217

нормален

преди 13 години

А бе заблудени от ГЕРБ. Вие какво искате - още от въздуха да хвърля документи и доказателства срещу ЦвЦв. А на летището имаше медии, които по цял ден бранеха ЦвЦв, като един Матросов. А сега пищят - дайте доказателства. И като им ги дадат те ще ги покрият. Спокойно, ще има документи и то доста. Нали знаете, че една манджа става вкусна когато се готви на бавен огън. Така и с този самозабравил се физкултурник ЦвЦв. Сега се пече на бавен огън и с всяко свое действия потъва в помията, която е създал

216

,,Lari,,

преди 13 години

ZAKAKVO SE E UKRIVAL V 4UJBINA,A SEGA SE POJAVQVA.

215

Българин

преди 13 години

"Свидетеля потвърди" с какво е потвърдил, че нещо не разбрах......с документ? или с неговата честна дума? Ами то всеки може да започне да потвърждава каквото си поиска, но ние сме правова Държава и всичко се доказва само с документи и неуспорими даказателства. А какво казват марионетките на Алексей Петров, въобще не ме интересува.

214

BG

преди 13 години

Kakvo e tova izvunzemno na snimkata :D xaxax izrudi

213

Анонимен

преди 13 години

Pomak pomaku oko ne vadi.....

212

Анонимен

преди 13 години

С какви средства ректорът на УНСС проф. Борислав Борисов е купил баровски имот в съседство с бившата барета Алексей Петров над това вече умували данъчните, които разработвали широкомащабна операция със специален адресат квартала на Октопода.По признания на самия Борисов имотът му е бил предложен, след като името му е било включено в ръководството на Съюза за стопанска инициатива на гражданите заедно с това на Алексей Петров. Другата къща до тази на Трактора, към която данъчните проявявали завишен интерес, била на Филко Славов.Там дълго време е живял и ексглавният прокурор Никола Филчев, обявен от вътрешния министър Цветан Цветанов като човека, простирал чадър над Алексей Петров от години. Бележитата четворка се е наредила с жилища в жилищен комплекс от затворен тип в столичния квартал "Кръстова вада", където има още един близък довереник на Трактора - Антон Петров-Хамстера, един от групата за отвличания "Наглите". Комшиите често се засичали в бившия ресторант "Златният телец", където пък дълги години управител е бил друг от арестуваните в операция "Октопод" бившата барета Момчил Кръстев. Идеята на Филко и на Алексей е била в квартала да се базира алтернативно военно подразделение, комбинирано от бивши барети и състезатели.

211

Анонимен

преди 13 години

Chudia se ot kade li e vzel Traktora parite- sigorno ot zakuskite si

210

Мефистофел

преди 13 години

Това с плюса беше за Теб, но струва ми се че несъстоятелните обяснения ги дават самовлюбените, самозабравилите си, наглите и неподготвените ... Ако си прав за Цветанов, то в бордея го чакаме скоро ... На чаша абсент ...

209

Мефистофел

преди 13 години

Гласувах с "+" за теб, защото в известен смисъл имаш право, но относително ...

208

Мефистофел

преди 13 години

Не припирайте, седмицата има пет делника и два за Господ, после пак ...

207

Антиазазел

преди 13 години

Готовите обяснения ги представят само гузните Мефисто.Системата ,с която и ти не си съгласен,ако не си престъпник,изхвърля морално читавите в бордейте.Мафиотите стават критори на храмовете,защото са натрупали грехове и си приписват никове като твоя.

206

Мефистофел

преди 13 години

*** вече са баварски инвеститори, няма какво да ги обсъждаме ...

205

Мефистофел

преди 13 години

Спонги, по - си заблуден, отколкото Юрген Рот ...

204

Спонги

преди 13 години

Този, онзи... За *** вече никой не се сеща. Всъщност ОКТОПОДЪТ е умрял на 26.10.2010 в Оберхаузен. Сериозна се разсмърдя. Президентският проект се отлага, а може би се казва АП или ЦЦ.

203

Мефистофел

преди 13 години

Борисов, питай Младич как се крие човек толкова време, може да потрябва ...

202

Мефистофел

преди 13 години

Време е Цветанов да даде ново обяснение (по възможност, по - неправдоподобно от предишното) ...

201

Мефистофел

преди 13 години

Уорлик, почна да ми липсваш ...

200

Въпросче

преди 13 години

Хайде сега някой да познае истинското име на Асен Урманов

199

чичо ти от айпито

преди 13 години

от Къде го извадихте тоя артист непритеснен на снимката...Само по мигането в новините веднага го познах.МОЛЯ който гласува против мнението ми веднага да бъде заключен...ей..

198

Мефистофел

преди 13 години

Очевидно хаосът трябва да настъпи, за да се надяваме на ред след това. Нека играем сега ...