9

DeDe

преди 13 години

И явно няма да влезе в пандиза......................

8

Гошо Тъпото

преди 13 години

Аз ако съм на мястото на Доганчето,ще си купя един модерен кемпер,ще сикача депесарският..харем и въдиците и право на Цанков камък за риба и...релакс.Щото то не се издържа..вече;всеки гледа да те...оправи и да те даде напрокурор.Добре поне,че Местан не се...обръсна и му...работи ченето в Парламента,Сергей и той е на..амбразурата,като..Матросов и от мене няматникаква нужда.Не ми дават вече да разпределям финансовите...потоци,коетонай-го мога,защото съм любител-финансист - Дянков ряпа да яде.

7

Анонимен

преди 13 години

***, ако имаше поне малко мозък, щеше и сам да прецениш, че е много по-вероятно Цветанов да има познания по "криминалистика и криминология", както сам казваш, още повече че и това му е едно от образованията, отколкото Аамед Дуган по хидрология. Но вие, огладнялите комунисти сте готови и майка си да продадете, само да можете да крадете и да сте на власт. Затова и е цалата ви бутафория срещу Цветанов.

6

мелодия

преди 13 години

Има ли някой,който е очаквал решение, различно от това - аз не

5

до №1

преди 13 години

Много умни тия твоичките от ГЕРБ, бре! хахахаах. И кво сега , искат да насочат вниманието на раята към татарина-хидролог Амед Доган, е да се задуши общественото внимание към учителя по физическо възпитание, притежаващ свръхестествени познания по криманилистика и криминология. Не разбрахте ли вече , че всичко е едни театър, а вие сте в ролята на ротите войници, които едно време зорлем водеха на съветски филми.*** народ , ей, ***!

4

Анонимен

преди 13 години

ХАха ГЕРБ да си изпълнят това обещание е просто абсурдно че те всичките са хванати за ръце и си играят с нас, всичко е театър неразбрахтели.ГЕРБ знаят какво иска народа а тое миналото правитество да отиде в затвора но то няма как да стане защото ако не бяха ТЕ сега ГЕРБ нямаше да е тук, и да крадат пак заедно.В БГ всичко си има причина, това че не се вдигат заплатите и това че депутати крадат като нас*рани и т.н .

3

Владимир

преди 13 години

Почти съм сигурен,че едно адекватно решение на съда би могло да удължи живота на Доган.

2

kk

преди 13 години

Естествено,нали ГЕРБ си избра Председател на ВАС!!!

1

Анонимен

преди 13 години

Сигурен съм, че ГЕРБ ще изпълни ПОНЕ това предизборно обещание!Все пак Доган явно не е хидролог, и явно е взел 1.5млн лева!!!!!