147

Анонимен

преди 13 години

Трябва да се разрови общия бизнес на Цветелина Бориславова и Бойко Борисов през 90-те години, а и след йкато Царя издърпа Боко в МВР през 2001 г. Тогава Боко и Цеци използваха момента и прибраха СИБанк, Пампорово и други активи. Това е съмнително, има ли конфликт на интереси?

146

Анонимен

преди 13 години

"Някой ако смята че битката с мафията ще е лесна се е объркал. " Е как ще е лесна като начело на държавата седи човек имал общ бизнес с мафиоти като пашата от СИК, Алексей Петров от Аполо и Болкан, *** и всякакви други такива. Плюс екстра - бивш майор от школата на ДС в Симеоново, и член на БКП. Плюс още една екстра: половинка на най-богатата българка Цветелина Бориславова, незнайно как за 20 години преход спечелила близо 1 млр лева !? Може би защото е била снаха на члена на Политбюро на БКП - Арабаджиев, баща и е бил от ДС, а тя самата е работила преди 10-ти във фирма на ДС - ИНКО....

145

киро

преди 13 години

Какво мисля няма значение важното че твойте приятели са изградили тази корупционна схема а не Герб... те са ученици и доста още ще се учат от БСП

144

Анонимен

преди 13 години

Две глутници червени кучета ,поклонници на тошо , привърженици на проектите на Империята на злото, се бият , хапят , ръфат , надлъгват, мамят , заблуждават, демагогстват за ..ВЛАСТТА ..в нещастна България.. Едната шайка е от ГЕРБ и Атака , а другата -БКП/БСП/ и ДПС.. .Предвождани от гейове , тикви , мутанти от ДС , те водят ЛИЧНА , а не идейна борба за власт ..Една тълпа от селски хитреци се опитва пак, да заблуждава цял един народ .. Това е положението , засега ))

143

Анонимен

преди 13 години

скоро време като поднат от власт , следващите управляващи , преди да променят безумията в законодателството , първо ще им го истрещят вдесятката на тъпите гербаджии , 20 години ни управлявяхе децата на бившите номенклатурни кадри , сега прислугата им

142

Анонимен

преди 13 години

Защото все още да държавен служител с 20 години стаж, и жена държавен служител да има 6 апартамента + къща + земи + пари на влог като за бизнесмен не престъпление според НПК. Но сега с новите промени за комисията Кушлев за необяснимо забогатяване, няма да се учудя ако Цветанов получи гражданска конфискация на поне 2 от апартаментите. Няма да може да обясни откъде има 350к 2008 година за покупката на имоти и ремонт на 3 етажна къща. Иначе си прав Цветран Цветанов е мазник крадлив , тук съм съгласен.

141

Анонимен

преди 13 години

Според мен Танов е искал той да вземе част от парите от наркотици, Запалката не му е дал искания дял, и Танов е напуснал МВР и е отишък при Боко в ГЕРБ , за да се реализира там като кадър. Вече като шеф на митниците, има по-големи възможностти да прави пари от контрабанда.

140

Анонимен

преди 13 години

Кога Цветан "6-те Апартамента" ще си каже кого е консултирал , с дипломата си от ВИФ? Сигурно някое начално училище да си направи програмата по физическо, а те са му кихнали 50к.

139

Анонимен

преди 13 години

Ченгенцата Петков и Танев, били преди 2 години в един отбор сега се плюват и храчат по телевизиите. Двама комунисти, единия от БСП (комунисти), другия от ГЕРБ (комунисти), а Цецо "6-те Апартамента" приглася от растояние. Какво не са разделили Танов и Петков преди 2 години? Пари, жени, наркотици ...

138

ПИТОН 357

преди 13 години

А бе, Киро, тези от ГЕРБ какви мислиш, че са, не са ли и те комунисти, или поне 2/3 от тях?

137

pisna mi ot pisanici

преди 13 години

GRBR na kyde be?kak moje tolkova myl4alivo da natiskata vsi4ki da myl4at?Nekakyv Shushliakow-Shushuvigon Kyshtliakof e privikan da dava obiasnenia i to samo i samo zaradi ANONOMEN SIGNAL,A tuka Pikaeshtiat vyv Fintanite kavo abe napravo im *** v suratite a te ne i ne i nema da privikat nito Cweklanow nito Tanow?Boiko tezi dvamata ti razcykvat pinponkovata topka na futbol4e na malki vrati4ki.Ia im tegli edin shut i BSParite da mlkvat

136

Анонимен

преди 13 години

Е как да не ти се повдига от ченгетата в тази държава?

135

Sviro

преди 13 години

Това правителство яко бръкна в гъ..за на червените барони. Факт е, че те не вярват вече на БСП, по точно вижда крат на тази партия.Има доста неща който ще продължават да излизат и които ще компоментират червените функционер.За това създадоха АБВ АБВ в ***. Комунисите вън от България.

134

Анонимен

преди 13 години

Шоуто продължава в *** ни държава!

133

Калин

преди 13 години

тези шменти.. що не се вземат най накрая .. вместо да го увъртат .. и да са правят, че не са заедно.. да се вземат и на меден месец.. по къщята си в гърция, испания франция! ама запо дълго - до живот!

132

до 128

преди 13 години

По данни на БНБ печалбата на ВСИЧКИ банки е 800 000 000 лв.-има го в нета. СИ БАНК мисля , че е на 13-то място по печалба:)) А за наркопазара не си прав-него го подари на тъща ми.Сега ти пиша от канарските острови.:)

131

КИРО

преди 13 години

а БСП (БКП) бяха уникално ефективни,корупция нямаше,само я практикуват от около 60 год,

130

t-rex

преди 13 години

Всеки уважаващ себе си комунист отрича докрай и независимо какво го питаш, той ще ти говори само едно и също... Проследете изказванията на Р. Петков, Р. Овч., Станишев и който и да е друг за да видите, че съм прав!

129

ПИТОН 357

преди 13 години

Петков беше трезвен тази сутрин в сутришния блок на БНТ. Отрази атаките на Цветанов, както Луната отразява слънчевата светлина, не че Цуцик е Слънцето, а Петков- Луната, просто ми харесва метафората.

128

Анонимен

преди 13 години

Пост 130 и 132 са цитати от книгата на зверски разстреляния от килърите на Бойко писател на мутрите Георги Стоев. Именно заради нещата, които знае намери смъртта си пред хотел ПЛИСКА. Хубавото е, че тези неща ги знаят и още доста хора все още (е не всичките са живи). Предстои интересна политическа зима. Може най-после неудобните въпроси да не се насочват единствено към Цветанов и апартаментите му, а и към самия Премиер и не особено светлото му минало.