36

Анонимен

преди 13 години

"...КАК СИ НАПРАВИ ВИЛА НА МОРЕТО в ЗАБРАНЕНАТА ЗОНА А ТАКА И ОТ ЗАПЛАТА ЛИ СИ КУПИ АУДИ Q7 ?..."С голяма заплата и много труд!!!

35

Анонимен

преди 13 години

То явно интелекта на такива гербери като над нивото на народа -акъл море глава шамандура..Но за съжаление във вашите глави /не казвам мозъци защото те но принцип липсват- в тиквата няма мозък/просто не може да се зароди собствена мисъл.повтаряте като мантри това каквото кажат вождовете.Да са ви честити спестовниците и консултантите като председателя на СОС и вътрешният министър.

34

Анонимен

преди 13 години

Разбрахме че в София правите пътища...ами Варна?Всички знаят че тук няма нито един нормален път.Кога ще се предпреме нещо?Преди две години построиха изцяло нов път и сега някой се сети да прокарва канализация отдолу като пътя е изцяло разкопан и слдодвателно ще се прави на ново..кой е отговорен за това?

33

Анонимен

преди 13 години

Izvadi Staklen Dom toi pone si e nash.

32

Moшморок Шмекеров

преди 13 години

Околовръстното гордостта на Плевнелиев Проблемът е че той на нас не ние гордост да не казвам че е срам както и Дянков . Плевналиев да каже КАК СИ НАПРАВИ ВИЛА НА МОРЕТО в ЗАБРАНЕНАТА ЗОНА А ТАКА И ОТ ЗАПЛАТА ЛИ СИ КУПИ АУДИ Q7 ? Този човек вуни на корупция и невежество отвсякъде

31

Русенец

преди 13 години

Варна - Русе - София има започната магистрала "Хемус" до момента е изградена от Варна до Шумен и другия край от Ябланица до Горни Богровочаква се европейско финансиране, но евентуално следващия мандат на ГЕРБ ще се строи, щото този много магистрали станаха :)

30

НЕ ,ТИ НИКОГА НИЩО Н

преди 13 години

НЕ ДРУГАРюНЯМА ДА РАЗБЕРЕШ,ЗАЩОТО НЕ ЖЕЛАЕШ ,ДОРИ И ДА ВИДИШ С ОЧИТЕ СИ НОВА ТОКУ ЩО ИЗГРАДЕНА МАГИСТРАЛА ПАК НЯМА ДА ПРИЗНАЕШ,ТАКАВА Е ЗАКВАСКАТА ВИ НА ОГРАНИЧЕНИ И ПРОГРАМИРАНИ *** ***.

29

Анонимен

преди 13 години

Не съм на смяна но като те чета явно си навътре в нещата я ми кажи кой строи околовръстното правителството или софийска община? Като гледам на снимката Плевнелиев следователно правителството.Тогава излиза че това което е готово от околовръстното до момента е направено от Станишев а не от кмета Борисов. Ха сега де !!!!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 13 години

Пък мен ме интересува защо в Цанигинчево няма космодрум

27

АМИ ЗАЩО

преди 13 години

ЗАЩО НЕ ПОПИТАТЕ АГЕНТ ГОЦЕ ЗАЩО СА ПРОФУКАЛИ ЧЕТИРИ МИЛИАРДА ИЗЛИШЪК ,А НИЩО НЕ СА НАПРАВИЛИ.ГОЦю ЗНАЕ САМО ДА БЪРБОРИ ЕДНИ И СЪЩИ,А ОКЛО НЕГО САЕ СЪБРАЛА,ЕДНА АЛЧНА ,НЕНАСИТНА,И СМЪРДЯЩА ***,НАРЕЧЕНА ПОДДРЪЖНИЦИ НА НОВИЯ СКАПАН ПРОЕКТ ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ,АМА,МАЛКО СГРЕШИЛ,ВМЕСТО ВЪЗРАЖДАНЕ Е БИЛО ПО-ТОЧНО ДА НАПИШЕ И З Р А Ж Д А Н Е .

26

но комент

преди 13 години

Не разбарх-нещо е свършено , или сега започва?Големи хвалби, грандиозен успех за нещо, което "стартира"?Пътищата в България са си все така в окаяно състояние-и това се вижда от всички.

25

нов

преди 13 години

мен ме интересува пътя Русе -София и пътя Русе-Варна и защо няма магистрала ,която да свързва РУСЕ

24

Анонимен

преди 13 години

Герб и ДПС вечна дружба запомнете щом американския посланик е казал

23

ММ-до Pernik

преди 13 години

Не замърсявай форума,защото отдалече се носи смрад от червения ти ***-вероятно си ял доматено пюре на гладно!

22

Даола

преди 13 години

Министър Плевнелиев е един пример за човек на 21 век. Той има професионални и лични качества и вярвам,че ще направи много за всички нас. Иска ми се да има повече като него.

21

Нели

преди 13 години

а за народа кога ще помислят той знае ли колко хора вземат под 200лв и му дреме на шалтера

20

ДЖАБА ХАТИАНИНА

преди 13 години

ЧОВЕЧЕ аз напълно изключих кабеларката заради такива платени *** като Коритаров и още много много на щат при комунистите Те промиват мозъците на простите хорица и лижат за *** за пари За това и заради тъпите реклами дето нямат край и съпунерки от рода на Листопад Стъклен дом и Изаора не гледам телевизия

19

vlubeni

преди 13 години

nie jitelite na simeonovgrad i galabovo se gordeem s patya mejdu dvete selista.dano i drugi da ima kato nas.

18

Бургас

преди 13 години

Всичката комунистическо-турска *** може спокойно да си замълчи пред факта,че за година те построиха и оправиха повече пътища в България отколкото ***,царчето и плужека станишев за 8 години!Не става дума само за "Тракия",в Бургас последната година се ремонтира масово и дори в момента много улици се преасфалтират основно

17

Шмерник

преди 13 години

Недомислен си ти. Хората правят нещо което досега никой не е направил. Строят магистралите на България. А некой си от Шмерник пак недоволен. Такива само да ги *** и за нищо да ги непиташ. Няма сгода. Тия и мерцедес да им подариш, ще рият като вол. Затова бой и ***, изцеди ги до дупка, тогава ще са доволни и ще си спомнят с умиление за теб. Като за бай Тошо.