182

Анонимен

преди 13 години

Само да вметна нещо, което е хубаво да се запомни! Петър Стоянов никога не е бил агент!!! "Виктор" беше измислица, а самото име хрумна на червените от това, че Виктор Калев много добре имитираше президента Петър Стоянов. Агентите са други - Сава, Гоце и т.н. Те са доказани. Виктор е измислица.

181

до 180

преди 13 години

Б-я беше опоскана до последно. Нямаше предприятие на печалба, всички бяха с дългове направени от комунистическите управници и затоа докараха националната катастрофа от 96-97 год. Вижте Гърция и Ирландия ЕС с колко десетки милиарди ги спасяват, а Костов спаси България без чуждестранна помощ за 2 години и последните 2 започна икономически растеж.Ще кажа за тъпанарите, че това с кражби не става! А истината е, че комунистите-крадеца, вика дръжте крадеца!

180

maza

преди 13 години

цитат: "Иван Костов ще извади България от тресавището, ... На бат ви Бойко му липсва капацитет и морал за изпълнението на такава историческа роля. За "Атака" мисля че не си заслужава да се говори: просто не стават за нищо. "Фактите:бат Бойко 117 депутатаАтака - 21 депутата СДС, ДСБ, Обединени земеделци, БСДП, РДП - 14 депутата.Как ще извади България от тресавището - с 14 депутата, а на Костов са само 2-3? Просто няма какво да говорим - цифрите сами говорят.

179

продължение Ю2

преди 13 години

До 178 от: "Не си спомням"ДС затова доведе Царя за да спре Костов и затова на Царя лъжите бяха толкова големи, защото залогът беше голям. И въпреки в България има трезво мислещи, а и негов опонент не остана по някакъв повод да не е признал Костов като 1 политик, държавник и т.н. Затова Костов ще бъде.

178

Ю2

преди 13 години

До 178: Моето уважение но не си прав, че това е последното занятие на Костов.А за власта ще ти кажа че 96 и началото на 97год българският народ се уплаши за физическото си оцеляване(нямаше лекарства и хляб, 1$ = 3000лв.),ДС & Сие им не беше възможно да ударжат положението ( беше не удържимо) и поради това народът масово гласува за СДС. Ако не бяха тези обстоятелства и до сега СДС нямаше да вземе власт. Но в Б-я има трезво мислещи,а и опоненти те му го признаха за 1 политик, държавник и т.н.

177

Анонимен

преди 13 години

"Костов никога не говори небивалици,а сериозни неща"-как искате един високо интелигентен мъж,с огромен опит в управлението и класа и достойнство да говори популистки,като Бойко Борисов?На него му е висока класата-тя не му позволява да говори и да се принизява на нивото на сегашния премиер.Човек трябва да има достойнство и да мисли,като говори нещо,а не да плямпа,за да привлече вниманието на журналистите и да изпъкне,колко е ***.Пък и човека си е умен-и да иска не може да говори простотии.

176

Анонимен

преди 13 години

Иване кажи си за Косйо самоковеца ще ти олекне

175

Анонимен

преди 13 години

Иване, Иване-първи теб, Шенген ще хване.....

174

До 179

преди 13 години

С цената на КАКВО. Продаде половината България за жълти стотинки.

173

Анонимен

преди 13 години

За ЕС и НАТО имам впредвид, че благодарение на неговата твърда и постоянна политика хванахме "последния влак". Иначе подписването стана от следващите правителства, но с много предпазни каузи.

172

Не си спомням...

преди 13 години

Моите уважение към Иван Костов и към първите две години от неговото управление. Аз обаче нямам спомен Иван Костов да е подписвал договор за пресъединяването ни към НАТО, нико към ЕС. Преговорите започнаха по времето на Виданов, а договорите бяха подписани след Костов. Аз съм от тези които "разбират" Костов, но не мога да му помгна, при него нещата политически са загубени. Това му депутатстване ще бъде неговото последно публично занятие. Другото което следва за него е пенсия, зимнина и тишина.

171

ст

преди 13 години

На Иван Костов много му я ясна политиката, ама колко го разбират? Без него нито НАТО нито ЕС

170

Анонимен

преди 13 години

Какъв шенген..???????????????????????????????? с най големите пенсии и заплати в целия свят....

169

Анонимен

преди 13 години

КомандираПа набираПе**расиза сеира

168

ФЕН

преди 13 години

Костов е точен. Никога не говори небивалици, когато става въпрос за сериозни неща.

167

бате Гойко

преди 13 години

Колкото и да плюете по Костов фактите са си факти. Този човек за 4 години изкара държавата от най-голямата й криза и след това 2 правителсвтва караха само по инерцията от неговото управление. Може и да е направил грешки, но за мен това е най-големия и способен политик в България в момента. Всички плюете без да мислите и вече 10 години ви лъжат по един и същи начин на изборите (идва някой "нов" и казва, че ще ни оправи и наистина ни оправя ама по един по-специален начин). Тъжно...

166

Анонимен

преди 13 години

Пиши по-разбираемо:)) Иначе изглежда двусмислено.

165

dyndi

преди 13 години

Иван Костов е един умен политик с много опит !

164

Анонимен

преди 13 години

Това супернова ли е - СК - и какво означават тези инициали?

163

KOKO

преди 13 години

За мен, Костов казва това, което го мисля и което искам да чуя от лидер (и още по-добре от Командир!) Хубаво е да си заслужил прозвището Командир, нали? А съвсем друго е да си заслужил да си Гоце, или Виктор(Петър Стоянов), или Сава, или Картончик и т.н. Или Хамстер(СЪСЕЛ) напр. ) 0свен това партиите си остават партии и когато управляват и когато са в опозиция. С върхове и спадове. Така е навсякъде. Идеите, които произвеждат Костов и ДСБ за България са ми по душа. И в управление и в опозиция. Не съм член на ДСБ, но те са ми нужни! Освен това, имам и право на личен избор и преценка, нали? Затова не разбирам с какво ви пречим.