163

Да бе, да!

преди 13 години

Добре бе, нали твърдите че ЦеЦо не е крадец?!От какво се страхувате тогава ако има комисии да го проверяват и разследват?Всички в политиката са крадци, дори и вече богатите. Алчен е българина и това си го знаем.Аз нямам нито един апартамент, а бачкам здраво като луд и трябва да плащам на банките 30 години за да имам. Ама мога по 100 лева максимум да дам на банката.А тоя имал 4-5-6 къщи, апартаменти. И плащал по 900 лева месечно на банката?!Е как?! А други наследници няма ли баба му?!

162

Ахмет Дмитриевич

преди 13 години

От ПГ на Станишев призоваваха депутати и от други парламентарни групи да подкрепят подписката за създаването на комисията, особено от ГЕРБ.=====================================================Аз си мислех, че парламентарната група е на БСП... Смешници червени...

161

CHAOS GROUP

преди 13 години

ЧЕРВЕНИ ***

160

Анонимен

преди 13 години

На ГЕРБ им бръкнаха *** и сега не могат да седната на задниците!Голямата пушка на резняка Алексей така ги отряза, че потърсиха спасение в другия резак Меди против референдума за Турция в ЕС.Да, ама само с дупене не става! Най-много да си повредят ***:)

159

Анонимен

преди 13 години

Искам да разследват Цецо как така баба му се е сдобила с къща в село Шипка и как е възможно да му бъде завещана на него?

158

Анонимен

преди 13 години

Станджа, браво приятелю! Набивай канчетата на позитанските марионетки! Пък те нека плюят пяна и се гърчат!

157

Стефан

преди 13 години

Правилно ли съм разбрал, че повечето хора тук подкрепят ГЕРБ открито и открито са портив обективни проверки за незаконно забогатяване?! Впечатлен съм! ... и притеснен...

156

Анонимен

преди 13 години

Аз пък искам разследване какво е работил ББ и ЦЦ до 2009г. и защо са взимали пари без да вършат работа:))))))))))

155

Анонимен

преди 13 години

Ти не можеш да си намериш и ***:))Не се учудвам! Все пак си с една гънка и то за равновесие:)

154

Хомосексуалист

преди 13 години

Нямам търпение да дойдат следващите избори и да гласувам най-великата колиция създавана някога по българските земи - Гоце, Сергей, Яне и Алексей, а ако и Доган се навие ще гласувам винаги за тях!!!

153

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Глупав човек не може да стигне до ***@ - трябва ориентация и акъл...

152

Анонимен

преди 13 години

Искам разследване нимуществено на съдиите които пуснаха ТРАКТОРА ,също и на лекарите,които го ицкараха тежко болен.Ана другия ден се усмихваше на журналистите пред дома си и изглеждаше здрав,като камък и можеше да вдигне трактор.Усмихваше се на САШО ДИКОВ,който се прави на бабаит,но си намери майстора,на Янето,всички знаем как го е хванал,на ПАТРАШКОВА,тая повлекана,която за пари е готова на всичко.

151

Анонимен

преди 13 години

Сега пък стигана и до д-то:)Колкото толкова:)Човек дето мисли с ***, не може да се научи да мисли с главъ:)))))))))

150

Amenhotep

преди 13 години

Боко, къде е Пашата? СерГЕЙ, къде са Галеви? Догане, що уби Ахмед Емин? Милене Велчев, как беше на яхтата с Доктора? Народе, до кога ще търпиш мафиотските изедници?

149

българин

преди 13 години

Яне, защо се продаде толкова бързо на комунистите? Защо предаде нас, които грасувахме за теб? Когато гласувахме за теб ти говореше за ред, законност, справедливост, морал. А всъщост си защитник на най-големия престъпник Трактора Алекей Петро Октопода. Всъщност ти винаги си бил *** на комунистите и престъпниците. Балъците и глупаците явно сме ние, дето гласувахме за такова нищожество като теб. Долна и *** душица си ти. Плюя на теб!

148

Георги

преди 13 години

Цветанов взе много на дълбоко да се намесва, щом стигна до хора от нивото на Алексей Петров. Вече е сериозна заплаха за бандитите на държавно ниво и сега гледат как да го махнат. Ще се направи комисия, ще искат да от "независими" експерти, ще сложат техни хора. Целта е непрекъснат психически натиск срещу Цветанов, в един момент сам ще си подаде отставка. Човека като вижда, че труда му не се оценя за какво да се блъска.. уж за народа, ама ние като сме си прости

147

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

"Каквото и да правят ГЕРБ все до гениталии стигат! защо ли? "........................................................................................................................Да, в момента бъркат на БСП в ***@...

146

ИСТИНАТА

преди 13 години

Де го тва изявление на Европол и МИ-6 и КГБ:)Ами какво ще кажеш за това: "Конгрешънъл куотърли":"Бойко Борисов е свързан с българската мафия", сочи американско разследване !"Кронен Цайтунг": България се управлява от мафиятаКлаус Шрамайер:"Правната слепота на това правителство може да се превърне в опасност".Та верно ли е това!

145

666

преди 13 години

Мале Яне, тези си го признаха,ами сега!!!!

144

вуте

преди 13 години

Искам проверка на комшията от сметната палата от нап и от НАТО оти тая година изкара повече пипер от мене.Е верно,че я от кръчмата не излазим ама па оти па да е така?