406

НСО

преди 13 години

..."когато в МВР бе получен сигнал"... Важното е кой е пуснал сигнала? Най-вероятно човек с интерес да си намери работа и вземе едни големи пари! А това е НСО! Примери много: всичките видове грип.

405

Някой

преди 13 години

Ами спрете му охраната за да види народа реално каква е опасността! И нека сам да си поеме разходите по охраната - с тези сараи безпроблемно може да си го позволи! Няма за всяка депутатска прищявка само данъкоплатеца да го отнася! Дреме ми на мен, че той бил заплашван - нито ми плаща сметките, нито ме храни!

404

леля

преди 13 години

Да обобщим - те са там само за да се облагодетелстват,харчат пари защото никой не им държи сметка,нали виждате ,че като ги попита някой и те дори се сърдят,че им се държи сметка.Сами сме си виновни дано да ни дойде акъла,но всички политици от всички партии са навързани,така че когото и да изберем те се разбират помеждуси и си правят услуги и си крадат заедно,трябват нови хора ,но от къде ще дойдат.

403

аз

преди 13 години

ха ревете сега за апартамента на Цветанов

402

рачко

преди 13 години

Те нямат срам и страх,тази сутрин по БТВ ,онова бабе Митрева дето мечи каза ,че заплатата й/защото я попитаха водещите/е 2800лв. плюс допълнителни ?и на месец ставала към 4-5000лв.,ама тя не била виновна тя заплатата й е гласувана в парламента.Орязаха майчинството,щото майките щели да вземат "незаконно"повече пари,а техните заплати са законни.Купуват сграда в Пазарджик за 2 мил.лева,защото техните/130 на брой/служители от НОИ работели при мизерни условия,това ако не е гарвра с нас здраве му кажи

401

Анонимен

преди 13 години

Тези ще седят там докато са живи, а младите хора ще живея по техните правилата докато един ден не ги изкарат на боксир.

400

Анонимен

преди 13 години

САРАЙТЕ ХОТЕЛ ЛИ Е ИЛИ ЧАСТЕН ИМОТ?ЕДИН ДЕПУТАТ КАЗА ЧЕ ЖИВЕЕ НА ХОТЕЛСКИ НАЕМ ОТ 80 ЛВ НА ДЕН,СЪЩЕВРЕМЕНО НСО ГО ОХРАНЯВА И НЕГО СЪНЯТ МУ ДА Е СПОКОЕН!ПЛАЩА ЛИ НАРОДА ЗАЛАТА НА ДОГАН КАТО ДЕПУТАТ ПРИ УСЛОВИЕ,ЧЕ СЪЩИЯТ НЕ Е ВЛИЗАЛ В НС ОТКАКТО ГЕРБ СА НА ВЛАСТ?С ОЩЕ ПОДОБНИ НОВИНИ ЗА РАЗХОДИ НА ЛИЧНА ОСНОВА ЩЕ ЧАКАТЕ ДОБРИ РЕЗУЛТАТИ НА СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!ЖАЛКО ЗА МЛАДОТО ПОКОЛЕНИ ДА ЧЕТЕ ПОДОБНИ ГНУСОТИИ.

399

Анонимен

преди 13 години

Докато избираме партии , а не личности ще е така! Ако избираме определен човек ,той ще си седи на поста ,а не да го сменят на мига след като бъде избран. Освен това ще се пресече прелитането от партия в партия и все чисти да излизат накрая. Сега при избрани даже даже двама от ДПС ,единия ще е Доган за да бъде пазен и да не бъде съден!

398

дора

преди 13 години

Във Финландия депутатите ходят на работа с велосипеди и на всеки 10 дена ходят при гласоподавателите и им се отчитат какво са свършили и какви проблеми има за решаване,допитват се до тях и защитават техните интереси.Наскоро разбрах че и в Ирландия министри и депутати ходят с велосипеди на работа,тук с охрана ,защо,да би мирно седяло не би чудо видяло.

397

анонимен

преди 13 години

Нищо ново под слънцето ,то да беше само Доган,те си живеят живота в луксозните "къщички",а ние само се ядосваме,има два пътя пред нас - гражданска война или на Терминала на летището и за където ни видят очите.

396

ДЕДО

преди 13 години

НАЛИ НЕ СА СИ ТРОШИЛИ КОКАЛИТЕ ДА ИСКАРВАТ ПАРИ ХИЧ НЕ ГИ Е ЕНЯ ЧЕ НАРОДА С ПОТ НА ЧЕЛО ИЗКАРВА ПАРИ ЗА ТЕХНИТЕ ИЗГЪЗИЦИ.ДА ГИ УВОЛНИМ НАЛИ НИЕ СМЕ ГИ НАЗНАЧИЛИ.ВИЕ АКО НЕ СИ ГЛЕДАТЕ РАБОТАТА И КРАДЕТЕ РАБОТОДАТЕЛЯ СИ ТОЙ НЕ САМО ЧЕ ЩЕ ВИ УВОЛНИ И ЩЕ МУ ВЪРНЕТЕ ОТКРАДНАТОТО АМИ ЩЕ ИМА И БОЙ.

