151

Венелин

преди 13 години

Комунистите и мильовците са на власт с поредната измамна комбинация - ГЕРБ.

150

Педерастки приказки

преди 13 години

Яне да лапне отново оная работа на трактора и да млъкне...или в момента е заета(работата),смуче му я Сашо Диков!!Педераския кръжец сред псевдоседесарите се оказа одивително голям и всички обслужват мутрата.Отвратително е за илюзиите и надеждите на хората,просто гнусно,а после се учудваме ,че комунистите ни ограбват 30 години и мислят да векуват още!!

149

поздрави от БЮРМ

преди 13 години

Агент ,,Хлапето" е активизиран.Псевдонима не е нито от ДС нито от ДАНС. Ставайки депутат от СДС Янев сам се свързва с резидента на македонското разузнаване и сам си предлага услугите.В момента в Македония ясно виждат че България текат процеси на стабилизация .Че Фактори като БСП, ДПС ,криминални структури които дестъбилизираха държавата ни ,са натикани в ъгъла .А това далеч не влизаше в сметките на македонците .Сега са вдигнали на крак цялото си войнство за да се опитат да обърнат процеса.

148

Анонимен

преди 13 години

ТОЯ СЕ ЗАПЛЕТЕ-НАЛИ ПАРИТЕ БЯХА ОТ СЪВМЕСТНА РАБОТА С ЛЕВ КОРП И ОБШИНАТА,ОТ КЪДЕТО СЕ РАЗБРА ,ЧЕ ЦВЕТАНОВ НЯМАЛ СПЕСИМЕНТ ВЪОБШЕ ДА РАБОТИ С ТИЯ ПАРИ .И СЕГА ПОНЕЖЕ НЕ СТАНА 1,НОВО-*** ИСТОРИЯ-ДИСКОТ.В ЗЛ ПАНЕГА-А ЧОВЕКА В ЧУЖБИНА-ДА НЕ ГО ТЪРСЯТ ЗА ДРОГА

147

разумен

преди 13 години

ЕТО ЗАЩО СА АТАКИТЕ НА ЦУЦИ СРЕЩУ АЛЕКСЕЙ И ИЗМИСЛЕНИЯ ОКТОПОД,ДОБРЕ ЧЕ ИМА ПОНЕ ЕДНА ПАРТИЯ В ТОЯ ПАРЛАМЕНТ КОЯТО ДА ЖЕЛАЕ ВСИЧКИТЕ ДАЛАВЕРИ ОТНОСНО ФИНАНСИРАНЕТО И ЗАБОГАТЯВАНЕТО НА ДЕПУТАТИТЕ ДА СТАНЕ ПУБЛИЧНО ДОСТОЯНИЕ,И УЛИЧЕНИТЕ В КОРУПЦИЯ ДА БЪДАТ ОТЗОВАВАНИ-ИЗРИТАНИ ОТ РЪКОВОДНИТЕ ПОСТОВЕ.....

146

Сава

преди 13 години

Давай ,Яне!Изкарай кирливите ризи на герберасите и да им бием шута.

145

сдг

преди 13 години

Стига с този Яне бе не видяхте ли че е една партенка,всичко което казва е лъжа.Престанете да му давате трибуна,че неговата работа стана като лъжливото овчарче,вече никой не му вярва.

144

анти гоце

преди 13 години

Яне, пак са го изтървали преди да си вземе хапчето!

143

Анонимен

преди 13 години

Янеее, щеше да спираш Доганизацията. Какво правиш по въпроса??? Или разчистваш пътя на г-н АП да влиза в политиката? Имаш ли доказателства че е абсолютно чист? Ако да, да не си му бил счетоводител? Ако не, не приторечи ли на принципите ти? Откъдето и да го подхванеш - гнило до немай къде.

142

фенар

преди 13 години

Не че искам да защитавам Цецо, ама ми се струва, че Яне както го е подкарал абсолютно, ама абсолютно всеки може да изкара, че е корумпиран( и че това е само една малка частица от цялата *** дейност) :))) Талантлив е, но кой може да ни гарантира ИСТИНАТА!!!!?????

