19

бЕдНяК

преди 13 години

Всичко си е писано в Библията. Липсата на вяра ни води до подобни експерименти, които евентуално ще доведат до преоткриването на топлата вода. Но няма лошо да се изследва природата, която Господ е създал за нас. Така ще е докато мислим в 3D и време.

18

nas

преди 13 години

Лин Еванс твърди, че няма защо да се страхуваме от Големия адронен ускорител ЩЕ РАЗПОРИМ ЛИ ВСЕЛЕНАТА? - Лин Еванс твърди, че няма защо да се страхуваме от Големия адронен ускорител

17

edna prikazka

преди 13 години

predi mnogo mngo vreme edni u4eni praili eksperiment s androden kolaider i toq vzel 4e grumnal , taka se polu4il golemiq vzriv vsedvie na koito se e polu4ilo vsi4ko okolo nas. sega istoriqta se povtarq ;)

16

Токов

преди 13 години

Не чепкай, ке пукнеш!

15

атомен физик

преди 13 години

до: ВинкеланджелоНикакви физични проблеми няма да създадат, макар, че е интересна подобна измишльотина, както е интересна темата за паралелните светове ,прераждането и извънземните....Истинска е само Християнската религия , макар, че не е атрактивна, но за сметка на това ЛОГИЧНА !

14

G

преди 13 години

тц тц странни работи правят там тия хора

13

El futuro estа en...

преди 13 години

Даваш акъл на учените какво да правят, ама си цъкаш интернетчето на компютъра. Те компютрите от край време растат по дърветата, нали? Оставяй компютъра и отивай да копаеш, като си се загрижил!

12

Васко

преди 13 години

Да нема само " но кога се там съзира адронния коладер.... бум" Недейте бре , ще объркаме календара на маите.

11

атомен физик

преди 13 години

Последното изречение описва явлението квантова свързаност и не е странно изобщо! А иначе колайдера ще е ценен с това, че донякъде ще докаже, че Бог има, духовен, научно казано информационен свят - също, иначе феномени като Ванга не могат да бъдат обяснени от физиката !

10

nas

преди 13 години

JElaniq krai e vse taka blizo

9

brigante

преди 13 години

фоерверки ли ще има :D

8

Анонимен

преди 13 години

Ами заспивай :)))

7

учен

преди 13 години

Учените да помислят ,как да се справят с глада и беднотията в света ,а да не се занимават с глупости , защото политиците са безсилни!!!!

6

2013

преди 13 години

Да знаеш 2012 ще свърши на 31. декември... ще хапнеме малко свинско със зеле, червено вино, луканка, мезенца... и след това ще дойде 1. януари... 2013 после 2-ри , 3-ти и т.н. после 2014, 15, 16 и т.н. докато ни писне да броиме от рожеденната година Исус и почнеме да броиме от твоята... Голям си МЕСИЯ, всъщност ... Единствената опасност е да е толкова *** телевизията, че да заспя на този ден...

5

анти-религия

преди 13 години

Защо не си си надписал коментара с ***?Щом си човек, защо пишеш "*** като нас"...Ама аз те знам какво си - вярващо ***, от стадото водено на заколение, доено 2000 години от безскрупулни мошенници... продаващи АБСОЛЮТНИ истини...Хвърли оковите на вярата и отвори очи за истината! "бог" може и да е създал Вселената... но след това я е ЗАРЯЗАЛ на произвола на случайността...

4

Анонимен

преди 13 години

"Учените все по-близо до Големия взрив"Хахаххахахаха2012 Ще го постигнат.

3

Добри

преди 13 години

Да пъснат всички ядрени ракети и такъв голям взрив ще има че всички ще отидем при свети петър и ще разберем как е създаден светът.

2

Човек

преди 13 години

Не съм убеден, че човечеството е годно да понесе отговорността за това познание. Справка - БГ парламента. Малко прилича на атомна бомба в ръцете на пещерни хора. Хубавото е, че БОГ си знае работата и няма да допусне *** като нас да познаят мирозданието. Ще напълним Вселената със себеподобни. Дано да не стане!

1

ined

преди 13 години

Февруари 2011 няма да могат да стигнат до състоянието на големия взрив. Ще има ново увеличаване на мощността на няколко стотин милиона евра и вече декември 2012 ще сме на прага на ГОЛЕМИЯ ВЗРИВ - БУУУУУМ.....