49

до АБВ-то

преди 13 години

Този номер е толкова изтъркан, че въобще не минава.Така че не го прилагай форумно.Никой вече не се хваща на тези селско-провокативни писателски изтъпления.

48

Подсладител

преди 13 години

Ти пък какво им плащаш бе нещастно бачкаторче....или си още ученик, а???? Платен драскач...я си качи фиша от последната заплата да видим какви данъци и осигуровки плащаш!!!! Може пък и някой ден отпуск на някоя лелка от подръжката да се осигурява от твоята надница... ***

47

!!

преди 13 години

Съгласен с 56

46

Анонимен

преди 13 години

Аве и аз съм за АБВ,*** го спрете този спамер..........

45

Винету

преди 13 години

На изборите трябва да гласуват само хора с образование над средното за да не избираме това недоразумение повече!!!!!!

44

уфффф...

преди 13 години

А мен ме карат да си я пиша взета и даже не ми я и плащат. Държавен служител да си. Ако може и полицай. Те са най-спестовни.

43

Биг-Бен

преди 13 години

Боковите червенотиквеничковчета - най-биг тиквите по света!

42

IVo

преди 13 години

аз съм съгласен с предишния вариант. Не може някакви държавни мишлета вместо отпуска да си взимат болничен или комаднировка и после ние да им плаща ме по 100-200-300 дни отпуска натрупана като имат ще си я взимат. Аз работя в часна фирма ако не си взема отпуската ме карат насила , може и да не искам , но ме принуждават. А това че работодателя не давал , тоя филм го играйте другаде. Не може държавата която им е работодател да им откаже отпуската , просто са намерили вратичка

41

сибанкя

преди 13 години

Ми няма да се приеме, защото герберите имали да взимат отпуски за 120г. трудов стаж

40

Bambi

преди 13 години

Ne e po temata,no nqkoi ot burgas da ima tuk,koito da useshta taka priqtnata mirizma,koqto se nosi vuv vuzduha na neftozavod?!?!

39

оборотчо

преди 13 години

Боко толкова се върти, че накрая ще си цуне ***.

38

Дързост и Боза

преди 13 години

Така е. Демокрацията не е селска хитрост, страхливост, некомпетентност, лицемерие, нерешителност и отчайваща глупост.

37

до 33

преди 13 години

Какъв юрист? Те не знаят на кой свят са. Туку получат и SMS: родих! Пълно безхаберие и простащина придружена с наглост. Те знаят всичко, как така да питат хора с образование по-добро от тяхното?!?

36

Georgi

преди 13 години

zashto si virtish g** be Boko.

35

Отпускар

преди 13 години

Ами нямат юристи, щото са събрани от кол и въже!- това е ГЕРБ

34

Интересно

преди 13 години

Ако той е собственик на фирма и неговите подчинени/служители евентуално не са почивали 10 г. и не са си взимали едномесечните отпуски, как ще бъде толкова услужливо платежен и готов с усмивка и приятелско съгласие да плати няколко милиона парични компенсации?Ще е готов да извади няколко милиона от собственият си джоб? Едва ли.

33

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера, ГЕРБ толкова ли нямат 1 юрист, когото да бяха питали преди да предложат това изменение в КТ? Защо трябваше 1месец да се чудим да си ползваме ли отпуски, ще мине ли, съда ще го пусне ли и т.н.? Писна ми от недообмислени, колебливи и полувинчати решения. Уж беше мъж на място, а то като някоя п**** - всяко решение е предпоследно, а после ми излизат с номера, че това било знак за демокрация. Не знаех, че на нерешителността и глупостта им викат демокрация.

32

Анонимен

преди 13 години

Премиерът на чалгата-ти си по-*** и от Тодор Живков,*** *** мутренска!А,сега всички комунисти да гласувате за Вожда-я,вижте кви пламенни слова към Тодор Живков!Ооооо,Тодор Живков.Амин."Бойко,мачкай комунистите"-*** майката,честно!

31

Криста

преди 13 години

Има хора с много стари отпуски,които започнаха да си ги ползуват,но сега това решение отново ги спря.Ако това е дисциплиниране на работодателя,не знам какво да кажа.Всичко е една голяма демагогия.

30

прераждане

преди 13 години

ББ верно е като герой от комедиите преди 89г