141

Анонимен

преди 13 години

Агент Димитър се е очертал като талантлив телевизионен редактор. Отличава се с добра обща култура и правилен мироглед. Интересува се от проявите на културния живот у нас и в чужбина. С оглед по-ефективното използване на агента през 1974 г. с него ще се работи в следните насоки: 1. Периодично да прави оценка на подготвящите се радио и телевизионни предавания на идеологическа редакция и ни сигнализира за пропуски от идейно-естетически характер, като изяснява причините за допускането им. 2. Да установи провеждат ли конкретна вражеска дейност режисьорите от телевизията Васил Василев и Иван Комитов. Да разкрие отношението им към политиката на Партията в областта на идеологията и културата и провеждането й в дейността на телевизията. 3. . 4. Да изучава влиянието на западната идеология сред българските интелигенти телевизионни журналисти, литературни критици. Да ни сигнализира на подали се на западно влияние наши творчески работници. 5. Да ни сигнализира за прокарване на нездрави идеи в творчеството на т.нар. структуралисти (Светлозар Игов, Михаил Неделчев, Енчо Мутафов, Огнян Сапарев). За целта да укрепва връзките си с тях и проявява колегиален интерес към творческите им планове. 6.

140

bobo

преди 13 години

drun drun, bgrabota dai im dda lafiaT, Malka strana s golemi pretenzii.

139

Анонимен

преди 13 години

Р.Овч е пропуснал конгреса на БСП , защото е бил в Оксфорд на дипломиране на синчето си.....E как няма да учи синчето на Р.ОВЧ в Оксфорд след като преди малко в Панорама Бойко Борисов каза, че днес са пристигнали от Москва резервните части за шести блок на АЕЦ "Козлодуй", като същите са закупени преди години за 24 млн. лв, а те сега са платили 270 хил. лв. Няма такава наглост НИКОГА ПОВЕЧЕ КОМУНИСТИ НА ВЛАСТ.

138

Анонимен

преди 13 години

МВР спешно разследва Октопода, опитал се да изнасили едновременно 9 жени, участващи в Световното първенство по плуване в открито море.

137

Гражданин за EРБ

преди 13 години

Цецко, КОРУМИРАН БОРЕЦ СРЕЩУ КОРУПЦИЯТА такъв, ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИШ...Между теб ДИПЛОМИРАН ДАСКАЛЕ ПО ФИЗИЧЕСКО и бай ДОГАН - ДИПЛОМИРАНИЯ ФИЛОСОФ - НЯМА РАЗЛИКА...Ти си толкова КОНСУЛТАНТ ПО КРИМ.АНАЛИЗИ И ЕВРОПЕЙСКО ЗАКОНОДАТЕЛСТВО, КОЛКОТО ОНЗИ Е КОНСУЛТАНТ ХИДРО-ГЕОЛОГ...Ясно е, че няма да бъдеш наказан за кражббите си от джоба на данъкоплатците - но същите ще накачат вас ЧЕРВЕНИТЕ МИЛИЦИОНЕРИ КРАДЦИ на следващите избори - когато ще ви пратим при учителя ви МАДРИДСКИЯ КРАДЕЦ.КРАДЦИ!!!

136

Анонимен

преди 13 години

Не всички мафиоти са помаци!Някои са хомо - ББ, ЦЦ, Мони Дянков+обслужващия персонал в лицето на Дим Дуков:)

135

simsan

преди 13 години

Асен Урманов сащо е ***,оказа се че всички мафиоти и играчи ще излезнат помаци

134

Анонимен

преди 13 години

Ми то и аз искам поне едни ден без ББ,ЦЦ,СД,БД и другите да сипят зловония па медиите,които услужливо се подлагат,но не би......Така както се отчетоха за 2 часа,че не им е оказван натиск под строй:))))))))))))))))))))))))))

133

epikur

преди 13 години

Яне е само говорител на някой могъщ субект.Интересно е, че беше охраняван преди изборите от кадри на МОСАД-най добрите

132

Анонимен

преди 13 години

Имам една мечта: Поне един ден Я. янев, А. Петров, Сер-гея, Гоце и други "голи охлюви" да не натрапват грозните си физиономии, да не сипят злоба и зловония в преса, радио и телевизия и всички продажни ***, който се мислят за журналисти, като Сашо диков, дебелото Пипи и Патрашкова да не дават трибуна на подобно, гадни типове.