233

коко

преди 13 години

и ЯНЕ трябва да е в БАН....той много открития направи,повече от Учените там

232

коко

преди 13 години

Юлче с комунистите е така....не се пали

231

коко

преди 13 години

младия Учен от БАН,ще си остане само млад,но не и Учен

230

Жани

преди 13 години

Хайде, видяхме, че си "умна"!:)))) Да съсипем всичко българско и родно-основен принцип на Гейб!

229

Юлия

преди 13 години

Поправка: с НИКОЙ в този форум не може да се разговаря нормално.

228

коко

преди 13 години

Юлче....ПРАВА СИ ДУША

227

Юлия

преди 13 години

С Вас опеределено не може да се разговаря нормално. Какво значение за коментираните въпроси имат моето самочувствие и това къде работя? Управлението на БАН не става, това е истината.

226

Do Юлийка

преди 13 години

Юлийке, та откога каза че чакаш за докторантура? Да не си към пенсионната възраст? Нали БАН е санаториум?Защо не идеш при Игнатов в НБУ - ще си говорите за мумии, а нищо няма да вършиш, щото мумиите са в музея, а и са доста поизучени.

225

Жани

преди 13 години

Юлия работи, както и Дянков, за интересите на САЩ, искат да съсипят и опростеят българския народ тотално, да го чалгазират, бигбрадъризират и т.н. С тази особа няма смисъл да се пише. Искат да направят и тук това, което направиха в Грузия, което направиха с Грузинската академия. После ще получат пари в кеш от заграбването на апетитните имоти на Академията.

224

Анонимен

преди 13 години

МЛАД УЧЕН ОТ БАН //.....ЦЯЛ ДЕН УЧИ ТУК....в днес.бг.....после ПАРИ иска

223

Анонимен

преди 13 години

ало жане спри с твоите сравнения...знаем за пол пот....нищо общо нема с Б.Б

222

Георги

преди 13 години

"Общо собствените приходи и трансферите се равняват на 66 210 438 лв, което представлява 43.78% от приходите на БАН." Информация за 2008 като пример. Не вярвам за 2 години всичко да се е променило коренно. Считам, че собствените приходи са фактор за това колко е сполучлива работата на специалистите. Не мисля, че ако държавата налива в хора, които изкарват и сериозни собствени приходи, то ги налива в "Нищо". А аргументи в подкрепа на вашите предположения ?

221

Жани

преди 13 години

Последно в историята на човечеството Пол Пот е мачкал интелигенцията, сега Батман и Дянков му правят достойна конкуренция. Смятайте-отделени са повече от 100 000 000 за подслушване на телефони, а за наука два пъти по-малко. Има ли смисъл да говорим повече. И на най0тъпият ще му стане ясно в какава "демократична и европейска" държава живее.

220

Мърсианиц

преди 13 години

Я стига сте хулили чичковците от ибан, Знаете ли , че те ми конструираха чинията, та да се върна на марс, че моята съ чупи...още през септември 1944 година ми я конструираха начи;)

219

Жани

преди 13 години

Държави като Роанда, отделят повече пари от БВП за наука, отколкото "европейска" България. Интересно защо в статията не се споменава и за отвореното писмо написано от български учени, работещи в чужбина. Подкрепата към БАН от тяхна страна е пълна и категорична, подписана от 300 световно известкни българси учени.

218

Юлия

преди 13 години

Ще прощавате, ама никой не дава пари за едното нищо. А иначе къде видяхте пък факти и аргументи за обратните на моите твърдения?

217

до Чичето

преди 13 години

Смърдянков е бита карта. Лошото е че това правителство дойде с надеждата да присвои европейски средства под маската "предишните крадяха - ние - не!" Ама като гръмна международната преса с "необяснимото забогатяване" на гуменката, спукана им е работата. Единствената страна, на която не й пука за корумпирани управници, е Русия - защото тя има опит, а и винаги диктува условията. А тия вече са готови на всичко - и на Белене,и на Южен поток, ако трябва и казачок ще врътнат.До изборите догодина!

216

Анонимен

преди 13 години

Не си прав, БДЖ е последната...

215

Юлия

преди 13 години

От години мечтая за докторантура именно в БАН, а междувременно работя съвестно и нормално. Ако си мислиш, че нещата, които пиша, са ми приятни, лъжеш се. За съжаление, въпреки младата си възраст съм свършила много по-полезни неща в живота си, отколкото редица мастодонти в БАН. А ти изглежда никак не можеш да разбереш кой е на страната на академията и кой не. Аз съм за добро управление на БАН. Само така ще се оправят нещата там.

214

Муфлон

преди 13 години

Гавра с последната комунистическа ***! хих