71

Анонимен

преди 13 години

Ей, хора, тия комунисти нямат наяждане бе. Гладни за власт, и още много,много пари.

70

norm

преди 13 години

70,Гоце и покойния Добрев спасяваха тогава кожите си,не България,но простите комунистически глави толкова логично не са в състояние да мислят.Гласувай си за БСП или Гоце,все едно е,така или иначе само един глас.

69

Даола

преди 13 години

Под 45 един господин ни заявява, е че в България имало политически консенсус за демокрацията и пазарната държава.За съжаление у нас няма политици, няма и помен от пазарна икономика, още по-малко от демокрация.Тогава за какъв консенсус може да става дума. Има големи и малки мафии, с участието на хора от властта и парламента, има пълен конформизъм що се отнася до идеи и партийни програми. Има пустословия от парламентарната трибуна и по медиите - дали пък има българска нация изобщо ?

68

киро

преди 13 години

карам си каруцата и си питам червеният партиец,,,,колко пъти тая *** е правила *** на другария *** ПРЕЗИДЕН -ГОЦЕ СЕДЕФЧО ПАРАВАНА...еми щом го харесвате и вие СТЕ *** А ЩОМ СТЕ *** СТЕ 90 НА СТО ПРЕСТЪПНИЦИ И АБВ БСП ЩЕ ВИ Е..БЕ ЩЕ ВИ ХАРЕСА....

67

Анонимен

преди 13 години

нинче остави таз работа обърни внимание на секса, че скоро и за ибане няма да ставаш

66

Анонимен

преди 13 години

Ееее, кире! Каруцата си карай и не се мъчи да мислиш! Не ти се удава лесно!Първанов заедно с Добрев тогава спасиха България, щото крадеца Костов бе готов и през кръв да мине, че да захапе кокала! И така го захапа, че и костния мозък изсмука следващите 4 години!Ама от каруцар какво освен простотия може да очаква човек?!

65

КИРО

преди 13 години

абе най- големият смях е ГОЦЕ ТРИПЕРО спасител на нацията...пред студентите в УНСС имаше лекции и им обясняваше, че през далечната 1996 година спасил БЪЛГАРИЯ от гражданска война;)))) ама забравя да каже че е бил с ИЛИАНА ИДИОТВА НА СЕКС ВОАЯЖ ..........НЕМАМ ДУМИ ЗА ТИЯ ИЗРО...ДИ *** МИЛИОНЕРИ И *** И АБВ-та и други БКП-та

64

Анонимен

преди 13 години

"Добре,ще съм кратък!Със стари.....нов бърдак не се прави!!!!!! "Е, толкова зор и шумотевица само за това! ДС агентите сигурно за заспали пред монитора даже преди да дочетат реда!

63

rikardo

преди 13 години

Много добра теза сте разработили г-н или др.манолов но фашизъм в България нямаше имаше комунизъм,а национализация имаше само през комунизма,явно че не сте живели в периода в който нямаше свобода за да говорите сега че няма свобода.Корегирайте се!

62

не

преди 13 години

Добре,ще съм кратък!Със стари.....нов бърдак не се прави!!!!!!

61

Анонимен

преди 13 години

"Нещо все не мога да си обясня как такива като Анонимен 45 могат да изпишат цяла статия с 500 СИМВОЛА,а аз като напиша 5 реда и съм ги свършил мойте 500 символчета???Всички са равни,ама някой май са ......! "От ДС те следят и като видят че се пробваш с дълга мисъл те отрязват!!!

60

Анонимен

преди 13 години

Ха сега де!Първанов уж "граждански" проект сътворяваше, а от БСП си го припознаха вече...

59

до 45

преди 13 години

Щом някой направи опит да ограничи разхайтена слободия и беззаконие в страната, мафиотско-политическата парвенющина започва да крещи: помощ, това е фашизъм!!! Не, не е !!! Държавата е тази, която трябва да определя правилата и да съблюдава спазването им. Иначе става точно това, което наблюдаваме през последните 20 години - мафията си има държава!!!

58

киро

преди 13 години

Курнелио и ние искаме да ти се из...... в червените устни,не само другаря ПАРАВАНОВ радомирското ***........всеки червен член да те уважи поне два пъти другарко ***..........за партията на незнам ама има големи порнозвезди в нея начело с ИЛИАНА ИДИОТОВА

57

не

преди 13 години

Нещо все не мога да си обясня как такива като Анонимен 45 могат да изпишат цяла статия с 500 СИМВОЛА,а аз като напиша 5 реда и съм ги свършил мойте 500 символчета???Всички са равни,ама някой май са ......!

56

Анонимен

преди 13 години

Това че АБВ ще отнеме от БСП няма значение. Те ще са коалиция и няма значение в кои от двете партии е гласа. За мен идеята на Първанов е да събере избягалите гласове от БСП за да може с една коалиция да имат пълен мандат, без ДПС

55

Анонимен

преди 13 години

Много си писал,но и ти незнаеш какво си искал да кажеш празна кОмунистическа главо.

54

Анонимен

преди 13 години

Погледни им пък на тия акъла. Ще разширявали лявото пространство? Моля, я пак! Като се разшири лявото пространство и какво се случва? Замръзнахме на 90та, ей замръзнахме. Хората къде отидоха, ние още ляво и дясно разширяваме! Тюююююю

53

Анонимен

преди 13 години

Не ви ли се струва,че станаха много мераклиите да ни водят за ръчичка към бъдещето светло-а кой ще бачка на тръстиката,господа-другари!?То само с приказки не става това бъдеще,но вие нали заработвате и за внуците си с разни проекти,бачкаторите да му мислят как да свързват двата края и то днес,не утре!

52

Анонимен

преди 13 години

Даже няма и да си пиша мнението с обяснения....всеки противник на БСП е за разтрел,бил той 80 или 40 годишен.....трябва правото на вот да се ограничи вече,стига *** са пречили на тая партия бсп да дойде на власт,още 265 години няма стигнат !!!!