314

КОКО

преди 13 години

Няма смисъл да търсим основания в сега действащата конституция. Тя бе създадена от червените , за да могат да се превърнат от комунисти в капиталисти, бетонирайки своите кадри в съдебната система и правейки ги несменяеми и безконтролни. Така успяха да създадат престъпните бригади които да завземат икономиката необезпокоявано. Видяхме , че и Гоце не може да бъде мръднат ако се търсят основания в сегашната конституция. Затова ДА Я СМЕНИМ, ЗА ДА ЗАПОЧНЕМ НАЙ-ПОСЛЕ ТОЗИ СЪДБОВЕН ЗА ВСИЧКИ НИ ПРЕХОД .

313

синьо котенце

преди 13 години

Боже, кат се помисля, колко радостен беше ваш Гоце с този мандат втори - пък как ще си иде, язък, кво нещо е живота, а :)))

312

Анонимен

преди 13 години

Голяма ченгеджийница настана в България.Какво делят не можем да разберем.

311

ах

преди 13 години

То май ти си зле.....Кирчо си казва самата истина, ти като си прос и не можеш да схванеш кой ти е крив, фашага смотана?

310

GXx

преди 13 години

"Компроматната война започна веднага след излизането на бившата барета от ареста."

309

Анонимен

преди 13 години

Гоце тия въпроси може и сам да ги зададеш на Алексей Петров.. Не се прави на интересен, *** такъв. На целия народ му е ясно що за *** си !

308

ХА

преди 13 години

Гоце,вземи си червения проект,покани си учстниците в него МУТРИ...пали самолета и кацни на Мачо Пикчо в царевицата...Там ти е мястото и на всички червени мафиози около теб,участващи в шибанярския ти 'проект"хахахахахах

307

Анонимен

преди 13 години

Отново умел ход на Президента, който показва неговото превъзходство като политик над такива сиви милиционери или чиновници като Борисов, Цветанов и Костов. Тъй като те са здраво обвързани помежду си и с Алексей Петров, не им остава печеливш ход. Ако си замълчат - към цялата коалиция се поражда съмнение, нали щяха да борят "Октопода"!Ако отговорят - явно е, че поне Борисов и Костов ще изгърмят. А те стоят зад атаките на Цветанов. Явно Цветанов ще обере негативите - ще изгърми като бушон!

306

v

преди 13 години

ти не си добре бе момче!!

305

Анонимен

преди 13 години

Samo ZARSTVO BALGARIA ste Opravi Nestata i Nashata TARNOVSKA KONSTITUZIArepublikata E NAI-GOLIAMATA IZMAMA na Sveta

304

3

преди 13 години

Стига бе ! Поспрете малко. Защо не се кандатирирате за президент ? Защо ? Вие всичко разбирате, всичко ви ясно. Ето, намерихме ви.

303

мемед

преди 13 години

Има ли някой на когото баща му се казва СЕДЕФ ЧО или пък АСАН/АЛЕКСЕЙ/ АМАН ОТ ПОМАЦИ

302

киро

преди 13 години

да Театри ББ...... ГП са същите дето викаха Кой не скача е червен...ама БАТ петьо си купи къща в НИЦА,*** КОСТОФ И ТОЙ МИЛИАРДЕР, Богомилчо БОНЕВИЯТ десня ръка на Свинаря в Пловдив .......въобще ТЕАТЪР

301

1

преди 13 години

Господин "СТРАНДЖАТА", имало е хъшове като "Странджата". Вие първи ще избягате, ако гръмнат пушките. Ето, заради това ви съветувам по най-учителствовачелский начин и Почтително (отгоре на всичко), да си промените псевдонима, за да не се срамуваме след време.

300

Анонимен

преди 13 години

За отговор на 5 въпроса да се поканят 5 президента- 4 плюс 1/бъдещия/,защото А.П.ще трябва да излиза на пенсия.

299

Gonzo

преди 13 години

Гоцето да си вземе проекта под мишница и заедно с БСП и РЗС да се хвърлят от високо,така ще направят най голямата услуга на нацията.

298

ТАТО

преди 13 години

До кироТя ПАРАВАНОВАТА жена се е задавила от милиардите който имат и не може да говори.....Дянков не слу4аино спомена 4е ...Гоце ПараваноВ е млад ..........МИЛИАРДЕР ................

297

Анонимен

преди 13 години

Чичо, или си хитрец. или си лапнишаран. Докато се джавкате, хорта си правят дворци и цели градове и ни скубят като банадски гъски. Само те имат интерес от тези гюролтии (може да си еди от тях).

296

Спонги

преди 13 години

Тя си купува обувки , не може да спести. Ако и продадат обувките ще могат да финансират най-малко една болница.

295

Анонимен

преди 13 години

Това не са политици а глутница крокодили, всички до един да се махат и да престанат да се самоизяждат публично. поне малко срам да имат.