272

Дидо

преди 13 години

Проблема с манготата е вече огромен, но нито едно правителство няма воля да го реши. Явно по български ще чакаме докато стане много напечено и тогава ще се сетим. Защо трябва тези *** да живеят на гърба ни??? То ние едва отселяваме в тази джунгла България. Не може да точат социалната и здравната ни система. Децата им не ходят на училище не могат да говорят, четат и пишат мозъчната им дейност е на много ниско ниво, но са вече отгледани от нас и държавата ни крадци и убийци.

271

Ех

преди 13 години

*** си е *** и УНСС да завърши пак си остава крадец и разбойник.

270

Анонимен

преди 13 години

Да живее Ангел Марин!!! Най достойният вицепрезидент дето сме имали! Като Първанов де......хахахахаха *** мръсни!

269

Анонимен

преди 13 години

Цветелин Кънчев беше осъден докато беше депутат за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва.EБАТИ ДЪРЖАВАТА!

268

странно..

преди 13 години

ЕС иска да отпуска помощ, за да се ПРОМЕНИ живота на *** ( или роми) .ТОЗИ МИКЕЛЕ учи в Оксфорд и Кембридж. Следователно е хиляди пъти по-добре финансово от редовото българско семейство, което НЕ КРАДЕ!!!СЕГА НАШИТЕ ЕВРОДЕПУТАТИ да изнесат непременно случая с МИКЕЛЕ, син на много заможен ръководител на рОМСКА партия, следващ в Англия, и да обсъдят в ЕВРОПАРЛАМЕНТА : ромите направиха на *** БЪЛГАРИЯ, сега и ЕВРОПА ли ще си затвори очите, само за да има дейност по "ромския въпрос".

267

Анонимен

преди 13 години

*** вече е на свобода пуснат е под подписка ,така ,че ние си лаем по форумите ,а кервана си върви.

266

Анонимен

преди 13 години

Нали евробюрократите и шайката на сорос в един хор квичаха,че видите ли *** вършели престъпление ,защото те (горките) били бедни и необразовани,затова трябвало когато убиват и ограбват българи,когато изнасилват стари жени да сме бъдели по снизходителни ,по толерантни към тях ..,ето ,че се доказа дори да е образован и много богат *** си остава *** и въпреки ,че не съм расист си ,почвам да си мисля ,че Хитлер е бил напълно правв идеологията си.

265

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ Е РЯДЪК ***!!!!!!

264

ВР

преди 13 години

Какъвто бащата такъв и сина. Кръвта вода не става . Хайде и за него стихотворението на Вапцаров където имаше следния цитат" Попаднах в затвора и станах човек "

263

Анонимен

преди 13 години

Най-лошото, което може да се очаква, че това татюво момченце ще го оневинят за сметка на някое бедно българско момченце. Винаги така правят, винаги изместят вината върху някой друг беден Българин. От Тодор Живковия социализъм е така. Нали той си е наследник на влашки ***, защо да не изцигани някое Българче. Те вече 50 години го правят, от Априлския пленум. *** си остава ***, дори Тодор Живков да е.

262

poohy

преди 13 години

С каквото си закърмен - такъв ставаш. Надали на Микеле това му е прощъпулника, пък и в Сейнт Андрюс като нищо е обирал състудентите си, както всички други *** учили и учещи на Острова.

261

Анонимен

преди 13 години

Гоце помилва бащата ще помилва и малкото ***. На АБВ-то ще му трябват гласоподаватели

260

ДО МАНГАЛИТЕ

преди 13 години

РАЖДАТ ПО 5-10 ДЕЦА ПОСЛЕ РЕВАТ НЯМА ПАРИ,НЯМА МАРО,НЯМА КЪДЕ ДА ЖИВЕЯТ,ЗАЩОИ КОИ ИМ ПОЗВОЛЯВА ТОВА.ЗАЩО БОИКО И НЕГОВОТО ПРАВИТЕЛСТВО НЕ ПОДКРЕПЯТ БЪЛГАРИТЕИ ТО МЛАДИТЕ,КОИТО СА С ВИСШЕ ОБРАЗОВАНИЕ ,ОЖЕНЯТ СЕ И ПОСЛЕ НА КВАРТИРА ПО 400 -500ЛВ ВСЕКИ МЕСЕЦ ПОЛАЩАТ И КАТО СЕ УБЕДЯТ ЧЕ ТАКА НЯМА ДА СТИГНАТ ДО НИКЪДЕ БЯГАТ В ЧУЖБИНА.ЗАЩО НЕ СЕ ПРЕДЛАГАТ ОБЩИНСКИ ИЛИ ДЪРЖАВНИ ЖИЛИЩА ДОКАТО МЛАДИТЕ СПЕЦИАЛИСТИ УСПЕЯТ А СЕ ГРИЖИТЕ САМО ЗА ***,ТАЗИ КАУЗА ДА ГИ ВЪЗПИТАТЕ Е ИЗГУБЕНА А И ЩЕ УБИЕ БЪЛГ

259

Boroka

преди 13 години

Za6to triete Komentari

258

Boroka

преди 13 години

Bravo triqt gi

257

Ot raiona sum

преди 13 години

Sofka i ustata sa biz bize s tozi cvetalin i pro4ie

256

Посърнал учен от БАН

преди 13 години

Мдаа.......експеримента на века завърши с тотален провал - пращаме едно *** в люлката на науката и искаме да докажем, че когато им се дадат възможности те също могат...........но на практика, кръвта вода не става, крушата не пада по-далече от дЪрвото , дюля круши не ражда и пр. народни поговорки бяха потвърдени.............мдаааа, гените са много важно нещо, ха сега ме осъдете зза расизъм

255

Анчо

преди 13 години

Деветстотин първата година,*** станахме мнозинаДеветстотин първата година,*** станахме мнозинаОооой, циганиноДа живее всичкото ***, аркадашОооой, циганиноДа живее всичкото ***, бангладешЦиганката, *** раждациганския род за да възраждаЦиганката, *** раждациганския род за да възраждаОооой, циганиноДа живее всичкото ***, аркадашОооой, циганиноДа живее всичкото ***, бангладеш!

254

курти

преди 13 години

ТИЯ ПЪК ВЕЧЕ НЕ СА РОДНИНИ ,*** работа

253

Анонимен

преди 13 години

*** Работа