25

Анонимен

преди 13 години

извикай доктора да й сложи една инжекцийка, за да не я боли горката! Па тогава я яж.

24

Шофьора

преди 13 години

На този етап се озъртам единствено за подозрителни торби с пагони, сврени като невестулки из канавките. Просяци безподобни !

23

гочо от село

преди 13 години

Благодаря ви много, за предупреждението! Кокошката на една съседка редовно прескача в моят двор и тероризира пипера и домаците ми. Досега се съмнявах че е терористка, но вече със сигурност зная че е такава. Сега с чиста съвест мога да я обезвредя. Но се колебая дали да е хуманно или не?

22

параноик

преди 13 години

Не се шашкай! Това е учение.

21

kk

преди 13 години

Пий си редовно хапчетата!Не,че ние сме по-добре от теб,но все пак....Какви комунисти са те подгонили пак?Та то няма други вече 65 години!

20

параноик

преди 13 години

Това предупреждение важи ли за телеграмите? Ако дойде разписка за данъци и ток може ли да гледам подозрително и нея? И какво ще ме предпази това? Вие трябваше да натупате ония депутати, дето гласуваха за участие в мисиите, а не сега когато разградихте двора ни, да се чудим кой какъв е и какво да очакваме от него!

19

kk

преди 13 години

МВР,Вие сте толкова много,че ако си гледате съвестно работата,ще охранявате всяка къща,да не говорим,че се оглеждате по кафенетата,а не за пакети!Така,че всеки да си заработва заплатата!Разпуснете се като институция,ние с много по-малко средства и хора,че свършим по-качествена работа!Полицаите са ти станали като плондери!Не могат да си извиват вратовете,за да се оглеждат!Могат само да си подават ръцете "напред"!

18

Анонимен

преди 13 години

В тази връзка МВР съветва гражданите да обръщат внимание, в случай че:- лица с гола глава и високо обществено положение, реагиращи на повикване"Ей, Пудел", купуват като а световно недвижими имоти;

17

До кога бе ?

преди 13 години

"МВР съветва гражданите"

16

11 до IND

преди 13 години

Какви комунисти бе, IND? Само аз ли забелязвам, че точно за Коледа ни замислиха поредната терористична заплаха? Да нямаме светъл лъч в живота си, това им е идеята... а сега си помисли кой отрича Рождество Христово (не, отговорът не е "мюсюлманите", те почитат Христос и Мериам). Та, кучето е заровено там, при обявилите се за богоизбрани....

15

хахаха

преди 13 години

С две думи озъртайте се за Костов :D :D :D

14

КараИбрахим

преди 13 години

Тръгнала една мома на пазар.По пътя срещнала Бай Иван.-Бай Иване,мога ли да повървя с тебе до пазара?-Може,моето момиче.-Но по пътя има една гора,и ти сигурно ще ми направиш нещо там.-Абе,моето момиче,как да ти направя нещо?Не виждаш ли,че в едната си ръка нося петел,в другата лопата,на гърба си имам кош,а на всичкото отгоре водя и една коза за юлара.-А недей тъй Бай Иване-ще забиеш лопатата в земята,ще завържеш козата за нея,ще захлюпиш петела с коша и готово.

13

IND

преди 13 години

И още нещо - помнете, че комунисти никога не са давали властта без кръв. Още от едно време са правили атентати за да завсемат или да си възвърнат властта!Да си припомним атентатът в църквата Света Неделя, който е най-тежкият терористичен акт в историята на България, а по това време и в света, доколкото под терористичен акт се има предвид действие на отделна въоръжена група.Извършен на 16.04.1925г, от група крайнолеви дейци на Военната организация на Българската комунистическа партия.

12

11

преди 13 години

Това е, станахме и ние модерни :) Боко се оценява на над 400 бона; талибани ни взимат на прицел, щото сме баш центъра на Европата; ще ни пенсионират на 80, че много се увеличи продължителността на живота ни; строят ни мол до мола да пъплим по лъскавите коридори и да се радваме, че и тук дойде цивилизацията с всичките й хубавини... въобще, радости. Да живей ЕС!

11

Цанка

преди 13 години

Моя комшия мандахерца един твърде подозрителен и издут пакет на чатала, само като го видя и се озъртам точно за пакета!

10

IND

преди 13 години

Абе в Русия, Ирак и Афганистан например да не е по-малко блато, но има атентати.Според мен има реална заплаха, щом започнаха да говорят за това дажи и вчера по бтв бяха направили опит да сложат пакет - оказасе че с часове никой не му обръща внимание и не уведомява никой за това...Просто не ни го казват директно за да не всяват паника - но все пак внимавайте!

9

Ivan Grozni

преди 13 години

Видяла жабата че подковават коня и навирила кракта!Оправихте червената крадлива пасмина - Крадливия Дедо от Мадрид, ***, Хамстера, Гоце и антуражите им;Оправихте маордесратвата на *** над обжшеството, особено в дълбоката порвинция и вилните зони, посегатестват им срещу инфраструктурата и т.н.Оправихте стандарта на живот в стараната и въвдеохтеа право, пазар и законност;Смешници...

8

БГ Шрек

преди 13 години

Някой виждал е атентатори, които да взривяват блато?!?!?Аз не.

7

Поглед

преди 13 години

Озъртайте се вие, охраняващите държавата. Няма народа да се превърне в параноици. Нали за това ви има и ви се плаща.На всички ни е ясно, че колетите-бомби са направени с цел дестабилизация на системата. Няма нужда и вие да наливате масло в огъня. Хората са достатъчно стресирани и без вашите апели.

6

Желев

преди 13 години

Гледайте за съмнителни пакети.Не си позвлявайте да надничате за цените на стоки,такси,налози,чужди заплати и т.н.Гледайте си канчето и не се интересувайте колко е откраднал този и оня.И спокойно-няма да ги върнат.