170

pepi

преди 13 години

ТИ БЕШЕ НАЙ ВЪРЛИЯ ПРОТИВНИК НА АЕЦ ДА НЕ БИ ТУРЦИТЕ ДА СА ПО ГЛУПАВИ ОТ НАС

169

Виждам

преди 13 години

Добре сте го изтипосали - МАТРЙОШКА но АМЕРИКАНСКА. КОЙ ЩЕ ЗАБЛУДИ!!!!!!

168

bg.

преди 13 години

Само така Боце със теб са всички простаци. Чак ме е срам че съм Българин.

167

българин

преди 13 години

Мафията си има партия,партията си има държава,държавата си има министър председател-държавата това съм аз-Б.Борисов-краля слънце и неговият шут Цецо крадецо.

166

bg.

преди 13 години

САМО ТАКА БОЙКО С ТЕБЕ Е ЦЯЛА БЪЛГАРИЯ

165

четящ-гост

преди 13 години

А къде да е хвърлен? В Америка ли?

164

Ха ха ха

преди 13 години

Най голямата матръошка :))) Борисов обича във всичко да е най големия....Дори сред простаците трябва да е най големия *** !!! КОМПЛЕКСИ !!!!

163

Анонимен

преди 13 години

матръошка с лика на Боко а като я отвориш вътре Костов !

162

rumen

преди 13 години

Анонименс,- Трябват още 4998, като теб, за да направим партия..., а останалото е лесно...

161

Анонимен

преди 13 години

Давай, Бойко, с теб сме!

160

анонименс

преди 13 години

бе ти си бил за премиер що не сме избрали теб?!xaxaxxaxaxaxa

159

Баце

преди 13 години

Пич, огледай се и си махни гербогейовските си очила и ще видиш че Борисов е по-голям комунист от мразеният от теб Станишев!

158

Макаров

преди 13 години

Малии тиквата узря-ко стана с гьола бре? Такива "държавници"едва ли има по света.Голяма уста....

157

Макаров

преди 13 години

Малии тиквата узря-ко стана с гьола бре? Такива "държавници"едва ли има по света.Голяма уста....

156

Истинският Баце

преди 13 години

Долу видах иден дето пише от мое име, намери си друг ник пич.Колкото по темата нашият премиер е пълен ***, върти се и се чуди чий *** да лиже и си променя гледната точка по-често и от блондинка. Какво да ви кажа нашият премиер е страхлива мишка прави се на мъж на работниците на магистрала Тракия и Люлин пред другите щом го заплащат я стачка я нещо друго си променя мнението като фурнаджийска лопата. Да се маха писна ми да открива топлата вода.

155

rumen

преди 13 години

Работещ,- За щастие, както и при монархическите династии, със всяко следващо поколение израждането и оглупяването, заради близкородствени кръвосмешения, се усилва прогресивно...

154

1 BG

преди 13 години

"Журналисти" Гоце ли ви каза (нареди) да пишете Борисов!?!?Премиерът на България Постъпва правилно и на време. Не като някои Гоцета (АГЕНТИ НА Русия и серГЕЙове)

153

работещ

преди 13 години

Пишеш верни неща, но много пространно и задръстваш червеното форумче. Освен това, НЯМА ДА ТЕ РАЗБЕРАТ, НЯМА ДА СЕ СЪГЛАСЯТ С ТЕБЕ, НЕ ИСКАТ, ЗАЩОТО ПЪПЪТ ИМ Е ХВЪРЛЕН В МОСКВА И СА НЕКАДЪРНИЦИ, вече 3 поколения, расте четвърто.

152

rumen

преди 13 години

Приятели, ПРЕМИЕРА Е ИЗБРАН ЗА ДА УПРАВЛЯВА..., А НЕ ДА СЕ ОПРАВДАВА..., с некадърните си министри!!!Националния ни интерес е ясен Благоденствие на Българската нация!Бюджета е неадекватен, защото едновременно бушуват:1. Световна финансова криза;2. Световна продоволствена криза;3. Световна рецесия;4. Световна екологична криза; Българската криза обаче е структурно-управленска:- У нас съществува Предпазарно стопанство...- Най-голямата пречка за развитието ни е Клиентската система, наречена Обръчи от олигархически фирми- Комунистическата мафия доубива инициативите на всеки предприемач- Изтеглиха се капиталите от Лихварските къщи, кой знае защо наречени банкови клонове, които комунистите замениха с пари от Държавния резерв.Откъде пари ли? Изхода е Преработка на бюджета, заради:1. Американската финансова криза Еврофондовете не стигат Необходимо е мощно директно нисколихвено кредитиране на производството, чрез ББР... 2. Световната продоволствена криза - Стимулиране на Селското стопанство Поземлена реформа налагаща собственост на земя до 1 000 декара и възстановяване за държавна сметка на Хидромелиорацийте...2. Световната рецесия Данъчно стимулиране и банкови гаранции, чрез ББР, на износно ориентираните крайни производства..., което ще раздвижи съпътстващите и кооперирани фирми4. Световната екологична криза - Строителството на Белене 33% (660мил. евро) от поръчките са за Български фирми, които имат въпиюща нужда от тях и затваряне на 50% от въглеродните ТЕЦ-ове.5. Структурно-управленската криза и беснеещата комунистическа Мафия възстановяване на държавните институции, под лозунга - Да върнем държавата на гражданите, и следните реформи:- Индивидуални картови сметки здравни досета в Здравеопазването;- Масово Професионално средно образование гимназийте, са доказана загуба на време- Съкращаване на държавния апарат с 30%.Всичко останало е от "Лукаваго и от комунистите...

151

работещ

преди 13 години

Не съм съгласен, че сами сме си унищожили всичко. Унищожава се още, целенасочено, за радост преди всичко на руснаците, които евтина селскостопанска продукция в ограничени количества (за платежоспособните) има откъде да получат. А на нас пробутват скъп АЕЦ, с много крадене при строежа. Вярно е, че всеки народ си заслужава управниците. НО, НЕ САМО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 20 ГОДИНИ, А ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 66 г.