25

Салахадин

преди 13 години

до Tulski:не си заслужава и да ти отговарям.Дтеските фантазии си ги запази за себе си!!!

24

Жо

преди 13 години

БЕЗ КОМЕНТАР- Робърт ГЕЙтс :-))

23

genadi

преди 13 години

Искам да видя отмяната на "Не питай, не казвай", заяви US министърът...А пък аз много искам да видя как 101-ва Въздушно-преносима US дивизия освобождава Вашингтон и избесва по върветата цялата тая чифуто-масонска ***, която граби американците и целият свят!

22

Анонимен

преди 13 години

В саединените африкански щати деградацията е пълна !

21

tulski

преди 13 години

И на кои места си воювал ? Може би си участвал във войната във Виетнам ?Ей, като лъжете, поне го правете, да звучи убедително и автентично, а не детски фантасмагории !

20

777

преди 13 години

ЗА КЪДЕ СА АРМИЯТА БЕЗ ГЕЙИОВЕ НЯМА ДА ИМА КОЙ ДА ИМ ЛЪСКА АВТОМАТИТЕ,А БЕ НАПРАВО СЪЗДАЙТЕ ИМ ПЪЛНИ УДОВОЛСТВИЯ ГЕЙ КЛУБОВЕ,ПОРНО КЛУБОВЕ И БАРОВЕ ОТ САБАЛЕ ДО ЗОРИ,И ПОСЛЕ ГИ ЧАКАЙ ДА ПАЗЯТ РОДИНАТА ОНИ НЕ МОГАТ ДУПЕТАТА СИ ОПАЗЯТ РОДИНАТА ЧЕ ТИ ПАЗЯТ.....

19

':)

преди 13 години

Поздрави от Афганистан. Ще се съглася с твойте думи ,на доверие. Защото нямам такъв опит, не съм си искал от никой от тях :)))))). Може пък да си прав,знам ли?

18

Анонимен

преди 13 години

ПОМОГНЕТЕ НИ ДА ПОБЕДИМ МАКЕДОНИЯ ВЪВ ВОЙНАТА, В КОЯТО УЧАСТВАМЕ!В България си имаме собствено правителство управлявано от истински хора.В играта можеш да бъдеш политик собственик на фирма или войник.България ГОЛЯМА има нужда от вас.Включете се и вие erepublik/en/referrer/vladifetfov

17

Анонимен

преди 13 години

Абе защо не мога да прочета нито един коментар,а пише че има18?

16

Анонимен

преди 13 години

KAKVATO DARJAVATA ,TAKAVA I ARMIATA IM.

15

Анонимен

преди 13 години

AMERIKANSKATA ARMIA E PRIUT ZA NEGRAMOTNI ,DEBELOGAZI,MUTANTI,KOITO PLUSKAT PIZA,BURGERI , NALIVAT SE S BIRA I SE PRAVAT NA " RAMBOVCI"

14

Дарко

преди 13 години

Тва е идеята - онези които създадоха талибаните сега ще дойдат на бял кон и ще превърнат хамериканската армия в похотлива хомосексуална пасмина.

13

буду

преди 13 години

Никой нес е подиграва бе? Само се шегуваме леко, защото ако говорим сериозно, дори и факта че има обратни е срамно за нас хората, защото е глупаво мъжа да отрече жената като секс, а да търси еднополов? Но, ако сме само сериозни, ще се чудим да ревем ли?, да хапем ли? Да вием ли? Дори и да си е нормален един гей като човек, то е преполъчително да се откаже от това срамно нещо, защото е просто жалко? Абе те си знаят!

12

Анонимен

преди 13 години

армията на САЩ...XAXAXAKAKVA ARMIA IMAT TEZI MUTANTI.

11

бубу

преди 13 години

Ами няма дискриминация бе? Хората са им разрешили на гейовете да служат, при условие да не правят такива неща в службата си? Справедливо! Та нали това е армия, а не будоар за оргии? А гейовете обичат да си правят купони. Създайте программата: "Не питай, не казвай, а действай - обичай ме!". Това ще мотивира обратните и ще вдъхне повече патос в техните сърца.

10

Нина

преди 13 години

Ако американските мъже са 17% хомосексуалисти то това парави руските 57%.

9

Сержант Билко

преди 13 години

А къде са героичните *** и лезбийки от българската армия ? Ееех демокрация !

8

USA

преди 13 години

Какво му намерихте в името сега? Robert Gates. Преведено gate-порта,врата,вход. Какво общо има с gay-гей?СЕЛЕНДУРЩИНАТА И ЧАЛГАРЩИНАТА СА БОЛЕСТИ-ПАЗЕТЕ СЕ!

7

Ангел

преди 13 години

Ами то и в нашата армия , след приемането на закона за защита от дискриминация, никой с пръст не могат да го барнат за това.Факт.Друг е въпроса че като познавам нагласата и манталитета на колегите, никой-ама никой няма ръка да му подаде, камо ли да седне да пие една ракия с него.Така ще го изолират , че накрая сам ще си хвърли рапорта за уволнение.Не казвам правилно ли е или не-просто това е положението.

6

Салахадин

преди 13 години

Усмивка!!Независимо от 2-те ми висши съм ходил и дори воювал на места, които ти никога няма да видиш!!Мога само да ти кажа,че господа хамериканците ходят на стрелби с фризера с кока-колата.Печелил съм надпревара по набирания с тяхния уж най здрав химик,който само буха пилешко и щанги.Но не за това ми е думата.Думата ми е че мъже нямат при тях.17% от мъжете американци и без това са хомосексуалисти!!!Имаме една песен "Даньова Мама".Е как ще се радва жената на снахи ако сина и доведе момче а???