618

Анонимен

преди 13 години

Абе дават ми, и в кафенетата, и в кварталната бакалия, в хотел скоро не съм ходил...

617

Иван

преди 13 години

отиди на пазара и виж някой пуска ли касова бележка,влез в склад на едро и виж някой дава ли ти документ,отиди на хотел- дава ли някой документ,отиди на море -дават ли ти документ -на кафето,в ресторанта ,на плажа ,в квартирата.Ти да не си паднал от небето?10-20% и виж равносметката от 500 000 души.Сива икомоника има в цяла Европа.Това не е само наш проблем

616

Разчет

преди 13 години

Той кога е работил? Ако направя сметка - спестявания непрекъснато правил, апартаменти 6 броя,къща, ниви купувал, обзавеждане страхотно на нечувана цена закупил, През другото време само по телевизии, радия и вестници интервюта дава. Този човек кога работи, кога сколасва и Октоподи и Нагъл и всичко друго? Това ще да е шесторъкия Шива с 48 часово денонощие. С други думи. Този Цветанов не се е занимавал с нищо друго освен мощно, постоянно и непрекъснато да краде.

615

Анонимен

преди 13 години

Иване, ама ако само 10% ти вземат - то всеки ще крие, щото ако не криеш отиват над 20.....

614

Иван

преди 13 години

И така става само че ако искаш да им вземеш 40 % ще стане трудно -много дела и още много пари ще струва на държавата .Така че 10 - 20 % е безболезнено - всички ще са доволни.Радвам се че има един който мисли като мен рационално.Другите само си дърдорят.

613

яааа

преди 13 години

От къде му били парите. Как от къде, нали е физкултурниче, от спечелени награди / световен рекорд на овчарски скок - от разносвач на папки на министър/.

612

ole

преди 13 години

E , ТОВА Е ЕДИН ОТ МНОГОТО ФОКУСНИЦИ В ДЪРЖАВАТА !ПОЛУЧАВА 1200 ЛВ. ,ХАРЧИ 2000 , И СПЕСТЯВА 124 000 ? ФАКИРА АСТОР БОБ ДА ЯДЕ !!

611

Анонимен

преди 13 години

Попитали Радио Ереван: Какво е агентурното име на Цецко?Отговор: Цецко има само номер: 124000

610

комунист

преди 13 години

120000 лева са джобни за Ахмед Доган.Да не говорим за разни митничари,бизнес-мутри,прокурори и вся осталная ***.Журналистите не търсят където трябва.

609

Анонимен

преди 13 години

Омръзна ми от циркаджийски номера,какви данъци ще събира от незаконни имоти,това е рекет???!!!Ако са незаконни,съгласно ЗУТ,трябва да ги събори!!!Ако нямат разрешение за ползване,да променят закона и да приемат срок в които обектът трябва да има Акт 16,защото само след него можеш да му събираш данъци!!!А що се отнася до грандоманщината на някои,да им прати данъчните и Кушлев и чак тогава да говори.Сега се изказва абсолютно неподготвен,какъвто си е бил винаги!!!

608

Анонимен

преди 13 години

с 10% се облагат доходите на хората които не ги крият, на хората които не крият доходи от заплатите им около 23% отиват за данък и осигуровки, така че на тея тарикати - поне 30%, ако докажат че доходите им са законни, ако не им се доказва - 40%

607

$$$$$

преди 13 години

146 436 лева е платил в брой. в брой - така се консултира. Учете се!

606

Иван

преди 13 години

до 611 - Вместо да ги заклеймяваме да вземат да ги обложат със 10% всички които не могат да си докажат доходите и ще попълним временно дупката в бюджета.Бъдете рационални бе хора.Не виждате ли ,че така ще направят амнистия на капиталите.По-добре така отколкото като Дилянчето Грозданова и мъжлето и дето си вземат кинтите и изчезват във Франция.Аз съм за облагане на недоказани доходи и част от парите влизат в хазната.Така правят във Великобритания и много други държави.

605

?!

преди 13 години

Цветанов спестил над 124 бона за 2 години като ... ?! мисля , че трябваше да пише като другите , от пресъпният свят...

604

Кокошкаров

преди 13 години

Леле,какво спестовно момченце.Също като Владко на татко едно време.Направих си труда да проверя в тълковния речник какво пише срещу КОНСУЛТАНСКИ УСЛУГИ: Пари получени от афера,далавера,кражба и присвояване.Лошо звучи:крадец,аферист,далавераджия,но виж...КОНСУЛТАНТ,звучи сериозно,тежко.

603

Dedo Ivan

преди 13 години

Тоя е голям мушмурок! В интервюто си пред БТВ смрънкляви, че видите ли, те тез пари са от консултантски услуги... Абе, аланкоолу, кого и и за какво си консултирал?! Консултациите ти свързани ли са със длъжността, която заемаш? И кой нормален човек би поискал съвет от тебе!? Римейк на "Доган-Цанков камък" епизод 2!

602

marystaneva

преди 13 години

Я почетете и посмятайте малко!marystaneva.blog.bg/politika/2010/10/18/spukaniiat-balon-na-rzs-ili-quot-na-lyjata-krakata-sa-kysi-q.621740#lastment

601

Антонов

преди 13 години

Аз лично дадох глас за Борисов. В началото наистина повярвах, че Цветанов е искрен в действията си. Той заклеймяваше престъпниците и корумпираните съдии. Тези недоказани 125 хиляди ме разочароваха. Това означава, че и Цветанов е като тези, срещу които уж се бори. Това никога няма да простя на Бойко Борисов. Той не може да не е знаел за незаконни доходи на Цветанов. Аз съм непреклонен към корупцията. Ако ще да си най-добрия политик, ако и 1000 лв си взел нерегламентирано напускай политиката.

600

papyre

преди 13 години

А този Дянков, след половин година ,тук ли ще бъде?

599

Анонимен

преди 13 години

Премиерът Бойко Борисов даде половин година срок на финансовия министър Симеон Дянков да събере данъците от собствениците на незаконни имоти в цялата страна.Това става ясно от публикуваната на интернет страницата на правителството стенограма от днешното заседание на Министерски съвет."Гледах по държавната телевизия снощи в предаването Референдум всичките гости така бяха подбрани, че всичките бяха против това, че данъчните са осветлили незаконни палати, имоти и всичко останало. Бях дори втрещен. Как сме надничали на практика зад дуварите на хората, в най-неприкосновената им лична собственост", казва Борисов пред членовете на кабинета по повод акцията по въздух на НАП, при която незаконните постройки бяха заснети."Господа, тези палати са откраднати пари болшинството от самите българи. Какво лошо, че хората са видели?!