336

Анонимен

преди 13 години

до емигрант !!! "Кучето скача според тоягата!" Мисълта ми е, че извън БГ се подчинявате на общия ред, а у нас сте се подчинявали на общия хаос! И не се хвалете колко добре живеете, като слугувате на по мързеливи от вас. вършите онези дейности, който местните никога няма да се захванат и получавате многократно по малко!Е за малко по висок жизнен стандарт да търпиш унижение, просто не си заслужава! Изглежда в България чрез естествен подбор, ще останат най силните, най-борбените и най достойнит

335

Анонимен

преди 13 години

тези от бан нещо сътвориха ли,измислили са, нещо допренесли ли са за света през последните 20 год. освен да гледат червото да им е пълно. няма резултати и пари няма. ако някои знае нещо да са измислили нека ме обори

334

Анонимен

преди 13 години

моля те не пиши повече. гърция е била империя сега са нищо и няма и да бъдат. като имат 10-15 начина да се оправят ами да се оправят. само да не им остане последния начин да станат албанци

333

Български Войн

преди 13 години

Ти пък....емигрирал вече...забравил сигурно и българският химн, ама дай да плюе.Гърция в момента е много зле, даже са по - зле и от нас!Най - много се дразня когато емигранти-нихилисти ми се правят на много адекватни и разбиращи положението...

332

емигрант !!!

преди 13 години

*** ли да те нарека .......... СЛЕПОК лииииииии как и аз не знам докато Дянков е един най-добрите илюзионисти ! така яко ви заблуждава, как яко пипат с Бат ви Бойко и Цецката, че след около 2 максимум 3 години ще идете да се оперирате на очен хирург !!!

331

емигрант !!!

преди 13 години

до 348 глупости не приказвай :) Гърция е на светлинни години от нас за това 200 000 *** от Абсурдистан + 50 000 българи работят ТАМ за да вземат пари и да ги вкарват в Абсурдистан + това Гърция има връзки със света от 100 и повече години Абсурдистан има само от 20-на и то едни връзки ----- пишман !!! Гърция колкото и да стане зле - винаги ама ВИНАГИ имат поне 10-15 начина за да излязат от батака ( в който НЕ СА ! ) ние нямаме НИТО 1 с изключение ЕМИГРИРАНЕТО !!! .

330

a

преди 13 години

Точно пък Гърция да даваш за пример е съвсем неуместно.Те вземаха големи заплати и пенсии и сега какво? Забатачиха я повече от нас.

329

Bremer

преди 13 години

Точно така е, България няма нужда от нас докрорите и професионалистите и ние заминахме. :) За което им благодарим, че ни пратиха да открием нов свят, по-нормален, а не Абсурдистан!

328

Читател

преди 13 години

Абе,Мен-кой до сега от УПРАВЛЯВАЩИТЕ-НЕ КРАДЕШЕ??????Би ли дал ПРИМЕР??????

327

човек

преди 13 години

340 341 332 335 - много еднотипен начин на писане имате . и инженер се пише с е след ж . що се притеснявате от критика като толкова добрини направи герб за България . давам примери - замразена минимална заплата , замразени пенсии , без коледни добавки и не ми сочете гърция там пенсиите нЕ сА по 150 ЛЕВА . увеличена пенсионна вноска , увеличена пенсионна възраст , намалени приходи от увеличения акциз на цигарите . още искате ли ? каквото е в джоба такова е управлението . ПРОСТО КРАДАТ .

326

АЗ

преди 13 години

И като си тръгне и последния да не забрави да вземе трикольора,да угаси лампите и да заключи портата!Ще си остане една "добра територия",готова за инвазията,която чуждите Ви господари отдавна очакват...емиггранти-жалки!!!!

325

Анонимен

преди 13 години

Дянков е най-добрия финансов министър досега, работи по американски моделкоето никак не се харесва на някой хора, на които им спря краденето и източванетоникак не се харесва и на "Учените" от БАН, свикнали да си веят крачолите и да тикат до пенсия без много труд

324

Галя

преди 13 години

Съгласна съм със Станишев. Дянков да си ходи!Не го бива, това е ясно на всеки

323

Георги

преди 13 години

До миналата година бях студент.. т.е по времето на Станишев бях студент. Не помня да са се правили някакви подорения по моя университет - Ун. по Архитектура, Строителство и Геодезия. Смятам, че е от най-хубавите уни-ти в БГ. И все пак г-н Станишев не е инвестирал кой знае какво в образованието. Сега университета ми е по-добре от колкото, когато аз учих там.. може и да е заради новия ректор - незнам. Но Станишев няма право да мърмори,понеже и той не е направил нищо за да помогне !!

322

Анонимен

преди 13 години

При комунизма бяхме всички бедни. За да имаме капиталисти комунистите разрешиха на своите да окрадат държавата (е и мутрите пооткраднаха това онова). Това мога да го приема за неизбежна необходимост на прехода. Но сега имаме вече богати капиталисти и е време да спрат да крадат и да се захванат да произвеждат и изнасят. Ето това се опитва да направи Бойко -подкрепете го. Не може да вкара капиталистите в затвора, други няма от къде да вземем. Само се опитва да ги дисциплинизира. Искаме ред и закон

321

емигрант !!!

преди 13 години

до 334 и как се бориш с проблемите МНОГО ТЕ МОЛЯ ДА СПОДЕЛИШ + после и резултатите АКО има такива де като ходиш на ПИЯНДУРСКО, извинявам се :) на факелно шествие с ВМРО да крещите вечер и после цяла нощ ли ? като напсувате някой от друг етнос ? като пееш 2-3 възрожденски песни и то САМО половината защото не знаеш текста КАК ?

320

емигрант !!!

преди 13 години

точно това имам предвид, да гледат предаването "ЕМИГРАНИТИ" за да видят колко невероятно добре живеят българите в чужбина, ти явно не ме разбра :) имаше в един брой на предаването, в което Карбовски интервюира българи на палатки в гората И ПАК БЯХА ПО-ЩАСТЛИВИ ОТ КОЛКОТО ТУКА В АБСУРДИСТАН, смятай за какво говоря и за какво става дума. а ти ....... помагай на българите колкото можеш за да не се върнат в Абсурдистан !

319

Анонимен

преди 13 години

Очевиден факт е,че след червените е такъв батак, от които се излиза по 5-6 години.Така саботират идващите след тях,че ни е бедна фантазията.Когато се появят трудностите все ще се изскочи някой от тях,който ще посочи с пръст и ще заклейми новото управление като неспособно.И най-странното е,че народа винаги се хваща на стария номер.

318

Анонимен

преди 13 години

Аз се борих 10-тина години с абсурдите, имах 2 фирми. Но се оказа че съм твърде честен и не мога да лъжа, да крада и да давам подкупи. За това и не ми тръгна бизнеса. А сега работя за една от световните петролни компании и получавам 3 пъти по-голяма заплата от президента на България без да се налага да лъжа и да крада. Тука хората уважават чесността и я ценят. А ти като се бориш с абсурдите какво си постигнал, резултати некакви? Мой човек - нищо не зависи от тебе!

317

Анонимен

преди 13 години

Няма какво да гледам разни скапани български предавания. Работя като инжинер в чужбина, заплатата ни е 5000 евро, дават ми служебна кола и апартамент. Родината е там където се чустваш добре. Не съм достатъчно *** за да се върна да работя в България за 800 лева и да ме мачкат крадливи комунисти. Мед им капе от устата а през това време ръцете им те преджобват докато си баламосан. Тея от БАН ако са способни до сега да са ги взели във водещите световни лаборатории и да им плащат по 100000 долара/год