405

Умната

преди 13 години

Както се и очакваше, цялата "кралска" *** от мафиоти, Гоцеви агенти и блюдолизци ще бъда мобилизирана ! За рицаря на чалгата - дългуча Слави въобще не съм учудена. Неговото шоу от край време е инструмент на мафията за подкопаване на държавноста и за деморализация на обществото !

404

Анонимен

преди 13 години

Слави скоро го чака пенсия те го гласят за младежко крило на Първанов ? Да се смее ли човек, да плаче ли??

403

Помнете

преди 13 години

Запомнете си мислите сега, да не забравите догодина, когато трябва да се гласува! Не се лъжете по мазната усмивка и зализания перчем - Гоце е завършен престъпник, комунист-апаратчик, с единствена цел да обслужва интересите на кремълските си господари!

402

стоян

преди 13 години

смях голям, който гласува за този, или е от онези които лапат или е от онези които мозък нямат... ама чакайте бе, то останаха ли от другите .......

401

Анонимен

преди 13 години

Ако бяхме нормална страна, тоя щеше да е в затвора поне за 30 години! По - добре не пожарникар, ами волфаджия, отколкото безкруполен крадец и убиец! Хората забравиха за аферата "петрол срещу храни", ордена стара планина за Ахмед Доган, бракониерстворо, епидемията от венерически болести в президентските покои, назначението на Никола Филчев и тн... а тия дето цъкат минусчетата, са продажни родоотстъпници!

400

SS

преди 13 години

Гуци,гуци..........*** *** !!!!!!!!!

399

Анонимен

преди 13 години

шом са със слави ще им трябва и митко пайнера и азис

398

Анонимен

преди 13 години

много жълт .... да не е болен.....

397

БГ

преди 13 години

КАКВО ИЗЛЪЧВАНЕ !!!! КАКЪВ ИНТЕЛЕКТ !!!

396

до 26-Пич

преди 13 години

За проекта на Първичката-Гоце е известен от много отдавна, но защо не се говори и никой не споменава за този проект!?!?***.ин го направи много отдавна, не се ли сещате, Стар урок по комунизъм.Кои каза социализъм?

395

didko

преди 13 години

Гоце, Гоце, ****ераст долен, ходи се пери в Столипиново, доносник недоклан!

394

Зрител

преди 13 години

Слави и Първанката си приличат-арогантни хитри селяни - учили недоучили. Прави си Гоце новата партия та да си разделите на две двата процента, които ще получите общо всичките червени ***. И в Парламентнакуковолято

393

Спонги

преди 13 години

Един доносник не може и няма право да е политик. Гоце се изкачи на върха благодарение на Кольо Добрев - Мъж с главно "М". Този се криеше зад него.

392

F2

преди 13 години

поредната напаст за българския народ.....край няма комунистическата лакомия!!

391

Гъци

преди 13 години

Гоцевщината и простащината на Дългия, е нямам думи! То и аз съм прасе ама такава свинщина не съм забърквал, воглаве с оная кривоустата и другата ***...мани,мани! Пази Боже сляпо да прогледа!

390

млад

преди 13 години

Споко има време, може пък, да го бутне БМВ , циииииирк.

389

Анонимен

преди 13 години

сложете си снимката в рамка - да знаете кой управлява О-д.

388

Георги

преди 13 години

Ако Първанов създаде проект с удоволствие ще го подкрепя. Той поне е политик, а не охранител.

387

Intelekt

преди 13 години

Haresva mi che vsichki izkazvashti nqkakvo mnenie sa osobenno kompetentni , razchitaiki na mediini poznaniq i populistki simbiozi. Predlagam na vsichki da svikate referendum za prevrushtane na hubata ni republiika v monarhiq i to absolutna ... nqma smisyl ot konstitucionna. Smqtam che na vsichki vi haresva edin chovek da reshava kakvo da se sluchwa. Predpolagam vas vuobshte ne vi vulnuva lipsata na kakyvto i da e bilo eksperten personal i kompetentnost ot strana na pravitelstvoto, imame si B.B.

386

IND

преди 13 години

Трябва да се изкорени практиката в България политиката да бъде един успешен бизнес без риск и с висок процент на печалба. Гоце в изявление пред Народното събрание около 4 месеца след като Ахмед Доган обявява за обръчите от фирми и след това президентът му дава мандата да създаде правителство.