синоним на ***?!да, не е, те могат да отказват да са к...и, но в същото време избират с кого да са за пари!

7

Georgieva

преди 13 години

след чалгата и поколението, което е вече мозъчно увредено от нея иде ред на гордостта от стриптизиращата майка... света отива на майната си, жалко е, че тук все ще се намери някой, който да изкопира това...за съжаление в целия свят аплодират упадъка и деградацията на ценностната система на човека.

6

Анонимен

преди 13 години

Момичето е казало, че не се срамува от майка си, обича я и са имали хубави моменти заедно. В което няма нищо лошо. Стриптизьорка не е синоним на ***. А хората не е лошо да гледат малко себе си преди да се пънат да раздават присъди на тоя и на оня, защото живее по начин който на тях не им харесва.

5

ОО

преди 13 години

И мен ми харесват ***, но не съм се сетил да се гордея с някоя

4

Amenhotep

преди 13 години

"Къде ви е журналистическата съвест"***Там където е и съвестта на политиците - при МАМОНА!

3

Napushen-Buhal

преди 13 години

Това на Шишо Бакшишо жена му ли е? Минка свирк*та ?

2

bj

преди 13 години

Невероятен пример! Днес бг бъдете поне малко стожер на разума на народа.Тази овца казала някакви глупости, ами не го повтаряйте като ехо. Оставам с впечатление, че тази трябва да е за пример, както и майка и. Къде ви е журналистическата съвест? След такива глупости остава и децата ни да почнат да съжаляват, че не са с майки стрийптизьорки-то било толкова хубаво и забавно!?!?!

1

Amenhotep

преди 13 години

Намерили са с к`во да се хвалят ... Боже, на къде отива тоя свят, Боже!