395

GERBER

преди 13 години

mnogo si prav konkistador ebahti groznija *** che ne se nameri njakoi da go gramne maika mu da *** i ***

394

леля

преди 13 години

Отвратена съм от всичко това,от всичко случващо се в държавата.Едни хора умират,мизерстват,деца не могат да отидат на лечение в чужбина,а те харчат пари на вятъра,безсрамници и циници.Да си бере грижата като го заплашват,да си плати от джоба,мен ако ме заплашват и се оплача дори няма внимание да ми обърнат,срам и позор.Б.Б.само се перчи и нищо не направи да намали разходите точно от такива глупости,харчат пари народни,няма един осъден и върнал откраднатото,нали е на власт Б.Б.защо не действа.

393

Анонимен

преди 13 години

i toi im dava tolkoz da mylchat.......

392

Конкистадор

преди 13 години

Вие имате ли представа, че ако се събере цялата годишна издръжка за охрана на целия Министерски Съвет и на други подобни сигурно с парите ще могат да се отворят не една ами няколко модерни клиники за лечение на деца например ! Гнус ме е от тази държава... Хора умират от нелечение.. деца умират *** мизерия по мизерните детски домове за сираци ... пенсионерите са на хляб и вода и кисело мляко а една определена група се вози на лимузини и ползва милиони левове привилегии ! Пфу ! Гнус ме е !

391

Конкистадор

преди 13 години

За 2 милиона лева хонорат организирана група за убийства такава организация ще се спретне, че едновременно ще го взривят... застрелят и пуснат от пропаст. Ашколсум ! Не се намери кой да я ликвидира тая ненаядна рязана карабина. тц тц тц тц тц. Само като си помисля че данъците ми отиват за да го охраняват тоя мазник *** и ми се повръща . приисква ми се час по-скоро да емигрирам и да не платя стотинка повече данък тук ! Предпочитам на децата на Обама да ги дам !

390

rumen

преди 13 години

Приятели,А.Доганов, ТРЯБВА да се пази,защото не е просто Голям вундеркинд и разбира от ядрени и водни централи и язовири...- Изглежда Ал.Петров, в ролята си на Чистач на ДПС (прикриващ престъпленията на ниво ДАНС), научавайки, че около Наркотрафика ръководен от А.Доганов има изтичане на информация, започва да чисти на сляпо, като привиква А.Емин, защото в ДАНС няма информация..., но посещението на комуниста Миков в централата на ***, слага край на прочистването на наркоорганизацията ДПС от агентурата на ***, със самоубийството на А Емин...- Само че Американските "Спец служби" са много злопаметни..., когато става дума за убийство на техен агент... Толкова, че на практика нищо не може да ги спре..., а най-малко нашата демотивирана жандармерия, например...!!! - Преди време... новоеничара Костадинов говори като аптал и без да съзнава ни казва цялата истина около убийството на Ахмед Емин...:"... Емин е бил уличен от Ахмед Доган за такъв заговор (убийство на А.Доганов), което е предизвикало лавинообразно събитията..."Изводи...:1. А.Доганов е пряко замесен в "разкриването"..., на Емин...2. Именно пряката намеса на А.Доганов е, "...е предизвикало лавинообразно събитията ("самоубиването")..."3. А.Доганов е присъствал на "самоубиването"...4. А.Доганов, го е "самоубил" лично или е видял кой го е направил със собственото му оръжие... (в сарая оръжие е имал само А.Доганов)5. А.Доганов и хората около него Излъгаха за своята несъпричастност в "самоубиването"...6. Уликите са подправени от А.Доганов и хората му, за да подвеждат в посока самоубийство...7. Следователите и прокуратурата Прикриха убийството и убиеца...!!!Ако американците са казали на Бойко - "Искаме убиеца на нашия човек"..., тогава Бойко е разбрал...- "Нема лабаво"...!!!

389

дики

преди 13 години

Нали има стотици милиони, защо трябва данъкоплатците да плащат за охраната на Доган? Интересно дали го пазят или просто го следят и подслушват? Все едно, ако е второто май не дава резултат, поне обществото не вижда резултата, а нашите пари се харчат. Не може да продължава така.

388

12

преди 13 години

Категорично отказвам да се взимат пари от моите данъци за охраната на този престъпник. Като не е сигурен навън да си стои в сарая или по-добре в панделата.

387

Анонимен

преди 13 години

Грехота е да се иска смъртта на човешко същество ,ама след като така окрадоха народа и толкова народни пари за охрана отиват , как да не я поиска човек???