61

5-6

преди 13 години

Управляващите вместо да говорят всеки ден защо не работят ? 1 година и полувина се наслушахме на всякакви шменти-капели от тях.. А през това време като вдигнат шумотевица за пълни глупости, като например импийчмът за Президента защото записал разговора с Симо Пицата... тогава те си гласуват закони в ползна на техният бизнес, но не и в помощ на икономиката.

60

атакаджия

преди 13 години

Шефа пак е изперкал-тичам да му занеса хапчето!

59

Анонимен

преди 13 години

Пий си редовно хапчета бе ***!

58

Българин

преди 13 години

Сидеров ,Сидеров,Хвърляш се като "куцо пиле на домат".Не разбра ли ,че 90% от българите те смятат за *** циркаджия.Ти напрви толкова "изцепки" ,че ако имаше държава нямаше да те пуснат да минаваш край Парламента ,а не да си депутат.Що се отнася да Р. Петков, ако е и 5%казаното от Цв.Цв. и "Герал" Танов е истина -директно на прокурор.Но еще веднаж- такива като Сидеров нямат право да минават край Парламента.

57

не са ползвали контр

преди 13 години

Защо родителите на Волен не са ползвали контрацептиви?

56

Санитар

преди 13 години

По отговора ти разбирам, че си хан Крум от стая 4 на Психиатричната болница... Ще пиша на Слави Бинев да те уреди на лечение в Брюксел... Тук не можем да те излекуваме...

55

БОЛЕН МОЗЪК

преди 13 години

БОЖЕ, ТОЯ ЛУМПЕНИЗИРАН *** С ПСИХИАТРИЧНО ДОСИЕ, ДЪЛГО 100 КМ ЛИ СЕ НАМЕРИ ДА Е СЪВЕСТТА И ГЛАСА НА НАРОДА? ДОЛЕН ***. ЛЪЖЕЦ, ПИЯНИЦА И РЕЗИЛ ЗА БЪЛГАРИЯ, НО ТЕ И ГЕРБ СА ТАКИВА - НАРОДА Е КАЗАЛ, ЧЕ КРАСТАВИТЕ МАГАРЕТА ПРЕЗ СТО ПЛАНИНИ СЕ ПОДУШВАТ.

54

болен пудел

преди 13 години

Волен постепенно се превръща във втори (болен) пудел на пожарникаря.

53

Луцифер

преди 13 години

Метастазите на комунистическото 45 годишно мракобесие, са плъзнали на всякъде и отърваване няма!БСП, ДС, червени олигарси, барети мутри всичко това е червената слуз на комуноидното ни минало, както и да го извъртат социолозите ***. Като прибавиш към това и лумпенизираното население, което се *** с ускорени темпове надежда за България няма - тя ще изчезне, а географското й място ще се казва Червена Циганария...Пълна победа на комунизЪма!

52

Анонимен

преди 13 години

Означава: "*** комунисти да се прибират обратно в на майка си ***". Ей това означава.

51

Анонимен

преди 13 години

A po dobre li e s Doganov vav vlastta.

50

Анонимен

преди 13 години

А Юри Галев не беше ли съветник от "Атака "в Самоков.А Слави Бинев не е ли от "Атака"

49

?

преди 13 години

Волен е много болен - болен мозък. Но пък ни управлява като единствено той подкрепя ГЕРБ. Защо ли...?

48

Анонимен

преди 13 години

не мяса на човек този на снимката

47

до-50

преди 13 години

Благодаря че,разбираш кои сме умниците в България.Щото Ние останахме малко,а ти при всички случай си от другата страна.Обратното на Умник!?

46

Санитар

преди 13 години

Ти кой точно хан Крум си? От стая 4 или от стая 9 на Психиатричната болница?

45

До 50

преди 13 години

Ами да ти припомня първо ,че не го махнаха ,а той си подаде оставката.А Волен Сидеро може да е всякакъв но не е смел.Той *** и слагач-не може януари 2009год в.Атака да публикува списък със 150 поръчкови убийства и да нарича Борисов мутра ,пък днес да му е единствения поддръжник в Парламента.А скоро ще изкарат един запис на който се вижда от кого Волен и Капка прибират едни пари.От един който днес според същия Волен е Октопод

44

Анонимен

преди 13 години

СИДЕРОВ Е АБСОЛЮТНО ПРАВ!

43

да им е сладко

преди 13 години

На зная Сидеров,управляващите или някой друг извън БСП ще направи нещо срещу тази политическа ***.Както отиват нещата,канибалските им нрави навлизат в последен етап т. е. взаимно щъкащите канибалчета в партията-майка, ще се самоизядат.Успешен пир!!!

42

до 46

преди 13 години

А ти къде беше,умнико?И защо мълча от 2006 год?Ако си късопаметен да ти припомня как го махаха Р.Петков и защо това го искаха от ЕС?!И след това пък помниш ли кой беше министър?И какво искаш-за две години да разрине някой това дето 20 год. е трупано!?По-добре да си млъкнеш когато някой все пак намира смелост и сили да изрече една обществена тайна публично и с името си!