29

равносметка

преди 13 години

От предното вдигане разбрахме, че не са толкова виновни договорите и цената на която купуваме газ, а лакомията на собствената ни държава. ТЯ милата ни дере толкова, колкото Русия само може да си мечтае. Тъй, че виновно е само правителството и тъпотията на българина!!!

28

Анонимен

преди 13 години

"Тиквите го вдигнаха лятото с 30%, а сега като го смъкнат с 3% чакат народа да вика УРААА.."*** той Станишев е виновен за тия 30%!!!

27

Дежа вю

преди 13 години

Тиквите го вдигнаха лятото с 30%, а сега като го смъкнат с 3% чакат народа да вика УРААА...

26

Анонимен

преди 13 години

""Цената на руския природен газ ще пад"а, заяви премиерът Бойко Борисов.Той обаче не посочи конкретни цифри и срокове за едно поевтиняване."И не е необходимо да посочва срок, то е ясно.Изчакайте 800 дена!

25

e55

преди 13 години

най-голямата иЗдънка СА БОЙКО И ГЕРБ.НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КАКВО ПОДПИСВАШ,НАЛИ НАРОДА ЩЕ ПЛАЩА!

24

Анонимен

преди 13 години

Умряха то смях. Няма такъв цирк просто. Вчера Путин дойде, донесе си бумагите за подписване - Бойко ги подписа, а дори не е прочел какво подписва. Нито цени, нито срокове - конкретни. Ама няма друг начин - тук пред балъците може да се сили, но пред Путин не преде. Може само да му подарява кученца и да го гледа като ***.

23

Анонимен

преди 13 години

Защото именно това е правилното изписване на РУСИЯ - с двойно СС.

22

Анонимен

преди 13 години

а бе тоя неграмотен *** и от газ ли започна да разбира ?

21

123

преди 13 години

AKO PREMIERA NE E DOSTATA4NO INFORMIRAN,TA DA PREDSKAJE,TO KOI?KOSTOV!DOBRE E 4E BALGARIA SE VRA6TA KAM DOGOVORI S ROSIA,TREBE DA SI EPTEN BUNK,DA ZAGARBI6 BOGATITE RUSKI PAZARI.ELE PA AKO IKONOMIKATA NI ,PRIRITVA KATO KLAN-NEDOKLAN.

20

Svilen75

преди 13 години

Абе тоя врачка ли е или министър председател??? Явно е врачка, щом казва че ще пада, ама не казва кога и с колко. И най-вече - как. Може би защото не знае. Скоро в министерския съвет ще започнат да гледат на ръка, боб, кафе ...

19

Жо

преди 13 години

До 7 пипс: Ти българин ли си, защото пишеш името на Русия с две "с"? Няма лошо, не искам да те обидя. На български се пише "Русия", а на руски "Россия". Ти си написал нещо по средата :-)

18

nabludatel

преди 13 години

Хе хе той да не е врачка предсказал духовния наследник на ванга

17

пипс

преди 13 години

Често с делата си много същества ни правят напразни, безсмисленни. Но въпреки това има и дълг и ако се откажем от това, тогава пак нищо добро се не ражда за нас. За тарифите и тия неща знаят горе, но щом намеква че цената ще пада, значи да се надяваме да е така? Тя още не е тръгнала газта и вие искате да падне и цената? А сегашните квоти не зная, но имат думата и доставчиците и дистрибуторите? И те си имат споразумения и с централният и помежду си. По целият свят е така.

16

Бай Танас

преди 13 години

Аз ще ти кажа защо е така,то е повече от очевадно.Първо тук няма компетентни органи.Второ се хвърля само прах в очите.Това са 12% разлика човече,за какво ги давам мамка му,като са купили и са монополисти да си модернизират мрежата бе,за какво ги давам аз тези % повече-имало загуби-ми то не става само с уяждане-иска и инвестиране бе уруди мръсни

15

пипс

преди 13 години

Че аз наистина не съм осведомен и компетентен? Това е работа на хората дето се занимават с това. А защо е по-висок процента не зная, но не е малко както казваш? Ако посредникът е отпаднал, тогава причината не зная къде е? Това не е моя работа? Но би било хубаво да ни паднат разходите, защото не мисля че сме по-заслужили от германците да плащаме много по-високи такси?

14

Карам

преди 13 години

Борисов вземи и ни светни защо плащаме акциз за цената на газта по бензиностанциите.Нали в уж като влезохме в Евр.съюз акциза щеше да отпадне и цената на пропан-бутана рязко да се понижи , а вместо това вече плащаме най-скъпо за газта в сравнение с другите евр.държави , за заплатите да не говорим !!!

13

пипс

преди 13 години

защо обиждаш човека? няма идеално научени хора за всички области на живота. Дори и Адам не е знаел да пее, но после се е научил. Важното са три неща: Управника да си държи на народа, да е компетентен и да се вслушва в правилните за нас неща. А подробностите са дело на много специалисти по разните подсфери. За мен Борисов си е достоен за уважение човек, а какъв е не зная? Я се стегнете! Плюете си министъра, а искате той да ни уважава? Затова българите сме в упадък - сами се ядем, освен от други.

12

пипс

преди 13 години

Нали писаха, че новото дружество ще е 50/50 съвместно участие и без посредници? Ами какво по-пряко от това? Цените на световният пазар са и въпрос на договорка от всички производители и доставчици. Не можем да очакваме че ще се срине цената на газта, защото ние крайните потребители искаме? Ако при доставката ни свалят цената пак ще е хубаво? Да очакваме че ще се срине рязко надолу, може да е добре, но ще доведе до дефлация, защото сега има свит обем на търговия в много области. Свързони са.

11

Бай Танас

преди 13 години

Хм,ти хич не ми се видиш осведомен моето момче,ама ИЧ.За твое сведение,тук цената на Газта е по висока от в Германия-това първо.Второ-като са толкова подготвени-да сравнят % от сметките тук и в Германи и да видят цената която се удържа за електропреносна мрежа.Аз ще те осведомя теб че ми се видиш заблуден-в Германия е 2% от сметката а тук е 14%-найс,а?И те така се убавии неща.които могат да променят веднага,но не искат щото не им изнася или са некомпетенти

10

Анонимен

преди 13 години

То стига да изхвърлят посредниците дето ни препродават газта и да я получаваме директно от Русия.Цената ще намалее тогава.