118

maiorski

преди 13 години

ами ноемално е ..в българия см все пак

117

КараИбрахим

преди 13 години

Хайде лека калпаци.Отивам да поработя.

116

Българин

преди 13 години

Азиатските кучета срам нямат!

115

КараИбрахим

преди 13 години

А редно ли е всеки ден да има някаква тенденциозна новина за турците във форума и всички да влизат и да псуват?

114

Перун

преди 13 години

Че той и Станишев бей, Доган бей, Първанов Бей, Луканов бей, Младенов ага, Румен пашата и т.н. все са ни колели и бесели? Само дето са българи, а не други? Стига с тия насаждане на омраза към всеки! Има свестни хора сред всички. Ако е гадина човека, да се накаже, но защо да страдаме и тия, дето нямаме вина за всички тия зулуми? Ами сега мацките спят с ***? да убием *** ли? та те самите българи се продават и предават, та кой ни е крив? Проституски свят е и това си е.

113

КараИбрахим

преди 13 години

Целя да се погледнат в огледалото.

112

Анонимен

преди 13 години

Прочети романа. Говориш наизуст.

111

Перун

преди 13 години

казах ти, че ние българите сме си спокоен народ, но не означава че не сме хора? ти само зверовете ли признаваш за велики? А искаш ли да видиш най-големият звяр в макрокоссмоса? Познавам го. само да му кажа и ще се яви лично пред теб. да не се накъкаш обаче? Това добиче е доста едричко. Само ръчичката му е няколко миллиарда киллометтра. Ако дойде да те види, ще се накъкам и ние - няма майтап. Българите са тормозени от много хора, но просто все се самопрецакваме.

110

КараИбрахим

преди 13 години

Турците -Исмаил бей и Исмаил ага са описани като благородници.Другите са спахии-български бивши благородници и помаци-пак бивши българи.Българи колят българи,това е.

109

maiorski

преди 13 години

ибрахиме за турците са 70% араби10% египтяни10% гърци10% индийци....ами какво да ти кажа...май прдпочитам да съм си българин

108

Перун

преди 13 години

Не те разбирам какво целиш с тия неща? Какво искаш да върнеш миналото ли? та то е минало? Всякакви хора има. Ако говорим за справедливо възмездие, тогава тоя свят ще бъде унищожен, защото всички са отговорни за такива злодейства като това, което описваш - от създателя на народите ви в Шамбалла, до последният човек, дори и йогите, дето нищо не правят (защото именно не пречат на злините). Какво насаждаш - антибългаризъм ли? не бива!

107

КараИбрахим

преди 13 години

От една страна гордите българи избират странно пасивна позиция, отказ от битка, за да не стане кръвнина, избор на мъченическата смърт (например, Манол неколкократно отказва - и на Сюлейман ага, и на Севда да го освободят, за да поведе хората в битка. Не, остава в обора на конака, унизително вързан, за да посрещне мъченическата смърт), от друга ревностните християни проявяват неразбираема за един истински християнин отмъстителност - преди да го убият, Манол успява да убие по особено мъчителен начин дебелия ходжа. Убийството е предварително планирано, макар и предвидено за Караибрахим.

106

гурбетчия

преди 13 години

Лека му пръст на загиналия и съболезнования към близките му! Вече ми се струва,че е нормално такива новини да стават повод за *** коментари.Независимо дали са писани от българи,турци,*** и др.- дразни гъзльовци колкото щеш - дал Господ !

105

Анонимен

преди 13 години

А турците като какви са описани???? Защо разсъждаваш еднозначно????

104

maiorski

преди 13 години

айде пускай пак статистиките на еврейските агенций който твърдят че българите са 10% еврей10% турци10% пабългари10% гърци50% траки...и че нямат нищо общо с славяните (руснаци)

103

Анонимен

преди 13 години

СМО ТАКА.БРАВО Н ТУРЧИНА

102

КараИбрахим

преди 13 години

Не мога да ги разбера и опълченците на българщината, тези велики патриоти, които настояват, че са деца на изнасилени българки и потомци на роби, търпели безропотно цели пет века тежко робство, а не на земеделци със своя земя и кооперации, на занаятчии със свои еснафи, на търговци с кантори и в най-отдалечените градове на голямата империя, на хора, които са имали свои църкви и училища, издавали свои вестници и списания, пращали децата си в чужбина да учат, и на хора, вдигали въстания през всички векове от завладяването на България до освобождението й. Има нещо наистина патологично в тая патриотическа нагласа.

101

пунто

преди 13 години

Чети новините! Смърт след заразено месо в БлагоевградБратя и сестра с белезници, млатили жени по входовеВнимание! Тръгват нови схеми за измамии т.н.Видя ли, защо българите гинат и намаляват? Защото се самоунищожават. А много от тези неща ги възприеха от чужди народи. Самоизяждат се тия.

100

Анонимен

преди 13 години

Тва кво говори за тебе ве резак мръсен ? че колкото и да ни убивате и дерете накрая пак ние ще сме отгоре и ние ще ви го набием до Одрин. България над всичко ве *** гадно!Що не излезнеш очи в очи на накой българин да го кажеш ве ? Защото ще те направят на *** *** набързо!

99

maiorski

преди 13 години

айде тоя пак почна да манипулира народа ...