91

пациент

преди 13 години

не искаме да ни лекуват и оперират 80-90 годишните пенсионирани вече ,,духчета,, дето треперят и пикаят в памперсите ,или пък стажанти дето си нямат и хабер защо са там.

90

baltimor

преди 13 години

Колеги !Наистина е време да изчезвате от тая скапана ***.Какво още чакате.Само ще ви лъжат и нищо друго.

89

ДАН

преди 13 години

Само с молитва ако ставаше ! Бегом към аерогарата !

88

Анонимен

преди 13 години

Ами да се молим тогава.

87

ДАН

преди 13 години

Откога го чакам тоя момент и аз , дано да е по скоро !

86

лекар

преди 13 години

Ах дано да стане така,и болниците ни и центровете да станат дискотеки и спа,да видим тогава къде ще ви карат като след препиване и дрога получите я инсулти,я инфаркти и др. всякакви болести.На тези места не лекуват това.

85

шев и кройка

преди 13 години

Какви етиопци и виетнамци, човече? Това да не са ти хамали на пристанището? Тези, които знаят език, работят в Европа, и няма и да си помислят да дойдат в България за 10 пъти по-малко пари. Тези, които не знаят, ще предпочетат да учат английски, немски или френски пред българския. Изводите сами си ги правете.

84

uha

преди 13 години

я всички,които плащаме осигуровки да се изметем от тук-да останат *** индианци и гробарите само-да ви видя тогава.Ще ви излапат индианците средствата на първата седмица

83

ДАН

преди 13 години

И те няма да дойдат , да не са побъркани да идват тука !Продължавайте така и първо ще ви ядът въшките,после червеите !

82

Анонимен

преди 13 години

Аз не знам до сега да има изгонен такъв от чужбина,е освен ако не е абсолютен некадърник.

81

Дени

преди 13 години

До 77Абсолютно . Само така ще се спре и източването на пари от Касата ,за пътеки и нелекувани пациенти. Всеки ще може да си следи парите .Няма нищо сложно това да се направи. И не е вярно ,че ще струва много пари , нали всеки си има здравна книжка. За това няма и достатъчно пари ,лекуват се хора ,които не плащат и стотинка .Цял живот носим на гърба си всякакви лентяи .

80

uha

преди 13 години

ще те мятат разни парамедици с 2 седмици курс -*** и азиатци на 2 бири

79

uha

преди 13 години

Боко,много малка банкнота,бе.Я даи200 еуро.За тези пари няма и да помирисиш дофтор на запад.Социализмът властва в душите ви,***

78

до шеф и кройка

преди 13 години

Браво!Много яко,точно това искам да става още по-осезателно у нас.Може би тогава някой ще се плесне където трябва и нещата ще тръгнат.Всички да бягат,дори и санитарите!Защото правителствения самолет е само един за 7 млн.население а пък и всички не са Муфата от театъра,кой ще ги вози,може би ще дойдат етиопци,виетнамци или кой знае какви??????????

77

до 77

преди 13 години

Няма да платят ли? Не са започнали да ги събират както трябва парите. Неосигурен? Плаща по свободни цени! Какво е това нещо в момента? Неосигуреният влиза по спешност и до края на лечението може да се осигури. Т.е. да плати няколко месеца и да е равен с тези, които си плащат съвестно. Че какъв му е стимулът на втория да продължи да си плаща, като вижда, че може и така. Все едно да катастрофираш и още докато е в сервиза колата, да сключиш "Каско", че някой да ти плати щетите!

76

НФБ

преди 13 години

без капка съжаление заминаваме! *** върнати има но доктори няма!

75

Анонимен

преди 13 години

Недей да смесваш нещата в системата.Корупцията си е нещо отделно и нелегално(така да се каже),а останалото всичко трябва да се реформира за да са добре всички там ,защото в тази система не работят само доктори,доценти,проф..,и пр.Ха разберете го най-сетне преди да плещите глупостите си.С нетърпение чакам момента когато в болниците ни няма да остане дори един човек персонал,и тогава ще си правите манипулациите у дома сами.Напълно заслужено при такова разсъждение и овцедушие.

74

Анонимен

преди 13 години

Защо най-сетне не се въведе здравна застраховка? Нека държавата излезе от системата на здравеопазването! До кога с мойте пари ще се лекува някой друг? Как искате болниците да плащат добри заплати на лекари и сестри, да имат пари за ремонти, апаратура и т.н. след като половината от пациентите им не са здравно осигурени? Кое дружество извършва някаква услуга на хора с ясната представа, че те няма да си платят?

73

Боко=Гоце

преди 13 години

Е, изплю ли камъчето! Последно комунистически ли е сегашния модел на здравеопазване или гербаджийски. А, извинявай, то няма разлика!

72

шев и кройка

преди 13 години

Няма страшно, колега, тепърва ще напускат млади колеги, тепърва овчето стадо ще има да блее за "направления", за "висококачествена медицинска помощ", за "модерна апаратура", за "съвременно лечение". Всички искат, но никой не дава. Радвам се, че всичко се срива, защото когато протестирахме пред предишни правителства, даже не ни отразяваха в медиите. Сега обаче пациентите се надпреварват да обясняват как чакат за линейка, как "не им обръщат внимание" и други заучени фразички.